36.BÖLÜM

7.8K 696 302
                                    

Keyifli Okumalar
Dilerim
❤️


***

Gözde hastaneye giriş yaparken oldukça mutluydu. Ona göre Fatih'in ajansa gelmesi, Sinem'in aşkının karşılıksız olmadığını doğruluyordu. Gözde hastanenin kafetarya kısmına doğru yürürken, içten bir şekilde gülümsedi. Sanırım 'Evle beni Gözde' den sonra kocaya kaçan şansı, kendisine altıncı his olarak geri dönüş yapıyordu. Kafeteryaya girdiğinde hemen boş bir masaya geçip oturdu. Yarım saat erken geldiği için hastaneye girene kadar Feyza'ya yolda olduğunun haberini vermemişti. Şimdi geçip oturunca, rahat bir şekilde çantasından cep telefonunu çıkardı. Meşgul olabileceğini düşündüğü için aramayı es geçip hemen mesaj bölümüne girdi.

Gönderilen Mesaj:Doktor Cevriyem ~Kuzucum ben geldim kafeteryadayım.

Mesajı yazar yazmaz telefon elinde çantasını koluna takarak yerinden kalktı. Hastaneye gelmeden evvel Kahküllünün ikram ettiği poğaçalardan yediği için karnı fazla aç değildi. O yüzden Feyza gelene en azından bir çay içmeliydi.

Gözde aldığı ince belli çay bardağıyla masasına tekrar dönerken, diğer elinde tuttuğu telefonundan mesaj bildirim sesi geldi. Yerine geçip bardağı masaya koyar koymaz mesajı açıp baktı..

Gelen Mesaj:Doktor Cevriyem
~İşim biter bitmez yanındayım :)

Mesaja gülümseyip telefonunu masaya bıraktı. Çayına şekerini koyup karıştırarak ilk yudumunu alırken, aldığı lezzet adeta bütün sabahki koşturmasını alıp götürmüştü. Bardağı ellerinin arasına alıp bakışlarını camdan dışarıya çevirdi. Hastaneye gelen ve çıkanları izlemeye dalmışken; "Gözde.." diye seslenen kişiyle bakışlarını camdan çekip, ona doğru gelen Efe’ye doğru çevirdi.

Efe kaç gündür aklında olan planını devreye sokmaya artık hazırdı. Tek bir sorunu kalmıştı, onu da Gözde'nin yardımıyla yapmalıydı. Ama gel gör ki, Gözde'nin cep telefonunu alacak vakti hiç olmamıştı. En son Yağız'ı arayarak Gözde'ye ulaşmayı bile düşünmüşken, sabah mesaiye başlamadan önce Feyza'nın öğlen yemeğini, Gözde ile yiyeceğini haber vermesiyle gülümsedi. Fırsat ayağına kadar gelmişti. Tek sıkıntısı, Feyza'ya çaktırmadan Gözde ile nasıl
konuşacağıydı.

Efe, Feyza ile hastalarını kontrol ederken, Feyza'nın cebindeki telefonunu çıkarıp gülümseyerek mesaj yazdığını görmesi dikkatini çekti. Acaba Gözde yolda olduğunu mu söylüyordu ? Ne deyip de Feyza’ya iş çıkarabilirdi ?

Feyza arkadaşının mesajına cevap
verip telefonu tekrar cebine koyarken, Efe'nin ona bakmasıyla daha içten bir şekilde gülümsedi.

Gözde erken gelmiş, kafeteryada şuan onu haber veriyor.." diyerek durumu açıklarken, Efe duyduğu şeyle memnuniyetle gülümsedi. Sanırım şans bugün Efe den yanaydı. “Ya öyle mi çok iyi yapmış.." Diyerek cebindeki telefonunu çıkarıp sanki bir haber gelmiş gibi baktı. Kaçmak için en iyi fırsat buydu..

“Benim gitmem lazım, diğer hastayı sen kontrol edebilir misin ?" Diyerek sevdiği kadına doğru baktığında, Feyza içten bir şekilde gülümsedi.

“Olur tabi bakarım." Diyerek elindeki dosyalarla ileriye doğru adım atacakken, Efe'nin kolunu tutmasıyla soru sorarcasına  baktı. Efe ise sevdiği kadından gözlerini zorlukla çekip, önce hızlıca etrafına baktı..
Koridorda hemşire veya tanıdık birinin geçmediğini kanat getirdiğinde, hiç vakit kaybetmeden Feyza'nın yanağını hızlıca öpüp geri çekildi. Feyza ise bu durum karşısında şaşkınca gözlerini büyüttü. Bunu iş saatlerinde bir kaç kez daha yapan Efe'ye, şuan gerçek anlamda sinirlenmesi gerekliydi.

ŞANSIN BÖYLESİWhere stories live. Discover now