Bölüm 47 | Kibirli

2.2K 131 12
                                    




5 dakika sonra...

Arabadan çıkıp kitledikten hemen sonra apartmana girmiş ve asansöre adımlarken gelen mesaja bakmıştım.

< Evi temizledim, sen kızma diye en son yazayım dedim 😌 ]

[ Bebeğim, sana hareket etme demiştim 😡 >

İki adamla dolu olan asansöre binip boş olan kısma sinmiştim, gözlerim telefonun ekranında bir bildirim arıyordu.

"Cidden... Minjae sana söyledi mi?" sarışın olan kalın bir sesle konuşmuştu, sanki benim duymamı istemiyormuş gibiydi, istemsizce kulak misafiri olmuştum. "Hayır... Neyi?"

"Dün gece... Yine uyuyamadım. Komşulardan biri gecelerini baya iyi geçiriyor."

"Gerçekten mi?" kıkırdadığında bedenime yayılan sıcaklıkla rahatsızca kıpırdanmıştım, ya ben ve Y/N hakkında konuşuyorlarsa? "Geçen gece tekrar yaptılar... Adamım..." derin bir nefes vermişti. "Kim olduklarını bilmiyorum ama 204 numaranın yakınlarında olmalılar, bana yakınlar. O kadar ses yapıyorlar ki, posta kutusundan adlarına bakmana bile gerek yok," bizim daire numaramızı söylediğinde neredeyse tükürüğümde boğuluyordum.

"Sahi mi? Adları neymiş?" merakla sormuştu. "Jungkook ve Y/N, ama o adamı ne kadar kıskandığımı bilemezsin... Onları her duyduğumda sanki dünyanın en iyi sevişmesini yapıyorlarmış gibi geliyor," konuştukları kişinin ben ve benim kadınım olduğu gerçeği nefesimin daralmasına neden olmuştu. "Dostum, fazla tatmin oluyorsun galiba?" sapıkça sözlerine gülmüştü.

"Nasıl olmayayım? Kız arkadaşım bile o kadar istekli değil, her gece pis konuşmaları ve inlemelerini duyunca onlara imreniyorum. O kadar sertler ki, yatağın duvara vuruşunu duyuyorum, ve o kızın inleyişleri... Bazı anlar hala aklımda," dudağını ısırıp başını yana yatırmıştı, "Bazı anlar oluyordu ki, yatak her saniye duvarı delip geçiyordu. Artık adam ne kadar dayanamayacak hale gelmişse... Hayatım boyunca böyle bir şey yaşamamıştım... En iyi pornolardan bile daha iyi."

Çenemi istemsizce sıkmış, bir harekette bulunmamaya çalışmıştım; benim kadınım hakkında bu şekilde konuşması sinirlerimi bozmuştu. "Daha mı iyi? Vay. Baya çılgınca olmalı öyleyse."

"Tabi lan," cevabı üzerine kaşları kalkmıştı. "Onu o şekilde inletebilmesi... Biz yaptığımızda bile o kadar olmuyor... Onlara yakın yaşadığım için şanslıyım, en azından kızın inlemeleri geliyor..."

"Belki de problem sendedir... Belki o adam birini nasıl inletmesi gerektiğini iyi biliyordur..." ufak bir sırıtış attığında yüzünü yumruklamak istemiştim. "Hey, ben her zaman onu tatmin etmeye çalışıyorum. Onun sessiz kalışı benim sorunum değil. O adam sevgilisini öyle bağırtabildiği için kendisiyle gurur duyuyor olmalı... İnsanüstü bir gücü var bence, en son yaptıklarında abartısız bir beş saat sürmüştü... Adam baya şanslı..."

"Katılıyorum..." başını yana eğmişti, konuştukları kişinin ben olduğumu bilmiyorlardı. "Kız sanırım biyoloji öğretmeniymiş, Minjae'nin yeğeni ondan ders alıyormuş ve söylediğine göre, baya ateşliymiş."

"Evet, bana da bahsetmişti. Ondan ders alıyormuş ama bütün odağını azdığı için kaybediyormuş."

Asansörün kapısı açıldığında bu rahatsız edici ortamdan kurtulduğum için derin bir oh çektim, daireme yürürken o adamın arkamdan geldiğini duydum.

İçeri girmeden önce adama baktım, onun gözleri zaten benim üzerimdeydi. İstemsizce sırıttım ve sonunda içeri adımladım. O kişinin ben olduğumdan habersiz dakikalarca konuşmuştu. Ve onun da dediği gibi, evet, kendimle gurur duyuyordum.

PRIVATE TEACHER || J.JKWhere stories live. Discover now