C 32 || Show.

3.1K 232 7
                                    


Louise

                         Nu știu cum a făcut-o..dar din nou mă aflu în camera mea,după ce am adormit în camera lui Harry și cu brațul lui în jurul taliei mele. Confortul propriei camere mă înconjoară și realizez ca nicăieri nu este mai bine ca acasă.

Ochii mei se duc la noptiera din apropierea mea și găsesc telefonul,pe care il iau cu viteză și apăs pe  butonul care aduce ecranul la viață. Primul lucru pe care îl verific este data..care este 15 noiembrie (A/dată random,sa nu uităm că la ei nu avenit anul nou) ,am lipsit de acasă doar două zile...dar știu sigur că a trecut o săptămână în Kellera. Datorită fericirii îmi mușc buza inferioară și mă dau jos din pat.

O data jos din pat,observ cu stupoare ,faptul că din nou sunt schimbată ,de această dată din acea rochie de noapte,pe care Harry ma obligă să o port într-un tricou larg,pe care l-am mai văzut de câteva ori,și mirosul lui l-am mai simțit....este al lui Harry.

Cu un sunet ca și când aș fi văzut un gândac gigantic ( nu e ca și cum nu mi-ar fi la fel de scârbă) îl dau jos de pe mine și mă duc spre baie.

O data ajunsă sub dușul meu cald și cu șamponul meu preferat cu aromă de căpșuni realizez că nu este un loc mai bun decât acasă. Îmi mușc buza inferioară datorită anticipării, astăzi merg la doctor și pentru prima dată mă bucur că merg, și pentru prima dată sper ca problema mea să nu se fi rezolvat.

Îmi iau pe mine o rochie, fiind enervat să mă duc la doctor în pantaloni având in vedere circumstanțele și îmi iau o geacă mai groasă,și evident că în picioare îmi iau converși, conform vremii de pe telefon,astăzi nu va fi foarte frig afară.. Asa că este bine.

O dată aranjată îmi iau geanta ,după ce m-am asigurat că am tot ceea am nevoie cobor,deja fiind conștientă că mama nu mai este acasă. Dar totul se schimbă când aud vocea groasă, prea mult cunoscută de mine,una pe care nu mă așteptam să o aud...

-Louise? Când ai venit? Întreabă mama atunci când eu intru in bucătărie cu un zâmbet,care devine și mai mare atunci când îmi văd fratele mai mare stând cu celebra lui cană de cafea între mâini.

-Hei sissy. Spune cu o voce veselă apoi se ridică de pe scaun și își înfășoară brațele in jurul meu.

Îi respir adânc colonia amestecată cu deodorantul și detergentul ieftin și îmi las fruntea să se lipească de pieptul lui,un privilegiu pe care îl ador..având în vedere că Mike este mult mai înalt ca mine.

-Unde  te duci așa de dimineață? Adaugă după câteva secunde în care stau în brațele sale.

-La doctor Mikey. Comentez cu porecla lui pe care i-am pus-o când eram mai mici și se enerva pe mine.

-Așa devreme? Întreabă și din nou chicotesc, arunc un ochi la ceas și este 9:30 ..o oră pe care Mike o consideră devreme,având în vedere că el se trezea la 12 ziua și că mama trăgea o jumatate de oră de el.

-Dap. Comentez. Mike știe în mare despre ce este vorba,dar nu exact,mă simt prea jenată să vorbesc cu el despre așa ceva.

-Hai că te duc eu. Spune și își ia cheile de pe masă.

***

După cum i-am promis lui Mile,după ce termin îl voi suna ca sa ma poată duce la școală. Și sincer,sunt fericită să mai petrec niște timp cu fratele meu,pw care îl vad rar dat faptului ca el învață tocmai la New York.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum