[Bonus] Sick

571 29 0
                                    

Jimin a prins o răceală cu două zile înainte de 18-a aniversare. Asta a condus ca noul cuplu (sau ca cei doi băieți într-o relație deschisă) să doarmă separat. Spre dezamăgirea lui Yoongi.

Avea obiceiul să se trezească înaintea lui Jimin. Deși amândoi dormeau mult. Poate părea banal, dar Yoongi se obișnuise prea mult. La fel de mult ca și atunci când dacă Jimin nu i-ar fi oferit la fel de multă iubire și atenție ca de obicei, Yoongi ar fi avut o stare de spirit oribilă. Totuși, asta nu se întâmpla prea des, mulțumită lui Jimin.

Yoongi îi descoperea și redescoperea acest talent minunat în fiecare zi, iar atât timp cât asta nu avea să se schimbe, nici el nu plănuia să își ia ochii de pe Jimin.

Atât de sensibil ajunsese. Dar bineînțeles, nici măcar o dată nu a arătat asta cu adevărat. Tocmai de aceea era tentat să îl enerveze în continu pe Jimin, care a decis să doarmă în sufragerie, singur, câteva zile, pentru a nu-i da răceala și lui.
Ce nu știa, și probabil n-o să știe, e că Yoongi nu ezita să aibă grijă și să îl țină sub supraveghere. Chiar dacă asta înseamna că trebuie să aștepte vreo două ore, înainte să doarmă și el.

Urma să se revanșeze curând.

♡♡♡♡

ᴅᴀᴛᴇ ᴍᴇ ɪɴ ʜᴇʟʟ || ʏᴏᴏɴᴍɪɴNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ