C 30 || Prieteni buni.

3K 229 21
                                    


Harry

                        Louise se duce înapoi în castel,în timp ce eu rămân cu Zayn.Nu știu de ce el continuă sa îmi arunce priviri ciudate si zâmbete ca si cum eu aș fi făcut ceva și nimeni nu știe,înafară de el.

-Poți să nu te mai uiți la mine așa? Spun din senin și rânjetul lui din nou revine. Îmi vine să îl pocnesc.

-La ce te referi Harry? ridică o sprânceană ca și când nu ar ști despre ce vorbesc. - Nu mă uit în nici un fel la tine.. Ridică din umeri. -Ți se pare. Își pune mâinile in buzunare si își continuă drumul alături de mine.

Las sa treacă ce tocmai s-a întâmplat și ne continuam discuția pe care am început -o despre un nou gen de arme,pe care Zayn îl susține, spunând că sunt mai sigure. Dacă este ceva la care Zayn este bun sunt armele si acele planuri pe care la face în caz de atac. Nu degeaba m-am chinuit să îi demonstrez bătrânului ca este un luptător bun și talentat și care, de asemenea, își merită locul pe care îl are.

-Harry? Louise știe despre profeție? Zayn se oprește și se uită la mine cu o privire ciudată,știam că el știe ceva...

-Nici nu este nevoie să știe. Spun amar -Amândoi știm ce consecințe au fost de fiecare de fiecare dată m-am "lăudat" nu a  fost bine. De fiecare dată au înnebunit, desigur la figurat. Zayn scutură din cap la fiecare lucru pe care îl spun,știind foarte bine despre ce este vorba.

-Harry. Oftează ,știu ca e nașpa..dar dacă este să știu ceva desret femei,pe lângă faptul ca le place atenția,le place și cand ești sincer cu ele și dulce.

Știam că Zayn mai întâi se toate îmi este un prieten foarte bun,și în care pot avea încredere. Știe să îmi dea cele mai bune sfaturi...și mă bucur că îl pot numi prietenul meu.

-Șii. Cum a fost aseară? Ridică din sprâncene spre mine. -Cum e Louise? Știu că ai avut de-a dreptul pe ce  pune mâna. Îmi dă un cot și eu îmi dau ochii peste cap.

-Asta nu este ceva care să te privească Malik. Comentez cu voce joasă. După privirile pe care i le adica lui Louise mi-am dat seama că lui Zayn îi place corpul ei,ceea ce și mie îmi place,de ce să neg...

-Harry,sau tu... Se oprește ca și cum ar aștepta să continui eu dar când vede că nu o fac,o face el. -Nu ai făcut-o cu ea...

-Ce te face să crezi asta? Ma încrunt spre el.

-Deci nu ai facut-o. Spune simplu și mă uit la el cu ochii mari,am o vagă impresie că el deja știa asta,și acum doar își bate joc de mine ca să se simtă bine. - E în premieră, cum de ți-a scăpat? Se uita la mine cu un rânjet retardat pe moacă.

-Bine.Era în perioada lunii. Oftez. -E scârbos omule să ți-o bagi în ea atunci.

-Puteai să folosești prezervativ. Ridică din umeri. Cred că vrea să învețe să zboare.

-Dacă urăsc un lucru mai mult decât pe tine în acest moment este acea bucată de latex pe scula mea. Spun printre dinți iar el râde.

-Dar acum nu erai frustrat sexual. Ridică din umeri și de data asta îl lovesc.

-Nu sunt frustrat sexual. Drace,sunt un bărbat în toată firea,mă pot controla. Spun dur iar Zayn doar scurtă din cap, știu ca nu o să o lase sa treacă de la el,dar el nu mai comentează despre subiect.

După câteva minute de liniște, Zayn începe să îmi povestească despre cum a găsit el o femeie în bar și aia practic s-a rugat de el să îi facă sex oral.

-Îți jur,Harry ar trebui ca la olimpiadă sa băgați și sexul oral, nu ști cât de bine își mișca femeia aia limba. Noi doi si Tomlinson în juriu. Haide. Ridica din spâncene și râd la ideea lui nebunească.

-Măcar arăta bine? Întreb și el ridică din umeri.

- Avea picioare lungi ce e drept. Face o pauză. -Dar în rest nu era cine stie ce de ea. Ridică din umeri ca și când ar fi spus ce a mâncat ieri.

-Băi, ști îmi place ideea ta,dar dacă aude mama ne aruncă pe toți pe geam. Spun cu un rânjet iar Zayn râde la propriu.

-Dar cine spune că ea trebuie să știe? Ridică din sprâncene cu o privire ciudata,prin care îmi spune " știu că vrei ". -Dar cine a spus că trebuie să facem o olimpiadă? Din nou, rânjesc. -Mai ai numărul de telefon al lu aia?  Spun și de data asta râdem amândoi.

-Cum să nu îl am eu. Rânjește. Se oprește din mers și se uită la mine cu gura deschisă. -Harold,ești însurat. Spune parcă surprins,dar știu că doar glumește.

-Cine spune că trebuie ca Louise să știe? Ridic din umeri.

-Serios acum,Harry...niciodată nu ai făcut asa ceva. Ce dracului se întâmplă? Se uită la mine mai drăguț și acum îmi dau seama că nu mai glumește.

-Doar. Pufnesc -Nu știu,am încercat multe și nimic pare să nu o atragă de mine,jur. Spun exasperat.

Louise nu este atrasă de mine,am încercat în nenumărate rânduri sa flirtez cu ea și nimic, am încercat sa fiu mai dur,știind că fetelor le place și din nou nimic,chiar și dulce am încercat sa fiu cu ea dar din nou nimic. În unele momente îmi vine doar să îmi înfig colții în gâtul ei fin și să îi sug și ultima picătură de viață care îi circulă prin vene. Dar în același timp vreau să o lipesc de cel mai apropiat loc rigid și să îi capturez buzele ei dulci cu ale mele,să îi simt mâinile micuțe umblând pe mine,să îi simt pielea caldă sub degetele mele reci. Să îi simt căldura din interior în timp ce o duc pe culmile plăcerii și printre buzele ei pline ies fie gemete fie numele meu...să accepte ca este a mea,și să simtă puterea mea.

-Poate că îi plac fetele. Ridică din umeri liniștit.

-Nu îi plac fetele asa cum ne plac nouă. Comentez rapid.

-Ești sigur că Tomlinson nu făcut greșeală? Zayn se uită la mine ciudat.

-Nici nu te gândi să arunci vina pe Louis. Sar repede pentru prietenul meu. -Louis este bun în ceea ce face,de aceea l-am ales în legătură cu acea parte de treabă. Nici nu ma gândesc să îi reproșez lui Louis că ,de fapt, a ales fata greșită...poate că pare că mă precipit...dar Louise este ceva

-Doar ziceam. El ridică din umeri.

Mă gândesc din ce în ce mai serios să îi strecor,cumva,lui Louise puțin din sângele meu,ca sa pot vedea ce îi trece prin acel căpșor al ei. Pot deduce că se întâmplă multe, dar nimic nu știu cu adevărat..așa poate că aș  reuși să îi intru pe sub piele.

Privirile noastre se duc spre geam atunci când un țipăt de fata se aude de la ce de-al doi-lea etaj al unei aripi a castelului.

-Se pare a cineva o face pe Louise să țipe. Zayn rânjește la ceea ce am spus eu azi.

Călcând pe iarbă se vede la geam umbra unei siluete pe pat,iar sub siluetă o alta persoană ,care  pare să se lupte cu silueta.

-Nuuu. Vocea prea cunoscută a lui Louise se aude,iar Zayn se uită la mine cu o privire prin care îmi spune "Ți-am spus eu" -Louis nu. Vocea ei strigă frenetic și nici o secundă nu durează pana ce sunt în drum spre intrarea în palat,să văd ce se întâmpla cu adevărat în acea cameră...

_____________Imi pare rau de intarziere,saptamana viitoare am simulare si da....

P.S. Stiu,parte retardata si confuza.O sa aiba sens in curand.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum