K O L M E K Y M M E N T Ä K U U S I

1.2K 55 9
                                    

P A R K  J I M I N

Yritin laskea toisen asteen yhtälön tehtävää tuntiessani tarkan katseen minussa.

Oli kulunut noin 20 minuuttia hiljaisuuden vallitessa ympärillämme. Yoongi oli vaihtanut kauluspaitaansa, mutta piti napit auki. Tämä ei auttanut oloani ollenkaan.

Hän oli istunut viimeiset minuutit keittiön pöydän toisella puolella vastapäätä minua kommentoiden välillä laskujen mennessä päin mäntyä.

Saadessani yhtälön oikein, hän suutelisi minua. 

.....Minun taidoillani suukon saanti olisi yhtä hankalaa kuin lotossa voittaminen.

"Ei Jimin sun täytyy muistaa se kaava b potenssiin kaksi ja sitten vasta miinus 4 kertaa ac"Yoongi kommentoi laskuani.

Tuhahdin väsyneenä laskuihin ja työnsin kirjat sivuun pöydälle. "Ihan sama, mä en enää laske yhtään laskua"Mumisin vihaisena ja mulkaisin Yoongia kärttyisenä.

Pieni virne kohosi hänen kasvoilleen. "Vai niin pitäisikö minun sitten rankaista sinua hm?"Hän kysyi silmät palaen.

Jollain tavalla hänen sanat saivat minut kiihottumaan täysin ja melkein jopa polvistumaan hänen eteen ottaen rangaistuksen mielellään.

"Millaisen rangaistuksen"Vastaain hänen leikkisään haasteeseen, jonka juoni tuntui paljastuvan pelkistä sanoista.

Yoongi nousi tuoliltaan ja käveli luokseni laskien päätään. "Sellaisen, jossa sä huudat mun nimee niin lujaa, että naapuritkin tietää sen"Hän kuiskasi korvaani käheästi ja hänen hengityksen sai aikaan kylmät väreet kehooni pelkästä jännitteestä välillämme.

Nyökkäsin hänelle suopuisasti, eikä muuta tarvittu.

Yoongi tarttui kädestäni ja johdatti minut makuuhuoneeseen. 

Huoneen isojen ikkunoiden eteen oli vedetty harmaat verhot, jotka himmensi valon pääsyn sisään. Yöpöydälle oli sytytetty kaksi kynttilää luomaan tunnelmaa.

Ennen kuin ehdin sanoa mitään, tunsin Yoongin kädet paitani alla ja pian olinkin hänen edessään ilman paitaa tai housuja.

Yoongi katseli ahnaasti kehoani himoitsevalla katseellaan ja sitten nosti katseen takaisin silmiini.

Hän istahti sängyn laidalle ja näytti merkiksi minulle, että minun pitäisi istua hänen syliin. Istuttuani hänen vahvojen reisien päälle, hän käänsi minut nopeasti ympäri siten, että vatsani oli hänen reisiensä päällä ja muu kehoni roikkui  hänen jalkojen varassa.

Tunsin hänen ison kämmenen sivelevän takapuoltani ensin hellästi, kunnes hän heilautti kättään ilmassa ja se laskeutui täydellisesti pyllyni päälle.

Pieni käheän puoleinen kirkaisu karkasi huuliltani pelkästä yllätyksestä. 

"Laske jokainen isku"Hän ääni uhkui jälleen pelkkää auktoriteettia. Hänen pelkkä karhea ääni sai ihoni kohoamaan kananlihalle ja kaluni jäykistymään.

Uusi läimäisy poltti takapuoleni ihoa kihelmöiden. "Yksi"Rääkäisin ääneni tuntuessa kovin käheälle. 

Jokainen isku tuntui sattuvan ja polttavan ihoani, mutta jollain tavalla se kiihotti minua entistä enemmän. Nautinto lyönnistä sai suuni raottumaan ja voihkaisemaan ääneen.

Huoneen jännite kohotti sydämmeni sykettä.

Viimeinen isku poltti eniten arkaa ihoani. "V-Viisi"Voihkaisin ja yritin nousta Yoongin sylistä, mutta hänen vahva käsi nosti minut helposti ylös ja heitti sängylle.

Hän ryömi päälleni riisuttuaan housunsa kokonaan ja paitansa. Ihastelin hänen kehoaan saaden kehoni entistä enemmän hereille. 

Ruskettunut iho loisti kynttilän valossa täydellisenä jokaisen lihaksen pullistellessa täydessä loistossaan. 

Hänen painaessaan suunsa omaani vasten, aika tuntui hetkeksi pysähtyvän kokonaan. Jännitys purkautui suudelmassamme uudenlaisen tunteen ottaessaan valtaa.

Yoongin kielen tutkiessa suuni sentti sentiltä annoin käteni karata hänen keholleen. Vaimea huokaisu karkasi syvältä kurkustani suudelmamme välissä minulta, hänen purressa huultaani rajusti.

Irtautuessamme hetkeksi, hän otti bokserini pois ja paljasti oman kivikovan jäseneni sen sykkiessä kipeänä kosketusta vaatien. Yoongi otti sen käteensä ja veti sitä muutaman kerran, joka sai kaiken veren juoksemaan kehossani ja hengitykseni kiihtymään.

Pelkkä kosketus häneltä riittäisi saada minut laukeamaan, mutta yritin pidätellä sitä. Yoongi huomasi sykkeen kiihtyvän ja virnisti minulle hieman ennen kuin kahmaisi sen suuhunsa rohkein ottein.

Venytin päätäni taaksepäin ja voihkaisin ääneen Yoongin nimen. 

Hän pyöritti kieltään kaluni päätä, joka sai sen valuttamaan hieman. Syke tuntui kasvavan siinä, kehoni alkaessa täristä.

Uusi voihkaisu seurasi toistaan ennen kuin orgasmi läpäisi kehoni suurella voimalla. Laukesin suoraan Yoongin huulien ympärille. En muista ikinä kokeneeni yhtä voimakasta orgasmia.

Yoongi nosti katseensa ylös ja virnisti jälleen. "Annoinko mä sulle luvan laueta vai?"Hän hymähti  ja kiipesi jälleen päälleni.

Kehoni tuntui pienelle hänen allaan, enkä edes ehtinyt esitää vastaväitteitä tuntiessani jotain suurta sisälläni.

Selkäni kaartui automaattisesti hänen täyttäessä minut melki repien halki. Kipu tuntui raa'alta ja nautinnolliselta. 

Melkein heti hän alkoi liikkua sisälläni armottomasti antamatta minun edes tottua hänen mittavaan kokoon. Se sai minut melkein huutamaan ääneen yrittäessäni tarttua jostakin kiinni.

Upotin käteni lakanoiden sekaan taivuttaessani kaulaani silmät ummessa kyynelten pyrkiessä niistä ulos.

"Huuda beibe. Huuda niin, että muut kuulee"Yoongi sanoi tummalla janoavalla äänellään, joka sai minut kehoni tärisemään.

Voihkaisin huutaen hänen nimensä tarttuen hänen vahvoihin käsiin, jotka olivat lukinnut minut alleen omistavasti ja rangaitsevasti.

Yoongi asetti toisen kätensä kaulalleni puristi hieman nopeuttaessaan vauhtia ja jokaisen työnnön osuessa täydelliseen kohtaan, aloin nähdä tähtiä.

Laukesin uudelleen melkein yhtä rajusti ja hillittömästi etsien tukea Yoongista, joka pitkitti orgasmiani ennen kuin hänkin laukesi.

Lysähdin uupuneena sängylle ja vilkaisin Yoongiin, joka vain virnistin.

"Luulitko, että tää oli tässä"Hän kysyi haastavasti.

"Häh" Ähkäisin.

"Ehei beibe round two"Hän naurahti ja kiepsautti minut päälleen.

_ _ _ _ _ _ _

Sellasta settiä sitten

Tää oli ihan hauska kirjottaa kyllä.

En tiiä mikä teidän mielipide asiasta on

edit: Wau oon aika rohkeesti kyl kirjottanut...damn

-TH

Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now