Новогодишно парти и още нещо...

1.5K 63 15
                                    

След отварянето на подаръци закусихме и всички решиха, че е време да си ходят. С Джей отново останахме сами. Въпреки че на него май доста му допадаше.

Аз: Е сега кво ше правим? Отново останахме двамата. Ние шме най-шмотаните шамотни шамотници-хванах го за бузките и го стиснах лекичко. Той ме гледаше объркано. Хвана ръцете ми и се освободи от хватката ми.

Дж: Добре. Значи в какаото, което изпи преди малко освен какао и маршмелоу, и мляко естествено, друго имаше ли?-започнах да се хиля.- Ще го приема за "да". Е какво толкова не ти харесва да сме шамотни? Когато сме само двамата има много интересни работи за правене ако ме разбираш?-перверзна усмивка се появи на лицето му.

Аз: Хохо даже и не си го помисляй!

Дж: Но защооооо си толкова лоша?!

Аз: Така ли? Лоша съм значи? Е добре довечера ще спиш в твоята стая щом съм толкова лоша!

Дж: Не така де сладурче аз...такова само си правих майтап.

Аз: Аха добре. Зарежи сега тва. Дай да измислим какво ще правим на Нова Година. Къде ще ходим, с кой ще ходим, какво ще правим? Има толкова много въпроси, а ние тука ше се натискаме тва много добре знаеш, че няма как да стане.

Дж: Ти си лоша знаеш ли?! Убиваш всичко празнично в мен!

Аз: Ау горкия и откога въпросът "Кога ще правим секс?" е празничен, че да убивам празника ти?!

Дж: Е добра си! Признавам ти го. Ината си като....хм...дъвка на кец.

Аз: Моля!?

Дж: Ти я дърпаш, но тя се разтяга и не се отлепя 😉.

Аз: Да Айнщайн страшно сравнение. Как не са го вписали в някой учебник?!

Дж: И аз това се чудя, но...

Аз: Нооо сега трябва да решим въпроса "Нова Година".

Дж: Ами аз предлагам с Раян, Габи и Стейси да идем в бар "WhiteNight". Ново местенце. Всички казват, че било много яко, а и ще има новогодишен купон.

Аз: Занчи сме там. Стига да са съгласни.

*******31.12.2015; 12:30*******

За бога кога мина тази една година! Беше изпълнена с хубави и не чак толкова хубави моменти. През нея се случиха толкова много неща, че дори не мига да повярвам. Джей започна да ме харесва, после ме използва, но накрая, надявам се, всичко се оправи. Надявам се новата 2016 година да бъде изпълнена с много здраве, щастие, любов и още нещо... Аа да щях да збаравя! Най-накрая щях да се върна на работа, което е страхотно, защото ми писна да ходя на училище после вкъщи и пак на училище и пак наново. А и обичай работата си и колегите.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now