Не можеш да бъдещ сигурна...

1K 59 21
                                    

Мина вече повече от месец. Джей си живее с Хайди. Не съм сигурна дали в къщата му или в тази на Хайди, но честно казано не ми и пука.

Живота продължава с него или без него няма значение. Обичам го това и най-големия глупак го знае, но трябва да го забравя. Не може той да е единствения на този свят.

Въпреки че като се замисля той е единствената спънка в живота ми, която ми пречи да съм щастлива!....Абе ти луда ли си?! Или кво?! Ти без него нали си уникално щастлива!! Много си тъпа!!!

.*.*.*. В мислите на Джей .*.*.*.

Вече около месец сме разделени с Мади. Честно казано, няма да лъжа, не съм спирал да мисля за нея. Хайди е добро момиче, но не е като Мади. То е ясно, че двете са коренно различни, но важното е коя искам повече.

Майка ми ми звънна и ми каза, че трябва да взема Джако и Джази за следобеда, защото имала работа. Щеше да е супер яко да съм с двамата пакостници и да се поразсея от тези връзки и момичета.

Трябваше да ида до къщата на нашите към 15:30 а сега беше 14:20. По-добре ще бъде да започвам да се оправям, защото пътя ми беше около половин час, а и имам коса за оправяне.

Влязох в банята и си хвърлих еди ободряващ душ. След като бях готов увих една памучна кърпа около кръста си и застанах пред гардероба си. Реших да облека това:

Облякох се и сега идваше най-сложната част-косата! За нея ми трябват най-малко 20 минути, а сега беше 14:40

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Облякох се и сега идваше най-сложната част-косата! За нея ми трябват най-малко 20 минути, а сега беше 14:40. Ако исках да стигна на време в къщата на нашите и да си спестя конското колко съм безотговорен, трябваше да започвам с оправянето й.

Ох най-накрая, след 20-минутно оправяне на косата и изтръпване на ръцете, бях готов! Трябваше да тръгвам, защото щях да закъснея. Хайди беше излязла, но когато слязох долу тя се беше върнала.

Х: Къде отиваш скъпи?!-попита ме като измести погледа си от телефона си и погледна мен.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now