Отмъщението - КРАЯ 1

2.1K 98 3
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Започнахме даскало, но изобщо не осъзнах кога свършихме. Предложих на Габи и Стейс да отскочим до мола, защото трябваше да се подготвя за отмъщението ми >:) нали се сетихте за кое ви говоря. Така след даскало се прибрах, така се разбрахме с момичетата, и си направих мюсли. До срещата ни имаше цял час. Ако зависеше само от мен щяхме да сме в мола, но моите приятелки са малко "кифлички", но аз си ги обичам такива каквито са. 

Така срещата ни беше в 16,30ч пред нас, защото те идваха от една посока, а и мола беше по посока на къщата ми. Така сега беше 16,10ч доядох си мюслито и станах да се оправям. Все пак съм момиче пък и щом съм си у нас ще се преоблека. Облякох си един бял потник върху който облякох червено-черно карирана риза, обух си дънкови къси панталонки и червените Vans. Сложих си малко спирала, защото имах още от сутринта и пооправих очната линия. Пръснах се с любимия ми пафюм и погледнах часа - 16,25ч ок ще излизам пред нас пък те когато искат да идват.

Излязох и ги видях, че идват по алеята:

Аз: Охоо кво става дами?? :D
Г: Квот ляга!!  - и трите се засмяхме.
С: Супер сме! Ти??
Аз: И аз. Е хайде да тръгваме.
Г и С: Хайде!! А всъщност какво ще правим в мола??!
Аз: Амии мисля да вдигна парти с:
С: Ха така ли и по какъв случай?!
Аз: Ами просто ей така - много ясно че нямаше да им кажа за плана ми, защото ще ме помислят за няква развратница и отмъстителка, а аз не съм такава.
Г: Ахам ок е хайде ;)

Тръгнахме към мола.

.*.*.*. В мислите на Джей .*.*.*.

Не знам защо, но ми се доходи до мола. Просто така да се поразходя с някой, да се полигавим, да гледаме кино и т.н.. Реших да звънна и да питам Раян дали иска да идем.

Аз: Йо Раян искаш ли до мола?!
Р: Ок брат. Кога?!
Аз: Сега бе идиот!!
Р: Ааа ок къде ше се чакаме?
Аз: Пред нас.
Р: Ок идвам! До след малко!
Аз: Аре бегей бе брат :D.

Преоблякох се. Облякох бяла тениска върху която облякох червено-черна карирана риза. Обух си дънкови къси панталони до коляното и червени Vans. Пръснах се с парфюм и излязох. Видях, че Раян идва по алеята и тръгнахме към мола.

Стигнахме до мола, а по пътя се лигавихме много яко :D. Не знам защо,  но се огледах. Видях Мади и приятелките й. Тя ни видя и остана стъписана.

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Бяхме в мола когато съзрях един човек, който не очаквах да видя в следващите няколко часа. Тъй като и без друго щях да му се обаждам не се очудих, но заради друго много се стъписах...

.*.*.*. В мислите на Мади и Джей .*.*.*.

НИЕ БЯХМЕ ЕДНАКВО ОБЛЕЧЕНИ!!! КАКВООО??? КАК ТАКА??? ТРЯБВАШЕ ДА ИДА ПРИ НЕГО/НЕЯ И ДА РАЗБЕРА!!

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Викнах Габи и Стейси и тръгнахме към Раян и Джъстин. Те също идваха към нас. Спряхме когато се приближихме достатъчно близо един до друг.

Аз: Така така!!! За бога защо си облечен като мен??!?? - Габи, Стейс и Раян чак сега забелязаха това и ахнаха.
Дж: Аз ли защо съм облечен като теб, ами ти защо си облечена като мен?!? И между другото и аз се радвам да те видя :).
Аз: Изобщо не ми се подмазвай и не съм облечена като теб, а ти като мен, но както и да е и без друго щях да ти звъня, така стана по добре.
Дж: Така ли, за какво?!!? - каза го доста въудошевено, значи планът ми ще се получи >:).
Аз: Ами ще правя парти и исках да ви поканя! Е ще дойдете ли?!? - всички дори Габи и Стейс, бяха зяпнали. Какво толкова каня хора на партито ми >:).
Дж и Р: Да ще дойдем задължително ;).
Аз: Ок много се радвам в 19:30h в нас. Нали знаете къде живея?!? - след като попитах веднага стрелнах поглед към Джъстин. Той се изчерви леко. Хах ;).
Дж: Е сега какво ще правите?!?
Аз: Ще се пребираме, за да подготвя къщата за партито. Те ще ми помагат.
Р: Амии ние ко ше прайм бе брат?!
Дж: Не знам може да гледаме някой филм. Ок момичета до после.
Аз, Г и С: До после ;) - намигнах и Джей се усмихна широко. Май малко ще прекаля...хей хей момиче на него не му пукаше за теб когато се възползваше....

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

Момичетата си тръгнаха и ние останахме сами. Решихме да гледаме "Игрите на глада: Сойка присмехулка Част I", само че аз почти не го гледах, защото си мислих само и единствено за случилото се преди малко. Може би тя запопва да ми прощава....

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now