27.BÖLÜM

7.7K 750 287
                                    

Keyifli Okumalar
Dilerim
❤️
***

~YAZARDAN~

Tekin apartmana girer girmez, Gülten teyzesinin ona ayırdığı içli köfteleri almak için soluğu ilk onların kapısında almıştı. Buğra ile kapı ağzında on dakika boğuşmanın ardından, zaferle tepsiyi alıp kendi evine geçti. İlk işi boğazını doyurup üzerini öyle değiştirmek olmuştu. Sonunda eve gelen annesiyle birlikte televizyon karşısına geçip oturdular.

Kanallara bakarken iç geçiren Tekin, şimdiden sıkılmıştı. Televizyonda ki dizi isimlerine göz atarken, "Şu isimlere bak.. İçerdeyiz, çukurdayız, avludayız. Memleketçe bi gün yüzü göremedik" diye hayıflanırken, elindeki örgüsüyle ilgilenen Selma hanım, oğlunun bu haklı isyanına hafif bir şekilde gülümsedi. Daha sonra duvardaki saate bakışlarını kaldırdığında dehşetle; “Tekin ! Benim kanalımı aç program başladı” diye söylendi.

Tekin annesinin dediğini yaparken bir yandan da gözlerini devirdi. “Memleketin Tv kültürü kendisini gitgide aşıyor. Sabah kaybolanı bul, öğlen evlendir, akşam haberlerinde öldür" diye, söylenerek kanalı açtı. Selma hanım ise hızla oğlunun elinden kumandayı alıp, televizyonun sesini açarken; "çok konuşma, senin test çözmen gerekmiyor mu ? Hadi bakalım git azıcık test çöz." Diyerek oğlunu salondan kovduğunda, gözlerini devirerek sessizce odasına doğru ilerledi.

Zaten o da kalkacaktı. Aksi takdirde biraz daha televizyon karşısında kalacak olsaydı, belgesel kanalını açacaktı. İçinden 'hiç olmazsa hayvanlara yem olmuyoruz' diyerek geçirip, odasına girdiğinde çalışma masasına bıraktığı telefonundan gelen bildirim seslerini duydu. Telefonunu eline alıp yatağına sırt üstü uzanarak gelen mesajlara baktı. Mesaj ablası ve Feyza'nın da içinde olduğu gruba aitti. Metin'in gruba attığı fotoğrafa baktığında sırıttı. Sonunda kardeşi Müslüm babaya veda etmiş ve sevdiğine kavuşmuştu.

✓Feyza: Sizin adınıza çok sevindim Metinciğim. Cansu'ya benden çok selam söyle😘

✓Buğra: Nedense bu habere en çok Tekin sevinecek diye düşünüyorum. Bu arada kardeşim bende barışmanızı kutlarım👏👏

✓Gözde: Sonunda paşam kararını vermiş. Bilirsiniz çok tatlı bir görümce olduğumdan dolayı çok mutlu oldum. Cansu'ya benden selam söyle. Bir daha ki hafta bize çağır annemin altın günü varmış. Temizlik yapacağız, o da gelsin de ona toz nasıl alınırmış öğreteyim🤭

✓Tekin: Oh çok şükür. Kesin bugün kurtardığım örümceğin hayrına Rabbim beni Müslüm babanın gazabından kurtardı 😁 Tebrik ederim kardeşim. Artık eve geri gelebilirsin izin var.

✓Metin: Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Cansu'nun da size çok selamı var. Bu arada abla altın günü temizliğinizi biliyoruz, hiç mi acımıyorsun sevgilime😅

✓Gözde: Elbette acımıyorum. Niye o gün çekeceğim eziyeti bir tek ben çekeyim ki? Gelin adayımız daha ne istiyor acaba ? Ne güzel işte kendini kaynanasına ve görüncesine ispat edecek 🙃

✓Tekin: Abla senden korktuğu mu söylemiş miydim ?😳

✓Gözde: Söylemene gerek yok ablacığım, ben biliyorum😎

✓Metin: Cansu'ya söyledim de, bütün sene meşgulmüş abla😂

Gözde, Metin'in son attığı mesaja gülerek cevap vermeden geri çıktı. Ne de olsa o bir görümce adayıydı. Kaçsa da gelin hanımı yakalamak onun işiydi. WhatsApp dan çıkmadan önce Feyza'ya da özelden mesaj yazdı.

ŞANSIN BÖYLESİDove le storie prendono vita. Scoprilo ora