Срещите

1.2K 68 1
                                    

.*.*.*. В мислите на Мади .*.*.*.

Сутринта станах сама? Леле това е дооооста странно. Винаги има да се намери нещо и да ме събуди.

Точно си мислих над това и телефона ми издаде звука на ново съобщение. Взех го.  Беше Кам. Приплъзнах съобщението и си сложих пръста върху копчето и телефона ми се отключи на съобщения. То гласеше:

"Ти. Аз. Среща. В парка с езерото в 11:30."

Реших да му отговоря.

"Там съм!"

Изпънах се и се осъзнах, ме часът е 10:30. Имах само един час, но спокойно аз съм бърза. Станах и се запътих към банята. Хвърлих си един душ, измих си зъбите и тръгнах към гардероба. Реших да облека това (снимката). Тъй като не знаех какво ще правим реших да се облека с нещо хем спортно хем обикновено. Сложих си малко спирала и очна и си оправих косата (снимката). Бях готова, а часът беше 11. До парка имах 15 минути така че можех да закуся преди да изляза.

Слязох долу, но нямаше никой. Явно Джей още не беше станал. Отидох в кухнята и отворих хладилника. Зачудих се какво да закуся и реших. Направих си сандвич с пуешко, домат, маруля и сирене. Изядох го и часът беше 11:13. Реших да тръгвам.

Излязох от кухнята, а Джей вече беше станал. Седеше на дивана и гледаше нещо. Забеляза ме и ми каза:

Дж: Охо за къде сме се налонтили така?

Аз: Ще излизам.

Дж: Къде ще ходиш с Габи и Стейс?-защо си мисли, че ще излизам с тях?

Аз: Ам никъде! Няма да излизам с тях.

Дж: Така ли? Ами с кой?-изглеждаше някак си притеснен.

Аз: С Кам.

Дж: Онзи с който си беше писала по едно време? Е приятно прекарване. Към колко ще се прибереш?

Аз: Ами не знам-запътих се към вратата, но преди това се надвесих над Джей. Щях да го целуна по бузата, но той се завъртя и целунах нослето му. И двамата започнахме да се смее, но мисля, че май малко се засрами.-Е аз излизам-излязох и затръшнах вратата.

Включих си слушалките към телефона и си пуснах музика. Е поне до парка да не вървя в тишина. Стигнах пред езерото точно в 11:30. Не виждах Кам затова реших да му звънна, но чух някой да ме вика и аз се обърнах.

Зад стоеше Кам с едно момченце. Беше русо със сини очи. Около 5-6 годишно. Явно го беше срам, защото само гледаше в земята и си настъпваше обувката с другата. С една си ръка се беше хванало за Кам, а в другата носеше футболна топка. Приближих се до тях.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now