yalnızlık ve özlem

230 13 9
                                    

Yine bir mektup ile karşınızdayım. Mektup yazmayı cidden çok seviyorum.

Amnesia - 5SOS (eğer dinlemediyseniz türkçe altyazı ile medyaya koyacağım. Bence Mick'i fazlasıyla anlatıyor, ben dinlerken biraz ağladım dfkcıkfkd)

Hapishanede karşılaşmadan öncesi;

***************
"Sevgili Mickey,

Gariptir ki içimde sana yazma isteği uyandı, belki de sana ulaştırmayacağımı bile bile. Belki de bunu tetikleyen bu öğlen sizin eve uğrarmam ve Terry'nin seni anması olabilir, bilmiyorum.

Seni özledim. Uzun zamandır adını duymamıştım ve bugün duymak, seni düşünmek ruhumu yaktı, kalbimi özlem ile attırdı.
Nasılsın? Mektuplarda bu sorulur değil mi? Mutlu olduğunu düşünmek istiyorum, benden uzak bir ülkede...
Sana bir özür borçlu olduğumu biliyorum. Umut çiçeklerini sana verdim ve daha sonra da acımasızca onları ezdim, seni paramparça bıraktım. Fakat yapamazdım, burada kendime bir hayat kurmuştum. Gerçi şu an o hayat yıkıldı ama olsun... Biliyorum, bu bencilceydi fakat olması gerekendi Mick.. Özür dilerim, yine olsa yine yaparım ama bu sefer sana bitiş çizgisine bir adım kala değil de, beni almaya geldiğin 'bu bir veda mı?' dediğin an veda ederdim.

Sanırım sen yokken neler olduğunu anlatabilirim. İnsanlar artık beni sadece bir Gallagher olarak değil de, "Gay İsa" olarak da tanıyorlar. Şu an bunu okuyacak olsan "o ne sikim şey?" diyip güleceğini tahmin edebiliyorum. Benim için de şaşırtıcı bir şey oldu. İlk başta her şey güzeldi, insanlara yardım ediyordum belki de ilk kez işe yarar olduğumu hissediyordum ama bir anda her şey kontrolden çıktı. Çevremdeki her insana bunu söyledikçe beni bir başıma bıraktılar. Şimdi düşünüyorum da, sen olsaydın böyle olmazdı. İşler çığrından çıksa bile hep yanımda olur, bir çözüm yolu arardın.

İşler değiştikçe ben de değiştim. Bunu sanırım ilaçlarımı almamak da tetikledi. Seninle vedamdan, Monica'nın ölümünden sonra ilaçları bıraktım. Sonrası da çorap söküğü gibi geldi. İnana biliyor musun, bir minibüsü patlattım, protestolar başlattım... Hepsi o an doğru geliyodu bana ama düşününce hiç mantıklı şeyler değil.

Şimdi ise hapishaneye gidiyorum.. Kendi elimle kurduğum hayatı yok ettim ve gidiyorum. Terry'nin yanında bu yüzden gittim. Oranın nasıl bir yer olacağını öğrenmek için... Biraz yardımcı da oldu diyebilirim ama dediği şeye hala gülüyorum. Bana, "Milkovichler altta olmaz." dedi. O an gülsem de -hala da- ama bu aklıma seni düşürüyor ve ben seni özlüyorum. Bedenimin bedenimin yanında olmasını, tenimin tenine değişini, yanımdayken etrafa yayılan kokunu özlüyorum. Keşke burada olsaydın Mick, yanımda... Sanırım biraz yalnız hissediyorum.

Neyse, gitme zamanı. Seni seviyorum Mickey Milkovich. Bir daha hayatlarımız nasıl, ne zaman karışılaşır bilmiyorum ama bir an önce olmalı bu. Bugün biraz daha anladım kimsenin beni senin kadar sevmediğini, kimseyi senin kadar sevmediğimi...

Kendine dikkat et Mick,

Ian Gallagher"

*******************
Mektup yazmaya neden bu kadar düşkünüm bilmiyorum djdkckdkdfk tüm kurgularımda elbet mektup yazdırdım, etrafımdaki insanlara onların haberi olmasa da mektup yazdım. Hatta kendime dahi yazdım dkfkdkkrkd garip bir tutku

Neyse, kendinize dikkat edin. İlham gelince yazdığım zaman bir dahaki bölümde görüşürüz'❤

Gallavich // one shotsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt