Французойката

1.2K 71 9
                                    

Аз: Шегувал се той! Внимавай и аз мога да се шегувам, че сме заедно!-повдигнах едната си вежда.

Дж: Ааа!-ахна удивено-С това не бива шега! Ако не сме заедно ще умра!

Аз: Аууу недей така. Всеки знае, че няма 😉.

Дж: Хм добре. Междудругото днес трябва да предадем проекта по физика.

Аз: Леле боже леле боже! Наистина! Какво ще правим? Сигурно няма да го хареса! Ще ни пише двойки, а аз до сега не съм имала двойка. Чу ли какво казаха? НЕ СЪМ ИМАЛА ДВОЙКА!-хванах го за раменете и го разтресох. Той ме гледаше стреснато.

Дж: Е ако се държиш така винаги, може и да размисля решението ми дали да сме заедно.-пуснах го, поставих ръцете си на краста във формата на буквата "ф" и го погледнах очудено.- Хаха спокойно мила. Първо много ясно, че завинаги и винаги и винаги и винаги и винаги.....

Аз: Да бе ясно завинаги какво?

Дж: Хах та както казвах завинаги ще сме заедно и второ много ясно, че ще имаме шестици. Все пак ти го направи целия без моята помощ, за което аз много ти се извинявам и оттук нататък ще ти помагам с всичко.

Аз: Ох добре значи ще имаме шестици. А сега дай да закусим и после ще напишем домашните-изгледа ме странно и аз загрях-ще си НАПИША домашните, а ти квото искаш прави.

Дж: Добре джудже!

Аз: Е като се замисля е по-добре от принцеса!

*******След 15 минути*******

Добре това момче яде като за световно. Бяха излезли около 20-тина палачинки. Аз изядох може би две или три. Всичко останало бе изядено от лакомника, който по случайност ми е гадже.

Аз: Добре ти не си добре. Шиши аз ставам и отивам да уча ти прави квото искаш както се разбрахме и не ми досаждай докато съм погълната от биологията и химията.

Дж: Както кажеш, но със сигурност би била по доволна ако приложим биологията нагледно, защото всеки знае, че има химия между нас 😉.

Аз: Хмм може ли да те попитам откъде знаеш това след като имаш 3-ки и по двата предмета. И те са ти писани, защото влизаш в час и си най-известното момче в цялата гимназия и всички те харесват дори учителите или по-точно учителките-скръстих ръце.

Дж: Първо на първо имам 3,10 и второ госпожицата по френски не е лоша всъщност. Дали знае да се целува по френски. Ще е много яко.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now