Коедното парти

1.3K 62 4
                                    

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

За бога въртим се в тоя скапан мол вече осем часа. В момента стоя върху една пейка и чакам Мади да избере опаковачна хартия и панделки за подаръците. Нямам търпение да се приберем и да се пльосна на дивана.

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Не издържам осми час обикаляме, а Джей стои на пейката и се оплаква, че е изморен. Аз все едно не съм.

Да ви се невиди и тъпите хартии за подаръци. Толкова са грозни, че ми се повръща.

О боже мой колко е якаааа 😱. Най накрая избрах намерих тъпата хартия. Не ми пука аз се прибирам. Не че има какво друго да правим. Тоест да и двамата се прибираме. Охх толкова съм уморена, че не знам какви ги говоря.

*******След 40 минути път*******

Най накрая сме си вкъщи. Сега трябва да опаковаме подаръците. Много са яки (снимката). На майката на Джъстин- Пати купихме колие, а на баща му-Джеръми часовник. На мама Тифъни взехме обеци, а на тате Макс пак часовник. На брата на Джей-Джаксън намерихме една много сладка количка, а на Джази-сестричката му уникално яка кукла. За Раян избрахме кецове, за Габи рокля, а на Стейси парфюм.

*******След 3 часа опаковане*******

Е по-некъдърни хора от нас сигурно няма. Или не по точно от Джъстин. Аз поправям някоя простотия която е направил, а той пак я развяла. Какво да го правя.

Най накрая свършихме и поставихме подаръците под елхата. Бъдни вечер е утре, а Коледа естествено в други ден следователно трябва да подготвяме партито.

Направих меню:

Предястие: Салата от спанак с крутони и домати.
Основно ястие: Паста в доматен сос.
Десерт: Пюре от праскови.

Това беше за Бъдни вечер. А за Коледа беше друго. Айде сега ново двайсет. Трябва да мисля и за другия ден. Менюто за Коледа беше:

Предястие: Пълнени яйца със сос от горчица.
Основно: Печена пълнена пуйка.
Десерт: Кекс с карамелизирани ябълки.

За Коледа щях да направя и яйчен пунш. Съставих списъка за пазаруване и вече беше станало време за сън. С Джей вечеряхме и си легнахме. Утре щеше да е голям ден. Трябваше да се става рано и да се готви яко, за това ми...НИ трябваше сън.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now