Ново начало.

1.2K 70 12
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Това може би беше най-милото нещо което някое момче ми е казвало. Сега някой ще каже "Омг тази луда ли е?! Това ли нарича мило?!" аз ще отговоря "Да! Защо не?!". Съжалявам аз не съм от онези момичета които се впечатляват от букет с 101 рози, които между другото ще овяхнат на другия ден. Не съм и от тези които искат подаръци за сдобряване след всяка караница.

Аз: Хей...не си тъп...просто има прекалено много блестящ боклук наоколо-засмях се.

Дж: Хах да наистина. Но не сериозно съжалявам. Знам, че най-вероятно трудно или може би няма да ми простиш, но исках да го знаеш. Да знам, че сега ще попиташ, но защо не я отблъсна? Ами не знам...наистина не знам...просто...аз съм момче...поддавам се на най-малките изкушения-реших да стана и да започна да си оправям нещата. Точно стана и се запъти към стълбите, когато...

Аз: Ъм хей...знаеш ли...ъм...може да...такова...да останеш до когато искаш.

Дж: Ти сериозно ли?!-усмихна се много топло. Бързо дойде до дивана и седна.

Аз: Да! Но смятам, че е по-добре да сме само приятели.

Дж: Оу...ами да...добре...да ти си много права, а и щом ти ще си щастлива така, значи и аз ще съм-усмивката му се скри леко.

Аз: Да и аз така мисля. А и това ще е най-добре за нас.

Дж: Мда...е какво ще правим? Да гледаме филм?

Аз: Не! Не ми се гледа филм. Мисля да хапна нещо и да си лягам защото ми се доспа. Ще ядеш ли с мен?

Дж: С теб бих отишъл и на края на света-каза го под носа си с цел да не го чуя, но не се получи-А да идвам.

Аз: Добре!-отидохме в кухнята.- Е какво ще ядем?

Дж: Ами май минсе яде лазаня.

Аз: Ммм...добре мисля, че има една във фризера.

Бях права имаше замразена лазаня във фризера. Изкарахме я и я мушнахме в печката. През времето докато чакахме да стане готова реших да направя крем. Докато варях крема, Джей си зяпаше в тела.

.*.*.*. В мислите на Джей .*.*.*.

Решението на Мади не ми допадаше изобщо, но нямах избор. Ако исках да съм близо до нея единствения начин беше това.

Мади правеше крем, а аз реших да прегледам социалните мрежи. Сложих отпечатъка на пръста си върху копчето на телефона ми и екранът се отключи. Влязох в настройки и включих 3G-то ми. Веднага изскочиха известията. Имах 38 известия от Facebook; 15 съобщения в Messenger; 10 Snapchat-a; 29 известия от Twitter; 34 от Instagram и 16 от Shots. Е какво да ви кажа известен съм. Проверих първо Faсebook-a. Известията там включваха няколко лайка на снимките ми и постовете, известия от групи и покани за игри. Леле как го мразя това. После проверих Twitter-a. Няколко човека бяха fave-нали и retweet-нали туитовете ми и 50 човека ме бяха последвали. Влязох в Snapchat и отворих всички снимки и/или клипове. Отговорих на някой и реших да видя какво става в Shots. Няколко човека бяха ми харесали новото селфи и ме бяха последвали. Дойде ред и на Instagram. Влязох и видях известията-няколко лайка на новото клипче, което качих, няколко последователи и коментари върху няколко снимки. Най-накрая видях Messenger-a. Раян и Чаз ми бяха писали. Иии естествено някакви момичета.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now