Ииии.....следва....

2K 106 3
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Попитах го къде сме, но той не ми отговори. Това място беше великолепно. Представляваше един много висок, предполагам хотел, на който от покрива се спускаха до най-долната част светещи герлянди. Светлините все едно се плъзгаха по прозорците на стъклената сграда. От пред имаше нещо като олтар украсен с цветя. Общо взето беше прелестно. Задавах си само един въпрос, откойто се пораждаха и още, и още..... Чудех се дали това всичко беше направено заради мен, т.е. дали наистина ме харесва и дали иска да бъде с мен.

Влязохме в ресторанта и аз останах втрещена. Всичко беше ........ просто ВЕЛИКОЛЕПНО. Светлината падаше само върху една маса, която "по чудо" се оказа нашата. Столовете бяха облечени в бяло с завързана златна ОГРОМНА панделка. На масата имаше две чинии върху, които имаше салфетки, в същоя цват като панделката, в формата на корона. Също така имаше две чаши за вино (никога досега не бях пила вино или някалъв друг алкохол, единствено бира, та камоли да съм се напивала). Бях МНОГО впечатлена.

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

Ок......вече сме в началото, но мисля че планът ми ще се получи.....Естествено, че ще стане, все пак на мен всичко ми става B) . Донесоха вечерята. Ядем, когато тя се обажда:

М: Мммм....защо ме покани на среща? - каза тя, но не спираше да си гледа в чонията.
Аз: Защо питаш? Имам предвид какво толкова? В)
М: Ами малко е странно!
Аз: Защо да е странно В).
М: М..мм може би защото аз те направих на две стотинки пред цялото даскаюо, а ти ме каниш на среща. Или аз съм луда, или ти си намислил нещо. - казва го с доста висок тон, а ехото й се разнася из целия за радост празен ресторант.

Станах и отидох до нейния стол. Приближих се и се надвисих над нея. За малко да я целуна, въпреки че рано или късно щяхме да правим и нещо повече.

Аз: М....мм разбрах, че съм се държал като пълен глупак за което много съжелявам! - казах това докато стоях над нея.

Толкова бях близо до нея, че дори аз си помислих, че ще я целуна.

Тя понечи да ме целуне, но аз се изправих и й се уамихнах палаво. Седнах си на мястото и я попотах:

Аз: Искаш ли още вино? - попитах я согурно за дванадесети път, но тя не ми отказа B)

Ако не сте разбрали още плана ми ще ви го кажа. Значи имам за идея да я напия ама много яко и после да я вкарам в леглото. Като я знам каква е смотла исгурно ще трябва да сменям чаршафите в стята щото съм почти на 100% аигурен, че тая не е чукана преди. Няма лошо аз да съм й първия все пак коя не иска да е с мен за първи път B) ?!

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Усещах как се напивам и горе долу усещах как вече не разбирам какво става на около. Все тая не ми пука няма да загубя нищо дори и да не е честен и ме изчука. Забравих да му кажа, че не съм ДЕТСТВЕНА >;)

Бележка: Сори че не е много дълга :'(

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now