Y K S I T O I S T A

2.2K 81 65
                                    

P A R K   J I M I N

Hiljaisuus tuntui raastavalta. Kynät raapustivat paperin pintaa ja joku oppilas järsi kynänsä kärkeä tuskaisena. 

Pääni tuntui olevan kevyt kuin heliumpallo ja yhtä tyhjäkin kaiken lisäksi. Sekalaiset kaavat vilisi mielessäni, mutta en enää osannut tunnistaa niitä. 

Aivan kuin en olisi koskaan nähnyt niitä.

Muutaman tunnin yöunet tuntui vaikuttaneen aivojeni toimintaan, vaikka olin valvonut oppiakseni matikasta jotain. Epäonnekseni, se ei kuitenkaan ollut auttanut minua.

Muistikuvat vilisi Yoongin kasvoista ja kosketuksista jatkuvasti ja ne tuntui tekevän minut hulluksi. Kehoni tuntui janoavan häntä jälleen erittäin kipeästi.

Vilkaisin sivusilmälläni paikaltani opettajan pöytää, jossa hän istui jälleen omassa komeudessaan, keskittyneenä toisten koepapereihin. Pieni pelko pilkahti mieleeni. Nimittäin tiesin tasan tarkkaan, että en saisi reputtaa tätä koetta tai muuten olisin erittäin suuressa kusessa kurssieni kanssa. 

Ei sillä, että reputtaisin kaikki kurssini, mutta olin saattanut kenties ottaa hieman liikaa kursseja, eikä kunnianhimoni suostunut luopumaan yhdestäkään. Olin päättänyt suorittaa jokaisen kurssin hyvin arvosanoin ja niin myös aioin tehdä.

Tai ainakin niin halusin tehdä.

Yoongi kohotti katseensa papereistaan tarkkaillakseen oppilaitaan, mutta hänen katseensa lukittui omaani. Nuo suklaanruskeat silmät tuijotti kirkkaasti, mutta tarkkailevasti omiani.

Pieni puna kohosi kasvoilleni, johon Yoongi vastasi omahyväisevällä virneellä. Hän katsoi tarkasti minua tuon katseen liikkuessa silmistäni kehooni, joka nojui laiskasti pöytää vasten.

Näytin varmasti todella seksikkäältä.

Yhtäkkiä hän nousi penkiltään ja alkoi pujotella oppilaiden välistä kohti minua. Hän näytti katselevan myös muiden papereita, kunnes pysähtyi kohdalleni ja kyykistyi hieman.

Saatoin tuntea hänen raikkaan hengityksen korvan vieressä, saaden kylmät väreet juoksemaan ihollani. "Jää vielä tunnin jälkeen tähän. Mulla on sulle asiaa"Hän sanoi hiljaa, ettei kukaan muu kuulisi häntä. Sitten hän teki jotain, mikä sai minut yllättymään.

Hän painoi huulensa varovasti korvannipukkaani pehmeästi ja nousi ylös jatkaakseen matkaa. "Vielä tunti aikaa tehdä koetta"Yoongi tokaisee koko luokalle.

Vielä vartin päästä istun edelleen samassa asennossa, silmät hieman laajentuneena, huulet raollaan ja korvannipukkaa kihelmöiden. En päässyt yli, kuinka suuri vaikutus hänellä minuun.

                                                               

Luokan tyhjentyessä jäin tahalleni pakkaamaan reppuani hitaasti, kunnes koko luokka oli tyhjänä. Sen jälkeen Yoongi painoi oven lukkoon ja verhot kiinni.

"Oliko näin ikävä"Virnistin hänelle kuulostaen yllättävän itsevarmalle.

Hän pyöräytti silmiänsä ja haroi hiuksiaan. "Ehkäpä olikin"Hän mutisi punan hieman noustessa poskille. 

En ollut uskoa silmiäni. Seksikäs ja erittäin salaperäinen opettajani punasteli edessäni ja myönsi kaivanneeni minua. Sydämmeni tuntui sulavan hieman, hölmön hymyn noustessa jo uudelleen kasvoilleni.

Kiedoin käteni hänen kaulan ympärille vetäen syvään henkeä imien hänen tuoksua. Tuttu myskin ja saippuan tuoksu sai hymyn pysymään kasvoillani. 

Painaessani kehoani hänen kehoaan vasten, saatoin tuntea hänen reagoivan siihen heti. "Tiedätkö mä oon unelmoinut sua täällä luokassa juuri näin kuten me ollaan nyt kaksin"Yoongi aloitti.

Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now