gece ve sen

580 42 53
                                    

Next To Me - Imagine Dragons

**************

Gözlerimi yanımda bana dönük bir şekilde uyuyan benden küçük bedene diktim. Her zaman sert davranan, dövüşmekten kaçmayan bu adamın uyurken böyle masum görünmesi beni hep güldürmüştür.

Bakışlarım her bir detayı ezberlercesine gezdi yüzünde. Sakalsız yanakları, alnına düşen saçları, uykuda olsa bile hafif çatık kaşları, gözünün altındaki büyük kızarıklık -yine dayanamış ve birileri ile kavga etmişti- kusursuz burnu ve biçimli dudakları... O mükemmeldi, sanat eserinden farkı yoktu.

Sağ elimi kafamın altına koydum. Sol elim ise onun yanağında yerini aldı. Soğuk parmak uçlarım ılık teninde yavaşça dans ederken kaşlarını biraz daha çattı ve belli belirsiz uykulu sesi ile mırıldandı. "Ian.." adım onun dudakları arasından çıkıp kulağıma dolunca gülümsedim. Ah, nasıl bir lütuftu bu benim için. Sessizce mırıldanırken ellerim alnına düşen saçlarına gitti ve onları geriye doğru tarardım. "Şş, uyumaya devam et." sesimle beraber kedi gibi mırıldandı ve çıplak göğüsüme kafasını koydu. Şimdi kafam onun başının üstünde kollarım ile onun tenini sarıyordum. Saçlarını kokladım ve küçük bir öpücük kondurdum. Kalbim ilk günkü gibi heyacan ile atıyordu.

İlk defa birlikte olmamız geldi aklıma, ilk defa tenimin tenine değişi.. Biraz kavga etmiş ardından o benim üstümde elinde levye ile öylece sabit kalmıştı. Sonrasında ne olduğunu anlamadan üzerlerimizi çıkartmaya başlamıştık. Oysa ki beni döveceğini düşünüyordum, o anın korkusunu hala hissedebiliyorum. Aklımdaki anılara güldüm.

Nasıl buralara kadar gelebilmiştik? Onu birçok kez yarı yolda bırakmıştım. Onu terk etmiştim, görüş gününde kalbini kırmıştım, başka bir ülkeye gidecekken onu yeniden terk etmiştim, nikah işlemlerini başlatacakken korkularımdan dolayı imzayı atamamış ve onun duyguları ile oynamıştım. Sikeyim, onu çok kırmıştım ama o ne olursa olsun yine bana gelmişti, her şeyin sonunda beni her seferinde affetmiş ve yine kollarımın arasında uykuya dalmıştı. Siktir, ona aşıktım. Ona öyle bir aşıktım ki, bir daha onu kaybetmek istemiyordum. Kollarımı daha da sıkılaştırırken onun bile duyamayacağı şekilde mırıldandım ve uykuya teslim oldum.
"Sana söz veriyorum Milkovich, seni bir daha asla bırakmayacağım."

*****************

Umarım Ian, umarım onu bir daha üzmezsin.

Gallavich // one shotsWhere stories live. Discover now