K O L M E K Y M M E N T Ä Y K S I

1K 57 30
                                    

P A R K   J I M IN 

Kehoni tuntui olevan tulessa.

Vedin raskaasti syvään henkeä.

Veto.

Veto.

Altaan vesi tuntui polttelevan ihoani yrittäessäni vetää itseäni vielä viimeistä altaan mittaa. Kello näytti olevan 9 aamulla, ja kehoni oli yhtä väsynyt kuin maratoonin juosseella.

Kuinka tulisin selviämään tästä viikon kestävästä leiristä.

Herättyäni Yoongi oli lähtenyt toisen ryhmän kanssa patikoimaan ja jätti minut pulikoimaan veteen kuin mikäkin vesipeto.

Aivan kuin nauttisinkin ryhmäuinneista.

Päästyäni altaan toiseen päähän, nousin altaasta ja hain pehmoisen pyyhkeni penkiltä johon päätin istahtaa. Kietouduin siihen nopeasti ja jäin seuraamaan muiden uintia.

Sivusilmällä huomasin Baegin, joka käveli luokseni rennoin askelin.

Hänen uimashortsit olivat liimautuneet hänen vahvoihin reisilihaksiin ja hänen täydellisesti ruskettunut iho näkyi paljaana ja sileänä. Vahvat vatsalihakset ja nuo kädet olisivat saaneet kenen tahansa tytön miltein hihkumaan.

Jopa minun oli pakko myöntää se. 

Hän oli komea.

"Hei"Hän sanoi ja istahti viereeni penkille ja väläytti virheettömän miljoonahymyn minulle.

"Moikka"Vastasin puristaen pyyhkeen reunaa kämmenien sisään tuntiessani oloni hyvin ujoksi hänen seurassaan. Mies oli jopa liian virheetön.

"Sähän uit kuin mikäkin peto. Ootko joskus harrastanut uintia?"Hän kysyi ja vilkuili minua huomaamattomasti.

Pudistin päätäni. "Ehei mä vaan ajattelin jonkun jahtaavan mua ja uin henkeni edestä"Virnistin hieman hänelle ja Baegi taivutti päätään taaksepäin nauraen.

Jopa hänen nauru kuulosti ihanalle.

Karmivaa.

"No onhan tuokin tyyli"Hän hymyili.

Nyökkäsin hieman kiusallisesti ja nousin ylös. "Taidan mennä tästä suihkuille päin"Tokaisin ja lähdin kohti suihkuja.

En kuitenkaan ehtinyt ottaa kuin askeleen, ennen kuin jalkani lipesi liukasta kaakelia vasten ja kaaduin suoraan selälleni lyöden pääni lattiaan.

Kipu lävisti koko selän osuuden löi ilmat keuhkoistani hetkessä ulos. 

Vinkaisin hieman ja suljin hetkeksi silmäni yrittäen odotaa kivun hellittämistä. Kuulin Baegin huutavan nimeäni, mutta äänet tuntui sumenevan päässäni.

"Jimin pysy tajuissasi. "Kuulin hänen huutavan ja tunsin jonkun nostavan minut ylös.

Päässäni tuntui humisevan ja pyörivän kuin karusellissa. 

Yritin pitää silmiäni auki, mutta niissä tuntui olevan jotain liimaa, joka sulki niitä väkisin. Lopulta suljin silmäni hetkeksi aikaa antautuen tuolle kiusaukselle.

______

Raotin varovasti silmiäni hetkeltä tuntuneen ajan kuluttua. 

Minut oli nähtävästi siirretty johonkin huoneeseen, jonka seinät olivat vaaleat. Minut oli asetettu huoneessa olevalle sängylle ja huomasin olevani yksin huoneessa.

Paikka ei kuitenkaan näyttänyt täysin sairaalalta.

Yhtäkkiä huoneen ovi aukesi ja huomasin sieltä pilkistävän Hoseokin kasvot. Minut huomatessaan hän tempaisi oven kokonaan auki ja rymisti sisälle.

"Jiminie parka sinähän olet ihan kalpea. Sattuuko päähäsi paljon?"Hän kysyi istahtaessaan sängyn reunalla huoli paistaen noista yleensä niin iloisen näköisistä silmistä.

Pääni tuntui kipeältä jos voisi kuvailla sitä, aivan kuin olisin jäänyt junan alle ja sieltä heitetty lentokoneeseen ja heitetty sieltä vielä kerran.

Pudistin päätäni. "Ei kauheasti"Vastasin hiljaisella äänellä.

"Joku oli laittanut ryhmään viestiä susta kesken patikoinnin. Mun oli pakko lähteö sieltä ja etsiä sut. Yoongi jäi sinne muiden kanssa, kun mä vaan livahdin sieltä kesken kaiken"Hoseok virnisti aivan ylpeänä teostaan.

Pyöräytin silmiäni ja naurahdin hieman vaivalloisesti hänelle. 

"Mitä kello oikein on? Kauanko mä olin tajuttomana? Voinko soittaa Yoongille? Ja saanko jotain kipulääkettä?"Pommitin hänelle kysymyksiä, joihin hän vastasi vain virneellä.

"Tossa on mun puhelin, soita siitä, mä etin sillä välin sen terkan"Hän vastasi yksinkertaisesti, kunnes jätti minut yksin huoneeseen.

Hoseokin kirkkaan keltaisen taustakuvan yläkulmassa oleva kello näyttää olevan kolme iltapäivällä eli olin hieman enemmän kuin silmänräpäytyksen poissa pelistä. 

Etsin Yoongin numeron ja soitan siihen.

Hän vastasi heti toisella kilauksella. "Jung mitä asiaa?"

Yoongin tuttu ääni sai pääkipuni hellittämään hieman ja lihakseni rentoutumaan. "Moi Jimin tässä"Vastasin kurkku hieman käheänä.

"Jimin, miks sä soitat Hoseokin puhelimesta. Mä oon edelleen patikoimassa, tuun kyllä iltaruokaan mentäessä"Yoongi sanoi hieman ääni ärtyneen kuuloisena, joka sai minut tuntemaan pahalta.

Ehkä minun ei olisi pitänyt soittaa hänelle.

Mitä hän edes tekisi sillä tiedolla, että kaaduin turvalleni. Hän tiesi kuitenkin minun olevan kömpelö.

"Äh ei mitään, mä vaan halusin kuulla sun äänen"Sanoin äkkiä ja sain vastaukseksi pehmeän naurahduksen. 

"Vai niin. Täytyy lopettaa. Iltaan sitten Park"Hän sanoi ja lopetti puhelun.

Pääkipu palasi voimakkaammin kehooni ja lisäksi pieni pistos sydämmeeni. Miksi olin näin riippuvainen jostain ihmisistä, jolla oli muutakin tekemistä.

Ennen kuin ehdin enempää miettiä, ovi avautui ja huoneeseen astui Hoseok, terveydenhoitaja ja Baegi.

"Hei Jimin. Olet nähtävästi hereillä. Taisit saada kunnon iskun päähäsi ja voin kertoa sinun saaneen pahan aivotärähdyksen. Sinulla voi ilmetä iltaa kohden pääkipua ja annan siihen sinulle särkylääkkeitä. Määrään sinulle muutaman päivän levon ja odotan sinun myös tottelevan sitä"Terveydenhoitaja sanoi kireästi.

Nyökkäsin vastaukseksi ja yritin nousta ylös, mutta epäonnistuin asiassa ja melkein kaaduin uudelleen, ellei vahvat kädet olisi tarttuneet ympärilleni.

"Jessus Jimin, jospa autan sinut mökille takaisin"Baegi naurahti ja tarttui paremmin vyötäröstäni kiinni.

Hänen ote tuntui liian tukevalta ja hänen kehon ollessa omaani vasten, se tuntui epämiellyttävältä. Aivan kuin haluaisin kauemmas häntä.

En voinut sille mitään, mutta joka kerta kun hän oli lähellä, tunsin oloni kiusalliseksi ja halusin pois tilanteesta.

Hän oli kuitenkin opettajan harjoittelija, eihän hän voisi tehdä minulle mitään.

Eihän?

_______

Ite sain kerran pesäpallosta aivotärähdyksen <33

Oonko ainut, joka samaistuu Jiminiin ihan vaan, koska oon yhtä kömpelö haha

Just me? oh okay

Mitäs teillä on viikonloppusuunnitelmia?

-TH

Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now