S E I T S E M Ä N

2.6K 78 36
                                    

M I  N    Y O O N G I

Huomasin Jiminin juosseen jo rakennuksen ulkopuolelle, mutta huusin hänen nimeään. "Jimin odota"Tämä sai pojan pysähtymään sille paikalleen. 

Hänen silmistä valui kyyneliä ja posket punoittivat jälleen. Tuo näky tuntui vievän minun itsekontrollin. 

"M-Mitä asiaa"Jimin änkytti ujona käveltyäni tämän eteen. Pituuseromme tuntui valtavalta seisoessani hänen edessään.

 Jimin hiplasi pienesti käsiään ylipitkien hihojensa kanssa ja katsoi suoraan kohti maata. Yhtäkkiä en voinut enää hillitä itseäni. 

Painoin rajusti tämän kylmää tiiliseinää vasten ja painoin suuni tämän suuta vasten kiihkeästi. Pieni voihkaisu karkasi pojan huulilta nostaessani hänen kätensä päänsä yläpuolelle, lukiten hänet siihen. 

Kieleni alkoi vaeltaa pojan suuta. Jiminin makea maku tuntui räjäyttävältä, täysin valloittavalta. Aivan kuin en saisi tarpeekseni hänestä ollenkaan. Painoin polveani hieman hänen haaroväliinsä, jossa tuntui jo hänen erektionsa.

"Mhm"Jimin mumisi silmät kiinni, täysin auliina allani. Näky sai minut melkein laukeamaan. Kaikki tuntui paremmalta kuin olin osannut edes kuvitella. "Haluan sut just nyt tässä"Murahdin, joka sai Jiminin avaamaan silmänsä nopeasti. "Ai täällä"Hän kuiskasi vaikeasti ääni käheänä. 

Pudistin äkkiä päätäni ja vilkuilin ympärilleni.

Huomasin pienen motellin valon paistavan toisella puolella katua. Idea välähti päähäni kuin salaman isku. "Ei vaan tuolla"Ärähdin ja tartuin hänen ranteestaan kiinni.

Motellin aula oli hiljainen ja täysin tyhjä. Aulassa istui ainostaan tiskin takana oleva vanha mummo, joka kutoi villasukkaa. Mäiskäytin kortin tiskille, joka sai mummon säpsähtämään rajusti. "Jestas" hän mumisi.

"Haluan varata huoneen"Sanoin nopeasti ja vilkuilin koko ajan kärsimättömänä takanani seisovaa Jiminiä, joka hiplasi ujona hihojaan. "Huone 108 on vapaana"Mummo kähisi ja ojensi avaimet. "Kiitos"Sanoin nopeasti ja nappasin Jiminin olkapäälleni nopeasti.

Jimin kiljahti hieman, kunnes korjasi ääntään hieman matalemmaksi. "Päästä mut alas"Hän mumisi, mutta naurahdin vastaukseksi.

Kuulin vanhan mummon äänen uudelleen. "Ihmeellisiä nuo nuoret aina röyhkeitä"Hänen puheensa sai virneen kohoamaan kasvoilleni.

Onnekseni huone ei ollut kaukana, vaan jo ensimmäisessä kerroksessa. Himmennetyt valot toivat selvää tunnelmaa. Huoneen keskellä koristi iso parisänky, johon laskin Jiminin kevyesti. Hän katsoi minua suoraan suurentuneilla silmillään, tarkkaillen jokaista liikettäni.

Pieni virne kasvoi kasvoilleni astellessani sängylle nelinkontin hänen päälleen ja vaimentaen hänet suudelmallaan. Hänen lämmin keho mukautui omaani, painaessani itseni häntä vasten. 

Aloin repiä hänen paitaansa pois päältä ja siirryin heti alaspäin hänen kehossaan, Jiminin alkaessa jo voihkia.

P A R K   J I M I N


Katsoin edessäni olevaa miestä hämmentyneenä ja erittäin kiihottuneena. Jokainen kosketus häneltä tuntui polttelevan ihoani saaden minut voihkimaan. Tuntui kuin en enää hillitsisi itseäni.

Yoongi heitti vaatteeni lattialle jättäen minut alasti hänen alleen. Tämän tumma ja kiihkeä katse sai minut värähtelemään, vaikka huoneessa oli hyvin kuuma. "Nouse ylös"Hän käski yhtäkkiä ja alkoi ottaa mustia farkkujansa pois jalastaan. "Polvillesi"

Hänen massiivinen erektio pullotti suoraan edessäni täysin paljaana ja valtavana. Nielaisin hyvin voimakkaasti. "Ime"Hänen matala ääni oli muuttunut vielä käheämmäksi ja sai minut puremaan huultani. 

Otin varovasti hänet suuhuni, kunnes en saanut enää enempää mahtumaan. Hän maistui hieman suolaiselta, mutta nautinnolliselta. Pyöräytin hieman kieltäni hänen ympärillään saaden Yoongin hengityksen muuttumaan katkonaiseksi. 

Hän upotti kätensä hiuksieni sekaan ja työnsi lähemmäs.

Kiljuin mielessäni lujaa. Mitä ihmettä olin tekemässä? Ottamassa opettajaltani suuhun? 

Yoongin matala voihkaisu sai minut melkein kiemurtelemaan. Tuntui, etten omistanut enää aivoja. 

Halusin hänet ihan juuri nyt, tai en kestäisi enää. "Äh lopeta"Hän mumisi äkkiä ja vetäytyi hieman. "Et varmaan halua, että laukean suuhusi"Mies virnisti ja nosti minut äkkiä sängylle. 

Hän asetti minut selälleen ja jalkani niin, että mahtui niiden väliin. "Mhm haluan sua"Mumisin.

"Miten sä haluat mua ja kuinka?"Hänen matala ääni kuului viekottelevana ja katse himoiten. "Mä haluan sua paljon ja lujaa"Voihkaisin, hänen tarttuessa kaluuni yhtäkkiä. Tuntui, että en jaksaisi enää pidätellä, vaan laukeaisin nyt. 

Yoongi päästi jälleen naurahduksen. "Kultaseni ei vielä"ja vapautti kätensä heti. Hän nappasi taskunsa sisältä kondomin ja tuli uudelleen lähemmäksi. 

Yhtäkkiä hän kyykistyi ja nosti muutaman sormensa suuni eteen. "Nuole ensin"Siispä nappasin hänen sormensa suuhuni ja pyöritin kieltäni niiden ympärillä, kunnes ne tuntui aivan märiltä.

Sitten hän siirtyi hieman ja vähitellen tunki ne sisääni. Paineen tunne alaosassani sai lujan voihkaisun pääsemään suustani. Kipu tuntui pistelevänä ja polttavana sisälläni, mutta samaan aikaan se tuntui hyvältä.

Taivutin selkääni kaarelle automaattisesti.

Yoongi hieman liikautti sormiaan sisälläni ja sai minut voihkimaan lisää. "Mhmm mä oon jo valmis"Mumisin.

Hänen matala nauru kuului. "Oletpas sinä nälkäinen"Hän hymyili ja nousi hieman, kunnes hänen kalunsa oli aukon kohdalla. "Tää tuntuu vähän"Hän mumisi ja alkoi hitaasti liikkua sisälleni.

Selkäni kaartui lisää voihkaistessani ääneen. Kipu oli aivan kauhea. Sisälläni tuntui olevan tuli, mutta se ei tahtonut sammua. Jokainen liike, jonka hän teki, tuntui kolminkertaiselle.

Hänen kosketus poltti ja vietteli. Tuo katse, niin nälkäinen ja kiihottunut.

Aloittaessaan liikkumisensa sisälläni, hän vaimensi minut kiihkeällä suudelmallaan. Nautinto mikä alkoi tuntua, oli tajunnanräjäyttävä. Aivan kuin en saisi tästä tarpeekseni. Halusin lisää. 

Tunsin aistieni laajenevan haukkoessani jo melkein henkeä. 

Jokainen työntö sai minut kiemurtelemaan. "Lujempaa"Huudahdin. Huippu tuntui lähenevän. Kuumat kehot vasten toisiaan alkoi poltella, kunnes en enää kestänyt sitä.

Melkein perään Yoongi laukesi myös ja rysähti päälleni. 

Mitä olinkaan juuri tehnyt?


__________

No miltäs kuulosti?

Wow en oo kirjoittanut varmaan yli vuoteen ja siltä ainakin tuntuu. Ensinnäkin haluan kysyä,että mitä ihmisille kuuluu?

Itse voisin tiivistää elämäni sanoiks muutto, lukio ja sekasorto haha. 

Mä en lupaa kirjoittaa aktiivisesti tänne mitään, mutta aina jos löytyy aikaa niin sitten i'm back.

Kiitos jos luit tänne asti 

Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now