085) Heat of the moment

627 41 1
                                    

"Dar...erau și alte persoane. Mult mai drăguțe și–"

"Hyung, am mai avut conversația asta. Te iubesc pe tine și doar pe tine." Nici nu și-a dat seama cât de natural a spus-o.

Din nou, liniște.

Trebuia să fie rușinat, dar nu era cazul. Se obișnuise deja. De asta nu era în situația lui Yoongi: cu gura întredeschisă, abia clipind. O imagine amuzantă, în ochii lui Jimin, care nu s-a abținut din a râde.

"Haide, hyung. Să terminăm de uscat părul, ca poți merge la–" Când s-a apropiat de Yoongi ca să ia uscătorul, a simțit cum brusc, a rămas fără aer.

Al treilea lor sărut nu avea să fie ca celelalte două. Nu adânc, dar rapid. Atât de rapid, încât Jimin nu a avut timp să realizeze ce se întâmpla. Prin urmare, a încercat să se depărteze pentru a lua aer. Yoongi l-a lăsat, focusându-se mai jos, pe gâtul lui.

Pentru prima dată, Yoongi nu doar că era îndrăgostit, ci și disperat.
Eventual, Yoongi a făcut ceea ce nu își imagina vreodată să facă. Singura scuză era căldura momentului, probabil?
A ferit uscătorul, regăsindu-se deasupra lui Jimin.

Se afla deasupra cuiva, îl săruta. Pe un băiat. Mai mic decât el. Din proprie voință. Trebuia să își fi ieșit din minți.

"Hyung!" Mâna lui Jimin a reușit să îi separe. Acele acțiuni se simțeau mult prea greu de înțeles. Nevoia să fugă și să se gândească la toate era uriașă. "Nu face asta"

Cât despre Yoongi, încerca să își mențină puterea în mâini, pentru a nu cădea din nou peste Jimin. Mintea încă îi era goală. Pe moment, se focusa doar pe respirat. L-a auzit pe Jimin, țipând nu foarte tare, dar cu o voce tremurată.

"Oprește-te și nu mai fii drăguț cu mine. Ai grijă de mine, săruți, doar ca respingi, mai târziu. Nu îmi mai ridica speranțele, te rog!"

Pe de o parte, lui Yoongi îi părea rău. Dar pe de alta, nu îi păsa. Pentru că probabil nu avea de gând să se oprească, cu toate că știa cât de încăpățânat e și că nu ar fi recunoscut că îl place– nu. Că îl iubește. Nu avea de gând să se oprească să-i ridice speranțele.

"Am fost okay cu asta, la început." Șoptește Jimin, făcându-l pe Yoongi să observe pauza dintre propoziții, datorată lacrimilor.

Yoongi începea să se gândească dacă își va putea opri vreodată latura egoistă.

◇◇◇◇

ᴅᴀᴛᴇ ᴍᴇ ɪɴ ʜᴇʟʟ || ʏᴏᴏɴᴍɪɴWhere stories live. Discover now