C 22 || Replici dure

3.9K 284 15
                                    

        


    

Autoarea

-Pentru că ești un incompetent! Vocea lui puternică  se lovește de toți pereții.

-Nu am făcut nimic greșit. Vocea groasă a lui Harry se adue în cameră iar sunetul dintre contactul pumnilor săi cu lemnul dur din care este făcut biroul,de asemenea,se aude;forța cu care isbește pumnii de masă face ca pahaul în care se află cele câteva ustensile de scris să cadă jos.

-Desigur că nu ai făcut nimic greșit.Regele pufnește în fața lui Harry,ca de fiecare dată îl ia peste picior. -Niciodată nu ai făcut nimic corect! Datorită vârstei și a faptului că fumează vocea lui Regelui Desmon este mult mai groasă față de cea a lui Harry.

-Da?Ei bine am respectat întru totul planficarea.SEMNATĂ DE TINE. Ultima propoziție practic i-o țipă în față înainte să se pună din nou pe scaunul îmbrăcat în piele.

Fiind martor la această senă sigur crezi că de cealaltă parte a ușii sunt strânși ciorchine gardieni,servitoare și alți angajați ai castelului să asculte schimbul de replici dintre cele două capete regale..dar este greșit cu mult timp în urmă Prințul a ordonat ca birou tatălui său să fie izolat fonic.Niciodată nu se poate ști ce se află de fapt,de cealaltă parte a ușii.

-Ai făcut un lucru bun faptul că ai respectat planificarea aprobată de mine.Spun că nu te-ai descurcat să îi antrenezi destul de bine.

-Tată. Harry rânjește știind că are o replică bună,una pe care adoră să o dea de fiecare dată -Ai uitat cumva cine îți antrenează gărzile. Se apleacă din nou peste masă să fie la același nivel cu tatăl său. -Sunt cel mai bun din regat.Ai uitat cumva? Ochii lui Harry sclipesc cu o roșeață în ei în timp ce se uită la bărbatul din fața lui. -Sunt invincibil. Rânjetul lui Harry încă îi este pe chip.

-Fiule. Bărbatul pufnește. -Te-au lăsat să câștigi.Să fim serioși...cine ar avea plăcerea să învingă prințul?Hmm? Regeje se uită direct în ochii fiului său iar Harry rânjește și mai tare,pentru că știe faptul că tatăl său nu mai are ce comenta.

-Hmm.Se uită puțin într-o parte apoi revine cu ochii pe cel din fața lui -Ce ar fi dacă chiar tu mi-ai demonstra asta? Atuncă propoziția ca pe o provocare.

-Amândoi știm că eu sunt bătrân și nu mai pot face față. Regele spune gândindu-se la starea sa de sănătate care începe să mai scârțâie pe ici pe colo.Harry pufnește la cuvintele tatălui său,știe că îi este doar teamă. -Și plus că aici nu vorbeam despre asta.Vorbeam despre faptul că nu ești destul de dur cu ei.Faptul că nu ști să fi bărbat adevărat.

-Nu ști ce vorbești.Tu mi-ai demonstrat cu vârf și îndesat că sunt bărbat.Corect? Harry ridică din sprâncene dar vorbește din nou înainte ca tatăl lui să poată vorbi -Mi-ai demonstrat că sun bărbat ca și tine.Mintea lui Harry se duce cu ceva timp în urmă când tatăl lui i-a făcut o lecție despre bărbăție,una din sensul fizic.O lecție din punctul de vedere al biologiei.

-Și cum îți explici că nu îți poți controla femeia? Regele din nou ridică tonul. -Cum se face că Louise este încă virgină?Cum se face că Louise neagă căsătoria voastră? Harry își simte sângele cum fierbe de cum aude numelel ui Louise.

-Să nu îndrăznești să o aduci pe Louise în asta. Ochii lui Harry devin stracojii din cauza nervilor și știe că îi va lua ceva să se calmeze,mai ales că după ce termina discuția cu tatăl lui a promis că își va petrece timpul cu Louise. -Și ce te face pe tine să crezi că Louise neagă căsătoria noastră?Pentru dumnezeu poartă nenorocitul acela de inel. Harry țipă.Niciodată nu a țipat atât de tare la tată lui.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum