paralel evren 2/2

164 11 54
                                    

Paralel evren 1'in, Cam ve Noel one shotının devamıdır. Birinciyi es geçmeyin :')

Biraz kısa gibi ama bence hoş oldu

*******************

Ciddi değildim. Yüzüne karşı "Git!" derken ciddi değildim. Sadece sinirimin, içimdeki kıskançlığın esiri olmuştum. Bunu göremedin mi? Seni bırakmak isteyeceğimi nasıl düşündün? Özür dilerim, seni suçlamamalıyım. Biliyorum, tek hatalı benim. Yanlış zamanda verilmiş yanlış kararlardı sadece. Yanlış sözler....

Bu sona nasıl geldik?

Birkaç yıl öncesini anımsıyorum, ikimizin de 'mutlu' olduğu o yılları. Ilık bir gün hatırlıyorum, fısıltadığın cümleyi, "Set çıkışı konuşmamız gerek." birkaç saat sonrasını hatırlıyorum, kollarımın gövdeni sarışını, fısıltılarımızı, "Seni seviyorum."

İlk zamanları düşünüyorum, 'tatlı' anlarımızı. Kaçamak bakışlar, küçük öpücükler, gizli buluşmalar, çiçekler, çikolatalar...

İnsanlara söylediğimiz anı hatırlıyorum, "Çok yakışıyorsunuz!" gözlerinin parladığını hatırlıyorum, "Mutlu olun!" yanağıma bir buse bıraktığını hatırlıyorum, "Sizi seviyoruz!"

İlk birlikte oluşumuzu hissediyorum, nefesini kulağımda hissediyorum, "Cameron..." inleyişin. Yanına uzandığımda bedeninin sıcaklığını hissediyorum, "Çok güzelsin."

Yeniden beraber çalıştığımız günleri aklıma getiriyorum. Ellerimizde sembolik yüzükler, "Belki bir gün gerçeği olur." kafanın karışması, "Bu bir teklif mi?" gülümsüyordum, "Bir gün olacağına dair söz." gülümsüyordun.

İlk kavgamızı düşünüyorum. Stresli bir günün ardından birbirimize deli gibi bağırışımızı düşünüyorum. Birkaç saat sonra kapına çiçekler ile gelmemi, "Özür dilerim, bir daha seni asla üzmeyeceğim." sinirli yüzünün yumuşayışını düşünüyorum. "Bir daha beni yalnız bırakma."

İlişkimize başlayalı bir yıl olmuşken aynı eve çıkmamızı hatırlıyorum. Sabahları hazırladığın pankeklerin ve taze kahvenin kokusunu hatırlıyorum. "Her sabah ve akşam sadece seni görmek istiyorum." pankekleri çevirirken arkandan sana sarıldığımı, boynundan öperken kokunun ciğerlerime dolduğunu hatırlıyorum. Sardunya... "Çiçekler kokunu kıskanacak."

Elinde bir kedi ile eve geldiğini anımsıyorum. "Annesini kaybetmiş ama artık iki babası var." yüzündeki mutluluğu anımsıyorum, en az saçların kadar sarı kediyi severken. Düşler kurduğumu anımsıyorum; sen, ben, kedimiz ve evlat edindiğimiz minik bebek.

Her şeyin daha da stresli bir hal aldığını hatırlıyorum. Daha çok yorulduğumuzu, insanların nefretinin daha çok gün yüzüne çıkmasının bizi olumsuz etkilediğini, "ibneler!" gözlerindeki acıyı hatırlıyorum, "İğrençsiniz!" saçlarını okşadığımı hatırlıyorum, "Her şey düzelecek."

Sana şarkılar yazdığımı hatırlıyorum, gece yatağamızda yatarken kulağına fısıldadığımı.
"Senin aşkınla, senin aşkınla daha iyi, daha iyi bir adamım.
Sevgilim, tüm hatalarım beni sana götürdüler
Kollarına sarılıyım, yemin ederim senin için ölürüm.
Senin aşkınla, senin aşkınla daha iyi, daha iyi bir adamım." ***

İçmeye başladığım anlarımı düşünüyorum, "Daha fazla içme!" seni umursamadığım, eve geç geldiğim günleri düşünüyorum, "Seni artık tanıyamıyorum." seni üzdüğüm zamanları düşünüyorum.

Ellerini yüzümde hissediyorum, "Bu sen değilsin." alnını alnımda hissediyorum, "Bu sevdiğim adam değil." dudaklarını içki tadı olan dudaklarımda hissediyorum, "Onu geri getir."

Gözlerindeki yaşı hatırlıyorum, "Gerçekten gitmemi mi istiyorsun?" öfkemin açığa çıktığını hatırlıyorum, "Git!" kırgın mavilerini, kapıyı sertçe çektiğini hatırlıyorum, "Siktir ne yaptım ben?" fısıltımı hatırlıyorum.

Mesajlar bırakıyorum.

"Seni seviyorum."
"Özür dilerim."
"Ciddi değildim."
"Seni seviyorum Noel, sikik telefonu açmayacak mısın?"
"Seni özledim."
"Babe, çok üzgünüm. Nolur geri dön."
"Gerçekten çok fazla içmiştim ve seni bir başkası ile samimi görünce öfkelendim. Ciddi değildim."
"Siktir, her şeyi bok ettim değil mi? Özür dilerim."

Evin sessizliği içerisinde kayboluyorum. Senin için yeni yazdığım şarkıyı mırıldanıyorum yatağımda tek başıma yatarken, "Uzun mesajlar, yalnız geceler, başka birini öp, kavga çıkart, çoğu gün yalnız iç, sadece La'de bir başka gün." ^^^

Aylar geçiyor, geri dönmüyorsun. Sahi bitti mi her şey? Bitmiş.

"Give me one last dance."

**************

(**5SOS-Better Man)
(^^^ Lost in La - Prototype Moon)

NASILDIII??? Sevdiniz mi? Umarım sevmişsinizdir.

Kendinize çok çok dikkat edin'❤

Gallavich // one shotsWhere stories live. Discover now