C 40 || Virginitate Pierdută

3.5K 261 11
                                    

Autoarea

           Primul lucru pe care îl simte corpul lui Louise atunci când ea se trezește este durere...alaturi de o altă senzație pe care nu a mai experimentat-o până acum îi plusa prin trup. Este o senzație noua,nu una incomodă sau neplăcută,doar ceva care nu a mai fost,ca și la o tunsoare nouă, simți ceva diferit.

Urmatorul lucru pe care îl simte este durerea gigantică de cap ,care, de asemenea, îi pulsează.

Ultimul lucru pe care și-l amintește este acel bal la care era cu Harry. Faptul că la petrecere a decis să se simtă bine,și a cam lăsat să o ia valul și a pierdut numerele paharelor pe care le-a consumat.

Ea încearcă să se miște într-o poziție mai  confortabilă, dar nu face decât ca stomacul ei să se întoarcă și să se golească pe pat.

Printr-o mișcare rapidă rupe pătura de pe ea și se duce la toaletă, unde imediat își golește stomacul și își lăsa corpul să se relaxeze și poate în această modalitate scăpa de durerea pe care o simte prin corp.

Printre picaturile puternice de apă și versurile unei melodii auzite la radio ,Harry o cum usa băii se deschide și cum cineva vomită.

Drace. Șoptește el și se duce să își ajute soția. Nu este surprins cât de mult a putut vomita Louise,este surprins cât de mult a putut bea femeia sa.

Imediat ce stomacul ei se golește o ajute să meargă spre chiuvetă ,unde o ajute să se spele pe față.

Pe de-o parte ,Louise nu este nici pe departe fericită căci Harry a văzut-o în asemenea situație.

Ochii ei se duc în reflexia oglinzii gigantice care se află în fața sa și observă "amintirile" de la Harry care le-a lăsat cu câteva ore în urmă. Nici nu îi trebuie prea mult ca să se întoarcă cu privire rece spre Harry.

Pe de altă parte, Harry nu își poate lua mintea de la Louise. Pielea ei moale,vocea ei care îi gemea numele și în mod clar,căldura cu care a fost primită masculinitatea lui în interiorul ei. Încă îi mai simte unghiile pe spatele său și pe limba sa încă mai bântuie aroma ei dulce.

-Ești mai bine? Vocea lui Harry sparge tăcerea dintre cei 2 și atunci Louise realizează ceva,este dezbrăcată în fața lui Harry. Nu îi place deloc senzația și atunci când încearcă să se acopere el o oprește.

-Da. Vocea ei vagă se aude. Nu știe dacă este din cauza durerii corpului ei sau din cauză că a pierdut lupta dintre fizic și psihic. Louise și-a promis încă din prima clipă de când l-a văzut pe Harry că nu o îl va lăsa să profite de faptul că arată ca un zeu. 

De fapt,Louise nici nu și-a imaginat că își va pierde virginitatea când este beată,de asemenea vroia să o folosească drept tribut spre bărbatul pe care ea îl iubește ,acum toate aceste lucruri s-au dus pe apa sâmbetei.

Harry simte și vede lupta interioara pe care o duce Louise în propria persoană.  Se simte mândru că Louise este într-un final a sa. Și atunci când o vede că dă să își ascundă trupul cu mâinile ei micuțe (care nici măcar nu îi pot acoperii sănii bine) se simte ofensat.

-Nici să nu te gândești. Spune ferm și mâinile sale se duc peste ale ei. -Este ca și cum corpul tău a fost creeat de zei.Este elegant și puternic.Și poate că ce este cel mai important,mă înnebunești. Harry spune și cu mâinile sale o trage spre el.Pieptul lui lipindu-se de al ei. -Pentru mine,corpul tău este un mister care trebuie rezolvat. Șoptește și îi sărută urechea,lăsându-și buzele reci acolo până ce o simte pe Louise că tremură sub micile sale atingeri.

Printr-o mișare rapidă se pune în spatele ei și o împinge spre cabina de duș și o duce exact spre jetul de apă fierbinte,știe că Louise nu este fericită cu ceea ce s-a întâmplat,dar trebuie să îi arate că nu este un lucru rău.Harry îi poate oferi atât de multe,o poate ține todeauna pe culmile plăcerii,trebuie doar să îi ceară.

Înregistrând tot mai mult ce se întâmplă,Louise nu se mai abține și lasă lacrimile sărate să se scurgă pe obrajii ei roșii și să se amestece cu apa dușului. Mâinile lui Harry masează (din nou) corpul ei,de această dată cu gel de duș,sperând ca ea să se mai liniștească.

Louise ar striga să nu o mai atingă,ar striga la el că a profitat de faptul că a fost beată aseară și poate că cel mai mult ar vrea să îl lovească pentru că i-a luat ceea ce îi mai rămăsese cu adevărat.Lacrimile continuă să se scurgă ,spre confuzia vampirului care îi masează corpul cu gel de duș.

-De ce ai făcut asta? Vocea ei este slabă și încearcă să respire.

-Louise,tu ai vrut-o. Spune uitându-se în ochii ei. -Practic te-ai aruncat la piciorele mele. Harry spune încruntându-se.

Louise nu se poate abține să nu se enerveze la acest punct,ea niciodată nu s-ar arunca la picioarele unui bărbat.Este josnic și pe deasupra arată slăbiciune,ceea ce ei nu îi place. În același timp și Harry este supărat,femeia sa nu își amintește prima noapte din viața sa...alături de el.

-Nu mă mai minți. Dintr-o dată vocea ei este mai puternică și se întoarce cu fața spre el.Ochii îi sunt roșii și obrajii roz. -Pentru o singură dată,poți să nu minți. Totuși Harry rămâne perplex în fața a ceea ce spune Louise.Nu îl crede. Inima lui se strânge când îi vede privirea rănită și lacrimile sărate care se scurg.

Prin mintea lui trec nenumărate gânduri până când apare cel mai bun,își înfășoară brațele în jurul fetei.Degetele sale reci trec prin părul ei ud și totul pare să aibă efect când fata își înfășoară brațele în jurul lui.Capul pe pieptul lui și încetul cu încetul pare ca ea să se mai calmeze.

-Ce te doare?Harry șoptește și dacă nu ar simți degetele ei cum se plimbă ușor peste rănile de pe spatele lui ar crede că ar fi leșinat.

-Totul. O aude șoptind.

Îi sărută din nou fruntea și o ajută să scoată tot săpunul și șamponul de pe ea ca mai apoi să o ajute să iasă din cabina de duș și să înfășoare un prosop în jurul ei.Se simte prost pentru Louise,în mare parte pentru că el a creeat asta,dar în același timp,el simte nevoia să fie alături de ea.Un nou sentiment,pe care nu l-a mai avut și care totuși nu pare să îi displacă,chiar îi umple ușor pieptul cu o căldură pe care nu a mai avut-o până acum.

Mai multe scâncete ies printre buzele ei atunci când Harry începe să o îmbrace,tot corpul o doare și niciodată nu și-a imaginat faptul că pierderea virginității este atât de dureroasă.De asemenea,o mai doare și faptul că se lasă ajutată de Harry.O face din milă. Îi șoptește inconștientul de mai multe ori.

Cu tricol cel larg al lui Harry pe ea și o pereche de boxeri ai lui pe picioarele ei,Harry continuă prin pieptănarea părului.Chiar dacă Louise urăște ca cineva să îi "umble" prin păr nu se poate abține să nu scoată niște sunete de plăcere la modul în care degetele sale reci îi împletesc părul.

Harry nu și-a imaginat așa dimineața de după alături de Louise,desigur că nici nu s-a gândit prea mult cu o seară înainte când i-a văzut trupul gol și a cedat mult prea rapid. Lașule! Ștrigă mintea lui.

După ce îi termină părul fetei cu ochii albaștrii are grijă și de el.Se duce să își ia o pereche de boxeri curați și să își pieptene părul.Harry și-a anulat toate planurile imediat ce a văzut starea prințesei sale.Acum are mai multă nevoie decât a avut de el până acum. Și ceva în interiorul lui se mișcă atunci când se gândește că nu poate fi alături de viitoarea mamă a copiilor săi.

______________________________

Pam.Pam.Paaam.

Știu că v-am amăgit degeaba capitolul trecut,dar din motive personale,nici nu am să îl scriu.Îmi pare rău de amăgire și nu țipați (prea mult la mine).

P.S. 1 mai fericit că nu mai ajung să scriu până atunci.


Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum