Май върви много добре

1.4K 82 26
                                    

.*.*.*. В мислите на Джей .*.*.*.

Целунах я. За мое очудване и щастие тя не се отръдпна. Дори напротив мисля, че точно тя задълбочи целувката. Сложи ръцете си на врата ми. От тази нейна постъпка аз настръхнах и усетих как се усмихва. Сетих се, че беше гипсирана, а и чаках този момент толкова отдавна, за това я хванах за бедрата и я повдигнах. Тя си кръстоса краката на кръста ми. Тръгнах да се изкачвам по стълбите. Стигнах до моята стая. Отворих вратата и стигнах до леглото. Поставих я да легне. През това не спирахме да се целуваме. Беше великолепно. Тя лежеше под мен, а аз бях върху нея. Започнах да я целувам по врата, а тя стенеше. Свалих й тениската. Очаквах да ме спре, но не тя свали и моята. Започна да опипва корема ми. От това започнах да се хиля като идиот. Свалих й панталонките като внимавах с гипса и крака й. Тя разкопча моите. След това мисля, че се сещате какво стана....

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Събудих се сутринта в леглото си ухилени до уши като пълен идиот. Мислех си за снощи. Беше просто уникално. За пръв път видях може би и се надявам истинското лице не Джъстин. Някой ме извика и ме изкара от мислите ми.

Дж: Добро утро, красавице! За мен ли си мислиш, че се усмихваш толкова широко?-иииии самовлюбеният идиот, в който май съм влюбена, се завърна.

Аз: Ооо самовлюбеното ми момченце!-сложих дланта си на лицето му. Ах тези очи!

Дж: Значи съм твоето момче?

Аз: Не съм казала такова нещо!

Дж: Напроооотиииив!-усмихна се глуповато.

Аз: Ти така ще кажеш.

Дж: Добре. Но не можеш да отречеш, че снощи ти хареса....-появи се перверзна усмивка.

Аз: Ееее....не беше зле, била съм и с по-добри...-излъгах го. Естествено, че той беше най-добрия. Тръгнах да ставам, но...

Дж: Хах да бе да.-хвана ме за китката и ме придърпа към себе си. Паднах назад и главата ми се озова на гърдите му. Прегърна ме през корема, за да не мога да стана. Не спирах да се хиля.-Казваш го само и единствено, защото никога ама никога няма да бъдеш съгласна с мен. Нали?

Аз: Неееее знаааам!-започна да ме гъделичка, а аз пищях.

След около пет минутно гъделичкане и пищене от моя страна. Той спря. Да просто спря. Започна да ме гледа. Бяхме на сантиметри един от друг.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz