K O L M E K Y M M E N T Ä

1.1K 57 56
                                    

P A R K   J I M I N

Ruokalassa tuntui olevan elämää enemmän kuin koulussa oli ollut ikinä.

Monet olivat kokoontuneet omiin pöytäryhmiin ja huusivat miltein toisilleen. Opettajat olivat istahtaneet omaan pöytäänsä ja näytti keskittyvän syömiseen.

Ruokala oli yllättävän kaunis osa rakennusta. Isot ikkunat toivat auringon paisteen sisälle, vaikka pakkanen purisi melkein perseen pois astuessasi ulos.

Istahdin pieneen nurkkapöytään parhaan ystäväni kanssa ja keskityin syömään yllättävänkin hyvää ruokaa, perunamuussia ja lihapullia. 

Hoseok kertoi Jungkookin tyhmiä tekosia, joista Namjoon oli ärsyyntynyt. Kerran hän oli kuulemma aamuyöstä alkanut imuroimaan hedelmiä,koska ne olivat näyttäneet olevan siivouksen tarpeessa.

Joskus ihmettelin, miten Jungkook pystyi näyttämään niin pahalta pojalta, vaikka ajatukset olivat yhtä pimeitä kuin Voldemortin loitsut.

Tai ainakin yhtä omituisia.

Huomasin puhelimeeni välähtävän uusi viesti, jonka huomasin tulleen Yoongilta. Kurtistin kulmiani ja etsin katseellani hänet.

Hän istui liikunnan opettajan vieressä ja katsoi minua ilmeettömästi selvästi tarkkaillen eleitäni. Laskin katseeni ja avasin viestin.

Yoongi

Tiedätkö mitä voidaan tehdä yöllä?

Katsoin nopeasti häntä uudelleen ja pieni virne oli kohonnut hänen kasvoilleen, aivan kuin hän kertoisi asiaa pelkällä katseellaan.

Minä

Ai ihan muiden aikana vai? Onks tää joku sun uus fantasia?

Pieni omahyväinen  hymy kasvoi ajatellessani olevani nokkela, mutta virne katosi nopeasti huomattuani hänen vastauksensa.

Yoongi

Mä kyllä ajattelin elokuvan katsomista, mutta ihan miten haluat babe

Silmäni suurentuivat ja tuhahdin ääneen näyttäen hieman kärttyistä naamaa Yoongille. Hän ei näyttänyt ottavan minua tosissaan, vaan kääntyi takaisin opettajiin päin.

Vai halutiin sitä olla kovin nokkelaa hm.

Minäpä näyttäisin hänelle närhen munat.

Melkein heti ruokailun jälkeen alkoi koripallo-ottelut, jotka kesti ilta kuuteen asti, kunnes saimme uuden ruuan.

Koripallo oli loppujen lopuksi kiva laji. Sain tehtyä 5 koria ja olin ylpeä siitä. Pituuteeni nähden oli haastavaa ohitella edessäni olevia tornin pituisia poikia. Siksi se olikin uuvuttanut minut täysin.

Päästyäni viimein vapaalle karkasin suihkuun.

Kuuma vesi poltti ihoani pisaroiden roiskuessa lattialle.

Kello näytti suihkutilojen ylhäällä 21.15, eikä suihkussa ollut lisäkseni ketään muita.

Lihaksiani särki kuin viimeistä päivää ja ajatukseni tuntui yhtä uupuneilta. Ainut asia minkä tahdoin hartaasti oli nukkumaan meno. 

Suljin suihkun ja kiedoin pyyhkeen kehoni ympärille, keräten tavarani pienen kassin pohjalle ja otin puhtaat vaatteet isojen peilien edessä oleville tasoille.

Kuivasin itseni ja pujahdin mukaviin flanelihousuihin ja isoon t-paitaan, joka oli Yoongin. Onneksi kukaan muu ei tiennyt siitä faktasta.

Laitoin päälleni paksun toppatakin ja kunnon talvikengät villasukkien kanssa ennen kuin poistuin rakennuksesta kohti mökkejä.

Pakkanen tuntui kiristyvän ja kiiruhdin nopeasti mökin sisälle, jossa oli jo kova meno.

Se siitä nukkumisesta.

Hoseok pelasi Taeyongin ja Jongin kanssa jotakin peliä korteilla ja kolmas pojista, jonka nimeä en muistanut seurasi peliä sivusta.

He olivat asettuneet yläparville ja karjuivat lujaan ääneen aina toisen hävitessä pelissä.

Yoongi sen sijaan oli asettunut sänkyymme ja luki kirjaa kuulokkeet päässään. Hän näytti olevan erittäin kiinnostunut kirjastaan.

Käveltyäni lähemmäs häntä, nuo ruskeat silmät nousivat minuun ja tuntui kuin sulaisin siihen paikkaan. Lämpö, joka huokui hänen katseestaan sai minut kömpimään hänen viereen siten, että olin seinässä melkein kiinni ja muiden katseilta suojassa.

"Oliko raskas päivä?"Hän kysyi hiljaa ja mulkaisin häntä vihaisesti, joka sai hänet vain naurahtamaan hieman.

Käännyin suoraan vatsalleni ja suljin silmäni hetkeksi. Tunsin Yoongin suuren käden selkäni päällä ja hän alkaessa hieroa sitä. Melkein voihkaisen pelkästä hyvästä tunteesta tuon lämmön hehkuessa kipeisiin lihaksiini.

Pysyimme siinä kohdassa melkein puoli tuntia ja aloin olla hiljalleen miltein unessa, kunnes tunsin Yoongin käden katoavan selkäni kohdalta ja painon sängyltä liikkuvan pois.

Raotin silmiäni ja huomasin hänen kulkevan kohti ovea.

"Noniin apinat sain tarkat ohjeet sammuttaa valot tasan 22 ja kappas vain kello on jo sen verran. Nyt on siis nukkumaan meno aika tai te ette jaksa huomenna muuta kuin nojata tolpan varteen. Herätys on tasan kuusi"Yoongi sanoi kuulostaen erittäin asialliselle ja sammutti kesken kaiken valot.

Pimeys vallitsi huoneen ja saatoin kuulla Hoseokin jupisevan jotain muiden poikien kanssa. 

Olin kuitenkin liian väsynyt edes nauramaan asialle, vaan hapuilin kädelläni peittoa päälleni. 

Sängylle siirtyi jälleen painoa ja tunsin Yoongin vetävän itsensä minun peiton sisään ja hengittäen niskaani saaden kylmät väreet kulkemaan kehossa.

"Etkö sä halunnut katsoa sitä elokuvaa"Mutisin hiljaa hänelle ja sain vastaukseksi vain matalan naurahduksen.

"Ehkä me ehditään katsoa se, kun jaksat pysyä hereillä"Hän vastasi ja suuteli varovasti korvannipukkaani.

Käännyin Yoongiin päin ja avasin silmät totutellen hetken pimeyteen. Huomasin hänen silmien katsovan suoraan omiini pimeässä huoneessa.

Jokainen huoneessa oleva oli varmasti vielä hereillä, joten jokainen ääni jonka päästin olisi varmasti myös muidenkin tiedossa.

Siispä jäimme vain tuijottamaan toisiamme nenien hipoessa toisiaan ja hengitystemme sekoittuessa toisiinsa.

Painoin varovasti huuleni hänen omilleen ja tekemättä enempää ääntä. Hän vastasi suudelmaan mutta päästi nopeasti irti ja virnisti.

Sitten painoin pääni hänen kainaloon ja kiedoin käteni hänen ympärilleen jääden kuuntelen hänen sydämmen sykettä.

Lopulta annoin unen viedä minut höyhensaarille.

________

Droppaa tähän sun lempisarjas/elokuvas

Mikä on teidän lempiaine koulussa?

-TH


Teacher|YoonminTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon