K O L M E K Y M M E N T Ä K O L M E

1.1K 51 26
                                    

TW verta ja väkivaltaa

P A R K  J I M I N

"S-Sinä?"

Katsoin ovella seisovaa miestä pelon ja häpeän velloessa päässäni.

Baegi nojasi ovenpieleen hieman omahyväinen ilme kasvoillaan. "Kiinni itse teossa"Hän sanoi ja väläytti virneen, joka oli entistä vastenmielisempi.

Yoongi nousi ylös ja käveli Baegin luokse vetäen hänet kauluksista ylös seinää vasten. 

Hän oli edelleen ilman paitaa, enkä voi muuta kuin ihastella hänen vahvoja lihaksia, jotka jännittyi ja pullisteli huokuen voimaa.

"Sä et sano kellekään mitään"Hän murahti yhteen puristettujen hampaiden välistä katse jääkylmänä.

Baegi naurahti hieman vaikeasti Yoongin painessa nyrkkiään hänen aatamin omenaa vasten. "No mutta miksi en sanoisi serkku hyvä"Hän irvisti Yoongille.

Sanoiko hän serkku?

"Hetkonen"Keskeytin heidät ja nousin itsekin ylös pääni humistessa.

Edessäni olevat kaksi miestä kääntyi katsomaan minua ja yhtäkkiä koin olevani täysin pieni lapsi heidän yli 185cm ja 190cm pituuteen nähden.

Näytin suorastaan naurettavalle.

"Sanoitko sinä serkku? Ja miten sä oikein sait tietää meistä"piipitin hieman kimeämmällä äänellä, joka kuulosti jopa omiin korviini aivan kauhealle.

Baegin nauru kaikui mökissä.

"Kyllä vain Jiminie Yoongi on mun mun serkkuni. Mitä tulee teihin, kukaan jolla on silmät vähääkään päässä huomaa kyllä teidän rakastuneet toljotukset. Tietenkin saatoin myös kuulla rakkaalta enoltani Yoongin uudesta suhteesta, jota hän ei todellakaan kannustanut ja jos totta puhutaan en ihmettele yhtään syytä"Baegi sanoi virne kasvoillaan.

Yoongi murahti matalasti ennen kuin iski nyrkin suoraan hänen virheettömään nenään veren pärskähtäessä siitä ulos.

Mökin täytti iskusta johtuva ääni ja siitä seuraava kivun älähdys.

Baegi vapautui Yoongin otteesta ja laskeutui maahan pidellen nenäänsä. Hän nosti katseensa nopeasti ylöspäin silmät leiskuen vihaa. 

Sitten hän tempaisi itsensä ylös ja vaihtoi lennossa kätensä nyrkkiin ennen kuin se osui Yoongin poskeen.

Katsoin kauhun vallassa tilannetta vieressä. Tästähän oli tulossa kohta kunnon tappelu.

Mihin olinkaan laittanut popcornit?

"Lopettakaa!"Huusin ja yritin mennä väliin, mutta ennen kuin ehdin tehdä mitään muuta, Yoongi heitti Baegin ovesta ulos kylmään pakkasilmaan.

He painivat kylmässä maassa ja nyrkit heiluen. Huomasin ruokalasta tulevan ihmisiä ja toisia opettajia. Paniikki alkoi kasaantua kehooni saaden hengitykseni lukkoutumaan.

Sain vaivoin enää vedettyä henkeä ollenkaan. 

Astelin paljain jaloin pää humisten kohti tappelua. Tartuin varovasti Yoongin paljaaseen käteen, ennen kuin se olisi iskeytynyt Baegin verisiin kasvoihin. "Yoongi"Sanoin varovasti ja hän kääntyi heti minuun päin.

Kylmä katse suli hänen silmistään huomatessaan minut. Yoongin virheetön iho näytti jo jälkiä poskella ja kyljissä. 

Kyyneleet poltti silmiäni hänen noustessa ylös ja vetäessä minut paljasta rintakehää vasten. Uteliaat katseeet ympäröivät meidät ja näin opettajien ilmeet. 

Baegi makasi maassa ja piteli verta vuotavaa nenäänsä, mutta ainut asia mistä välitin tällä hetkellä oli Yoongin hulluna hakkava sydän.

Liikunnan opettaja oli ensimmäinen, joka alkoi työntää oppilaita pois omiin mökkeihinsä ja joku talutti Baegia kohti terveydenhoitajan siipeä.

"Mr.Min tahtoisin jutella sinulle ja Jiminille heti huomenna aamulla, mutta nyt voitte luvan poistua"Opettaja sanoi kylmästi ja poistui paikalta.

Vasta nyt tunsin kylmän maan jäädyttävän paljaita jalkapohjiani. "Mennään suihkuun lämmitteleen"Mumisin hänelle ja hain mökistä molemmille ensin vaatteita, sekä ensiapulaukun, jota kannoi aina matkoilla mukanani.

Tapaturma-alttiina lapsena kasvaminen vaati aina mukaani sen.

Astuessani suihkutiloihin kuulin yhden suihkuista olevan päällä ja tiesin olevamme kerrankin kahden. 

Riisuin vaatteeni hiljaa ja astelin suihkukoppiin.

Kuuma höyry karkasi kopista vetäessäni verhoa sivulle. Yoongi nojasi pää vasten seinää silmät kiinni ja antaen kuuman veden valua hänen selkää vasten.

Myötätunnon hyöky korvasi pelon aallon vahvana. Juttumme paljastui kaikkien silmien nähden ja hän vielä meni tappelemaan.

Olimme kusessa.

Laskin varovasti käteni hänen selälleen, joka sai hänet säpsähtämään ja kääntymään minuun päin. Astuin itse suihkun alle ja annoin veden valua keholtani.

"Anteeksi"Hän mumisi hiljaa, enkä voinut muuta kuin kietoa käteni hänen kaulan ympärille ja vetäen hänet lähemmäksi.

"Taidamme olla aika kusessa"Tokaisin pehmeästi painaen märkiä suudelmia hänen leualleen varovasti. 

Yoongi naurahti tumman sävyisesti ja painoi alakehoaan omaani vasten. Tuntiessani hänen jäykistyvän hetki hetkeltä enemmän.

"Et uskokaan"Hän vastasi ja painoi ahnaasti huulensa omilleni kuuman veden poltellessa kehojamme, jotka painautuivat toinen toistaan vasten.

Kaikki hiljaa olleet tunteet purkautuivat suudelmassa, joka syveni hetki hetkeltä. Pelko tulevaisuudesta tuntui kiihottavan molempia melkein epätoivon partaalle.

Yoongin liikuttaessa käsiään märkää kehoani vasten sai minut vaatimaan lisää. Nälkä kasvoi sisälläni kuin roihuva tuli, jonka hän oli sytyttänyt.

"Tarvitsen sua"Yoongi sanoi hiljaa, mutta nuo sanat tuntuvat olevan kuin avain rasiaan.

Tuntiessani hänet sisälläni upotin kynteni hänen olkapäihin voihkaisten hiljaa. Tuttu kipu repi minua ja venytti, ennen kuin se alkoi sekoittua nautintoon.

Tunsin janoavani häntä enemmän kuin koskaan.  Tarvitsin häntä.

Kuuma suihku lisäsi höyryä ympärillemme täyttäessä hiljaisuuden voihkaisuilla.

"Taidat nauttia tästä hm?"Yoongin käheä ääni kaikuu korvissani.

"Sä nautit siitä kun ollaan jäämässä kiinni ja mä panen sua seinää vasten. Joku kuulee sun voihkinnat kun sä tulet mulle."

Jokainen työntö sisälleni täytti minut kokonaan. Yoongin matala ääni korvissani sai kehoni vavahtelemaan. Leijuin taivaan ja helvetin rajalla etsien viimeistä huippua.

Yoongi painoi huulensa omilleni ahnaasti vaimentaen ääntäni.

Purin Yoongin huulta varovasti tuntiessani huipun lähestyvän. Molemmat sekoitti tunteensa seksiin, välittämättä huomisesta. Se tuntui olevan täydelliseltä.

Himo roihusi sisälläni, enkä enää voinut hillitä sitä. 

Yoongin nimi lipesi huuliltani vaikeroivana noustessani huipulle taivaallisena ja polttavana. Muutaman työnnön jälkeen Yoongi tuli perässäni sisälleni ja sai kehoni lämpenemään sisältä päin.

Katsomme molemmat toisiamme hiljaa tasaten hengityksiämme. Enää olisi tämä yö jäljellä.

Muusta emme voineet enää ennustaa.

________

No pitihän vähän draamaa olla

Mitäs ootte puuhannut?

-TH

Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now