Отмъщението - КРАЯТ

1.7K 87 3
                                    

Бележка: Хей здравейте МНОГО СЪЖАЛЯВАМ че не качих главата много скоро, но нямах много време надявам се да харесате тази и да ми простите :*

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Ако още не сте разбрали плана ми е да спя с Раян, а Джъстин "случайно" да ни види. Да знам може да съм малко жестока, но той ме използва. Не съм сигурна дали ще го заболи, но мисля че си пада по мен и май ще го заболи.

Момчетата отидоха да си избират пиене и се върнаха при нас. Аз започнах да се приближавам и закачам с Раян:
Аз: Ооо Раян! Тренираш ли нещо?
Р: Не що?
Аз: Ами имаш много стегнато тяло! - казах и си прехапах долната устна, забелязах Джей как отпива и мръщи вежди. Това ме накара да продължа още повече.
Аз: Хей може ли да дойдеш за малко, за да си поговорим на саме?
Р: А да хуу! - добре горкият или беше много тъп или аз не бях добра актриса, но както и да е дано се получи.

Тръгнахме към горния етаж, а погледът на Джей ни проследи до последната стълба която можеше да се види. Уоу това момче дали наистина не се е променило. Хей хей момиче стегни се, та той те използва. Качихне се в стаята, а Раян едвам се държеше на крака. Хаха това ще ми помогне.

Аз: Хей Раян - не получих отговор - Раян......Рян бе! - нямаше отговор ОМГ ама той беше заспал! Е нищо малко ше се затрудня ама карай.....

След десет минути:

Уоу тва момче си го бива дори и да е пияно. Докато се забавлявах усетих как вратата се отваря погледнах през рамо, но вратата бързо се затвори. Хвщам се на бас, че това беше Джъстин. Хаха е нямало лошо нали това ми беше идеята. След около 2 часа всичко приключи и заспахме като къпани.

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

След като видях как Мади и Раян се качиха горе изчаках малко, за да не стана подозрителен и се качих. От спалнята се чуваха пъшкания. Реших да проверя. Отворих вратата, но ми се искаше да не я бях отварял. Видях как Мади и Раян правеха секс. Ти бъзикаш ли се с мен. Как може да се случва това?! Забиха това беше най-добрият ми приятел и момичето което харесвах! Омг не просто бях съсипан. Трябваше да в махна много бързо от тук защото щеше да стане много страшно. Утре сутрин трябваше да говоря с Раян и Мади.

На другата сутрин:....

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )حيث تعيش القصص. اكتشف الآن