Отмъщението - КРАЯ 2

2K 87 10
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Прибрахме се и започнахме с приготовленията за партито. Момичетата започнаха да украсяват и да слагат храната и напитките. Аз реших да започна да каня хората, защото все пак не са малко, а и трябва да им дам възможност да се подготвят.

◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾

Оххх най-накрая свърших с гостите. Писах и се обадих сигурно на 100 човека. Вече ме болят пръстите от натискане на бутони и устата ми пресъхна от говорене и повтаряне на едно и също. Погледнах часа и щях да получа удар беше 18:00, а партито беше от 19:30. Имахме час и половина. Трябваше да побързаме. Казах на момичетата, че отивам да се оправям и те каззаха, че те също.

Отидох в стаята ми и влязох да се къпя. Обожавах да се къпя имах чувството, че водата ме успокоява и отмива всички мои притеснения, ако щете и спомени. Излязох след около 20 минути. Така сега идва трудната част - какво да облека. Реших да са дрехите, които си купих от мола по-рано. Това бяха къси ама наистина много къси дънкови панталонки, широк топ с паднало рамо, от който ми се виждаше пъпчето ;D в светло кафяво, а отпред имаше лице на тигър (дано ме разбрахте). Обух Suprа в същия цвят. Реших да изправя косата си и сложих шапка на която пишеше #swaggie. Сложих си малко спирала и очна линия, гланц и се пръснах с любимия ми парфюм и излязох от стаята си.В същото време излязоха и Габи и Стейс.

Г и С: Уоу и пак УоУ !!!
Аз: Хах мерси и вие изглеждате страхотно!
Г: Да, но не колкото теб!
С: Да някъв повод ли има :/?
Аз: Не естествено!

Казах го малко неуверено, но мисля че не разбраха. Те изглеждаха наистина страхотно. Габи беше облечена в наистина къса черна пола, която беше цялата в пайети и черен пуловер. Беше с черни Converse и накъдрена коса върху която имаше котешки ушички. Стейси беше облечена с къса лилава рокля и кожено късо черно яке, обута в лилави Vans и с кок. Бяхме невероятни. Слязохме долу и някой звънна на вратата и така се започна купона, трябваше да дойде само още един важен гост...

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

С Раян се разделихме и аз се прибрах. Започнах да се оправям за партито на Мади към 18:00. Първо влязох в банята, за да се изкъпя. Бях готов след 20 минути. Сега трябваше да реша кво ше обличам. Реших да облека дънки, които естествено щяха да се закопчеят под дупето ми, което всички момичета искат ;/. Облякох бял потник с момиче, което се държи за циците :р и черен суитшърт. Обух черните Supra и се пръснах с любимия ми парфюм. Ок до сега беше лесната част и идва трудната - косата ми.

◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽

Оххх готово след 20 минути борба станах неузнаваем хах ;). Сложих внимателно качулката, за да не разваля перчема и погледнах часа беше 19:00 с Раян по принцип се бяхме разбрали да се чакаме пред нас в 19:20. Затова реших да седна на дивана. Седях и си мислих за Мади. Спомних си как като ми каза, че щяла да ме т.е. ни покани на партито си и почувствах някакви пеперуди в стомаха, а пък когато ми т.е. НИ намигна полудях просто. Да усещах как започвам да я харесвам. Може би с тази покана тя ми прощава. Излязох от мислите си и погледнах часа беше и 25 реших да изляза да чакам Раян. Когато излязох той беше вече пред нас и си вадеше тела.

Р: Аре бе брато къде се губиш? Точно щях да ти звъня.
Аз: Тука съм бе! Аре ше тръгваме ли?!
Р: Да аре, че закъсняхме!!!
Аз: Да прав си аре!

Стигнахме до къщата на Мади и отвътре идваше дооооста силна музика, а светлините ми бъркаха в очите. Не знаех, че Мади е богата...хм...няма лошо. Влязохме вътре и нямаше място за нищо. Намерихме Мади и приятелките й (уоу още не знам как се казват ако я харесвам наистина трябва да науча за живота й) и отидохме при тях.

Аз: Хей кво става момичета??
ПнМ¹ и М: Нищооо!! При вас?!?
Аз и Р: И при нас!
М: Харесва ли ви партито?!
Аз: Да много ;) - намигнах й, а тя се изчерви хах ок това е добре :).

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Хах Джъстин и Раян дойдоха. Доообре плана ми май ще се осъществи. Двамата дойдоха при нас и си приказвахме, но по едно време Джъстин ми намигна, а аз се изчервих...боже защо се изчервявам...що ли ми щото го харесваш ма...

Аз: Ъъ.. момчета искате ли нещо за пиене?!
Р и Дж: Дам може.
Аз: Оки ей там има ходете и си вземете квото искате. Има уиски, водка, бира и други работи. Изберете си.

Те отидоха до масата и започнаха да разглеждат. Бяха като деца в сладкарница хахах. Така ако не сте разбрали още плана ми е.....

¹ПнМ - приятелките на Мади

Бележка: Ако може коментари =) :P

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now