Ако аз не мога да те имам, НИКОЙ няма да те има

1K 64 19
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

След случката в двора миналата седмица нищо друго не стана. Освен, че старият Джъстин се завърна, нищо друго интересно не се случи.

С Чаз се сближихме още повече, което сега като се замисля е доста странно. Ако си спомняте бях ви споделила, че точно с този човек си загубих детственоста. Да май сега дойде момента да ви разкажа малко повече за това.

Ами случи се на един купон може би преди три години. И двамата бяхме адски пияни. Всичко започна с една целувка, която прерастна в обарване и най-накрая в секс. Да си призная не си спомням нищичко от нощта в която сме били заедно. Ето това деца не трябва да го правите. Винаги трябва да помните първия ви път, дори да е най-ужасният. Запомнете го от мен. Повярвайте ми по-добре да запомните ужасен първи път отколкото да не си спомняш нищичко от него. Но да се върнем в реалността след кратичкият ми разказ за интимния ми живот.

В момента както обикновено в понеделник сутрин гадното и дразнещо човече, затворено в телефона ми, е станало преди мен и е пуснало ужасяващия звук наречен аларма. Правилно часът беше 6:45 и аз трябваше да ставам да се оправям за тъпото училище. За капак обаче след това трябваше да ида и на работа. Ъгх е поне може би днес ще е яко, защото шефката ми ми каза, че имала специална изненада за мен. Нямам търпение!

Станах от мекото и топло любимо мое място наречено леглото ми и се запътих към банята. Извърших процедурите си, за да се приведа в що-годе нормален вид.

След като вече бях готова отидох към гардероба ми. И дойде сложната част. Ами сега кво да облека?! Спрях се на това:

 Ами сега кво да облека?! Спрях се на това:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Семпло, но елегантно и удобно. Все пак не трябва да забравям, че след даскало съм и на работа и трябва да ми е удобно, но и елегантно, за да не излагам фирмата ни!

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now