Срещата

1K 60 15
                                    

Аз: Така ли?! И какво е тогава щом не това, което изглежда?! Може би снощи ви е било много студено и сте се гушкали, въпреки че като гледам сте си голички, но то вече тва няма значение...-замълчах сякаш чакайки отговор, но си отговорих сама и продължих.-Знаеш ли какво Джъстин?!

Дж: Какво?-смотолеви под носът си, гледайки надолу, сякаш разбрал накъде отиват нещата. Но то при мен нещата може да изглеждат, че отиват на едно място, но въпреки това отиват на съвсем друго. Очаквай неочакваното от мен. Хах!

Аз: Дори не знам защо ти държа сметка! Хаха та аз не съм ти никаква! Можеш да спиш с всяка срещната кучка...

...: Хееей мери си приказките!-прекъсна ме простотутката...упс така де полуголото момиче.

Дж: Мълчи!-Джъстин й се скара. Кимна ми в знак да продължа и аз го направих.

Аз: Нямаше нужда-казах му.-Та докъде бях стигнала?!...А даа. Е мисълта ми беше, че живота си е твой и ти можеш да правиш каквото си искаш с него без аз да ти се бъркам. Все пак не съм ти никаква!-до изказах се, завъртях се на пети, хванах бравата и точно да изляза, когато гласът на Джей ме спря.

Дж: Мади чакай!-спрях на едно място, но не смеех да се обърна. Не можех да го погледна в очите. Това не го спря да говори.-Много добре знаеш, че НИКОГА не си била никоя за мен. И няма да бъдеш! Въпреки че в момента сме скарани, аз знам че ти все още имаш чувства към мен, защото и аз съм влюбен все още в теб!-а не той нормален ли е?! И какво щото ме обича и за тва си легна с първата курва?! Обърнах се на мига и прекосих разстоянието между нас на секундата. Озовах се на няколко сантиметра от него и му забих шамар.

Аз: Така ли?! И защото толкова много ме обичаш все още и реши да си легнеш с първата срещната курва-извиках в лицето в мига, в който Джъстин се осъзна след шамара.

...: Ако обичаш да не говориш за мен, въпреки че не знаеш нищо. Става?!-голото момиче стана от леглото и застана до нас двамата. Леле само тази ми трябваше!!

Аз: Абе я си го начукайте!-обърнах се и си тръгнах по най-бързия начин.

Излязох от къщата на Джъстин и започнах да тичам към нас, защото не исках да ме виждат хората как плача. Да плачех. Вече не издържах. Сдържах съшзите си няколко дни и си мислех, че вече нямам сълзи. За жалост съм сгрешила. Всичко насъбрало се се излива в момента.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें