Хайди

1.1K 58 3
                                    

И му забих един силен шамар. Е не беше като шамара в парка, но пак си го биваше. Джей ме гледаше като попарен. Обърна главата си към мен и ме погледна в очите. Отвърнах на погледа му и му се усмихнах.

Дж: Първо ми удари шамар, а сега ми се хилиш! Какво ти става?!-гледаше ме очудено.

Бяхме прегърнати. Надигнах се леко на пръсти и го целунах. Откога чаках този момент. Нямате си и най-малко на представа. Отделихме се и отново го погледнах в тези шоколадови очи.

Дж: А сега и това! Подлудяваш ме момиче!!

Аз: Хаха не ти ли хареса?!

Дж: Ти луда ли си. Знаеш ли колко дълго време чаках този момент, но просто не те разбирам.

Аз: Хах добре слушай ме внимателно, защото няма да повтарям. Шамара беше за това, че ме остави за цяла една година, а дори нямаше причина. А целувката, еми то тя е за това, че ти прощавам, но ако не ти хареса няма да повтаряме.

Дж: А не без такива-придърпа ме и отново ме целуна. Някой, под някой разбирайте Раян, се изкашля и разбрахме, че е дошло време да си ходим.

Джей си взе багажа и се качихме в колата на Раян. Той ни остави пред вкъщи и ние слязохме.

Вече се намирахме седнали от двете страни на барплота гледайки се и ядейки сандвичи.

Аз: Е какво ще правим сега?!-гледах го и се усмихвах. Усмивката ми стигаше до ушите, защото ТОЙ си беше дошъл.

Дж: Каквото каже моята кралица!-обожавам го.

Аз: Бих стояла и бих те гледала без да правя нишо друго с часове, нооо....знаеш че ще умрем и двамата от скука така че да гледаме филм. И ще бъде романтичен.

Дж: Щом това искаш това ще бъде!!

Свалих филма "A walked to remember", а Джей изпука пуканки. След това седнахме на дивана и аз се сгуших в него. Завихме се с едно одеало и загледахме филма.

В него ставаше дума за момиче болно от левкемия и най-известното момче в училище. Момичето е дъщеря на отеца на града. Тъй като момче прави само глупости, след поредната такава трябваше да изтърпи наказание-обществено полезен труд. Падна се "по случайност" да преподава в неделното училище, в което преподава и момичето. Между тях пламва бурна и страстна любов, но за жалост на края момичето умира.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum