C 23 || Amintiri.

3.7K 266 11
                                    

Louise


              Poate că am învățat  ceva in tot timpul pe care l-am petrecut cu mama lui Harry,știe cum să organizeze ceva. Femeia asta pune cu adevărat suflet ,și nu mai spun că își dă și interesul ca mie să îmi placă petrecerea de recepție de aducerea titlului meu de prințesă a statului Kellera.

- Mamăăăă! Harry scâncește pentru a 100-a oară de când este aici,de fapt de când m-a adus aici.
Încă mai am un fior când ma gândesc de unde vin eu cu Harry. Cred ca este mai mult de o săptămână de la nunta noastră, ( te-ai aștepta ca eu,fiind fată, să îmi amintesc,adică duuuh sunt fată și se presupune să îmi amintesc ziua propriei nunți) ,sau mă rog...când am fost silită să spun da. În această perioadă nu am văzut regele decât de 2 ori,cred....dar îmi dă de câte un fior rece prin corp.

-Uh,scuze. Louis spune ciudat după ce își curăță gâtul. -Harry ești căutat. Louis spune puțin jenat.
Harry se încrunta dar totuși scutură din cap înainte sa plece după ce îi dă mamei sale un sărut pe obraz și mie unul rapid e buze și murmură ca vorbim.

Atat eu cât și Anne ne uitam la bărbatul creț cum dispare după ușă și Louis făcând același lucru după ce zâmbește. La gestul lui un sentiment cald îmi apare în minte,un lucru care nu îi pot da cu piciorul...poate că este din cauză că Louis se comporta mai bine decât Harry.

-Poate că ar trebui să ne oprim cu lucrurile pentru astăzi. Anne oftează nu îmi pot da seama dacă este dramatic sau nu.  -Haide sa bem un ceai? Suna bine scumpo? Mâna lui Anne îmi mângâie ușor brațul,într-o maniera maternă. De multa vreme nu am mai simțit această căldură... Mama a fost mai mult absentă în ultimii ani din viața mea,de când a divorțat de tata a fost nevoită să își ia un al 2-lea loc de muncă ca ea să mă poată primi în grijă,pentru că mai repede preferam să stau într-o casă de copii decât să locuiesc cu cel care a înselat-o pe mama cu cea mai buna prietenă a ei.

Cel care de fapt l-a prins s fost fratele meu ,Mine,cum erau pe jumătate dezbrăcați în casa ei. De fapt,Mine era foarte bun prieten cu Ian,fiul Carrie,cea mai buna prietenă a mamei. Și în acel "moment prost" cei doi băieți s-au gândit să se ducă la Ian acasă sa facă nu stiu ce. Desigur ca la acea vreme și eu și Ian am fost supărați pe tata,chiar refuzam să mai stăm cu el la aceeași masă,dar în ciuda insistențelor noastre tot nu i-a spus mamei despre Carrie,chiar au continuat să se vadă,pana ce chiar mama l-a prins..si de aici totul este istorie, procese,tribunale,avocati si altele.

-Oh,Louise abia aștept sa văd totul pus cap la cap. Anne chicotește. -Si tu cred că ești emoționată. Se uită la mine și îi zâmbesc timid.

-Da,asa este. Zâmbesc spre Anne ușor

-Louise,ști ce nu te-am întrebat niciodată? Dacă ai frați sau surori. Anne îmi strânge mana ușor.
-Am un frate mai mare. Oftez,nu l-am mai văzut de ceva vreme pe Mike și îmi este dor de el,chiar dacă ma enervează. -Acum este la facultate,din cand în mai merge pe la tata. Anne se încrunta la mine ,dar totuși nu spune nimic. -Părinții mei sunt despărțiți adaug.

-Oh,este un lucru îngrozitor scumpo. Anne se uita la mine cu o privire caldă.

-știu,mi-ai promis că nu voi divorța, asa copii mei nu vor  trece prin ceea ce am trecut. Oftez.

-Foarte drăguț scumpa mea. Anne din nou ma mângâie înainte ca între noi sa pice o liniște. 

Amândouă bem ușor din ceștile cu ceai și ochii mei se plimbă prin grădină,niciodată nu sm văzut-o de la balcon ,dar totuși am o senzație de deja vu la panoramă și asta ma determină sa o întreb pe Anne ceva care macină de ceva vreme.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum