Началото.......

2.4K 131 3
                                    

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

Затворих телефона с Дан и започнах да се оправям за "специалната" среща със "СПЕЦИАЛНОТО" момиче...... Охооо само да знаете кво ше стане.....

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

След като се прибрах вкъщи започнах да размишляван над разговора си с Джъстин и над това защо приех да изляза с него все пак аз хо направих на две стотинки пред ЦЯЛОТО училище, а той сякаш, за да ми благодари ме кани на среща....Уоу. Е кво да се прави нали няма да изгубя нищо, пък може да се окаже и хубаво..хахаха да бе да сигурно.

Е ако щях да ходя трябваше да се приготвя. Влязох да си хвърля един душ, кокто винаги ми действа ободряващо и имам чувството, че отмива всички мои мъки и преживявание през деня. Излязох и си облякох една широка тениска и едни къси панталонки, за да не изцапам с грим дрехите който съм намислила да облека за срещата. Хаха като кажа среща и ме обливат топли вълни. Не мога да кажа, че не съм радостна, защото ще излъжа. Така гримът ми не е кой знае какъв аз и без това не съм от момичетата които носят повече грим отколкото дрехи.

Така че си сложих спирала, очна линия, гланц и лек руж колкото, ако се изчервя да си помисли, че е руж. Бях готова с грима сега оставаха дрехите. Избрах си една бебешко розова рокля до коляното, която отгоре имаше сърцевидно деколте и дантела до врата (дано ме разбрахте ). Обух си Supra в същия цвят, защото съм си казала, че НИКОГА ама НИКОГА няма да нося токчета дори и на сватбата си. Както и да е. Косата си я оставих свободно падаща , тъй като тя е много чуплива и в момента е леко накъдрена. Пръснах се с любимия си парфюм и погледнах тела си и видях, че беше 19:15 и си казах, че след малко ще дойде и, че е по-добре да слизам надолу.

.*.*.*. В мислите на Джъстин .*.*.*.

Изкъпах се и се загледах в гардероба. Избрах си едни дънки, бяла тениска и спортно сако. Обух си бели кецове и отидох да си оправям косата. Загледах се в отражението си и си спомних за плана ми. Вдигнах си перчема и станах НЕУЗНАВАЕМ. Уоу бих се омъжил за себе си. Да имам голямо самочувствие и какво от това??? Аре..... Погледнах тела си и видях, че е 19:20 опс закъснях. Нищо!!! Кво пък толкоз се притесних??? Излязох и запалих колата. Тръгнах към къщата на оная Мадисън... Манди ли беше?? Да бе Манди... Мади!!! Свирнах с клаксона и тя излезе. Уоу.....и пак уоу. Тя беше като цвете. Това розово я правеше мноооого красива....уоу .... Хей...хей кви ги говоря.....лол спри се Джей...

.*.*.*. В мислоте на Мади .*.*.*.

Седях на дивана и гледах телевизия, когато чух клаксон на кола. Погледнах си тела и видях, че е 19:25. Доста беше закъснял, но нищо. Излязох и го видях да ме чака с отворена врата. Беше много красив. С тази коса и дрехи...аввв....мама мия. Успях да си задържа лигите в устата и устата затворена. Сега за изчервяването може би не, но дано да не е забелязал.

Аз: Хей!!
Дж: Хей!! Сори, че закъснях!!
Аз: Няма проблем. Нали поне не ми върза тенекия, защото и това ми мина през ума. - засмях се доста силно и усетих как се изчервявам, затова се загледах в краката си.
Дж: Хахаха сладка си когато се изчервяваш и се засрамваш ! - той хвана брадичката ми и повдигна лицето ми. Очите ми се срещнаха с неговите кафяви, огромни и запленяващи очи.
Аз: Аа....мерси . Ъм...ще тръгваме ли ???
Дж: Аа....да....да!!!

Той отвори вратата на колата и аз се качих. След това той отиде и се качи и в колата. Запали и потегли. През целия път не обелихме и дума. Стигнахме до едно приказно, поне отвън място, и той спря колата. Слезе и дойде от моята страна. Отвори ми вратата и аз излязох.

Аз: Какво е това очерователно място?
Дж: След малко ще разбереш. Спокойно...

Бележка: Знам че е къса, но никой не коментира нито гласува и нз дали изобщо да я продължавам!

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now