Bölüm 45 | Tatmin [SMUT]

9.7K 190 49
                                    

⚠️BU BÖLÜMÜN TAMAMI YETİŞKİN İÇERİK BARINDIRIR.

Eğer smut sevmeyeniniz varsa bu bölümü atlayabilir. Teşekkürler.


"Diz çök," pantolonunu ve iç çamaşırını aşağı kaydırmak için kalçasını yukarı kaldırmış, ben dediğini yaparken cehennemin kapılarını aralamış gibi hissediyordum.

Yüzümü bacaklarının arasında görünce sırıtmış ve kalçasını biraz daha öne atmış, bir elini elimin arkasına koyarak parmaklarını saçlarıma atmıştı. "Önce bir el işi istiyorum."

"Önce mi?" Gözlerine baktım, ne kadar ateşli ve heyecanlı olduğunu görebiliyordum. "Sana söylediğimde ağzına alacaksın," diye elini saçımdan çekip rahatlıyor, bacaklarını açıp bir kolunu kanepenin arkasına koyarken diğerini de yanda yaslıyor. "Haydi," kaşlarını kaldırdı ve dudaklarını ısırarak gitmemi söyledi.

'Jungkook'un Bakışından'

Bu oyundan daha da zevk almak için narin elini ereksiyonuma götürdüğünde yukarı aşağı hareket etmeye başladı. Nefesim içime yayıldığı hissiyle tıkandı, iki kat fazla zevkle bunu yaparken ona baktığımda nefes almak için dudakalarımı aralamıştım. Kontrolsüzce sırıtmış ve uzun saçlarımı önümden çekmiştim, göğsüm ve vücudum sıcaklamıştı, nefes nefese kalmamı engelleyemiyordum.

Heyecandan kuruyan boğazımla dudaklarımı yaladım, bana itaat ederken o kadar güzel gözüküyordu ki... Gözlerim bir an kendi kendine kapanmış ve aletimin ucunun okşanmasıyla ağzımdan derin bir inleme çıkmış, başım arkaya düşmüştü. "Ohh, b-bebeğim..." Zevkten inledim ve kanepenin derisini kavradım, kontrolümü kaybettiğimi ve yoğun bir boşluğa düştüğümü hissettim.

"Siktir..." Hızla nefes alıyordum, etrafımdaki her şey karardığında başım dönmeye başlamıştı, vücudumu bir ter tabakası kaplamıştı. "Çekmeye devam et bebeğim... H-hızlı..." Nefesim daralmaya başlamıştı, damarlarım patlayacak gibiydi. Kaslarım kasılmaktan acımaya başlamıştı, "Y/N..." adını mırıldanmaya çalışmıştım, istemsizce kalçamı ona ittirmiştim. "A-ağzına al güzelim..." elim saçlarına gitmiş ve parmaklarımla kavramıştım.

Hafifçe eğildiğinde sıcak nefesleriyle titrek nefesler almıştım, aniden dilini hissetmemle kasılmış ve emdiğinde dayanamayıp inlemiştim. "Ah... Siktir evet... Y/N..." ağzına daha fazlasını aldığında kendimi ona biraz daha itmiştim. Başım arkaya düşmüştü, saçlarını çekip başını kaldırmasını sağlamıştım.

"D-Dur," bileğini kavrayıp üzerimdeki kıyafetleri hızlıca çıkardıktan sonra onları kenara fırlatmıştım, "Kendimi kontrol etmeye çalışacağım, durmamı istediğinde baldırımı sık, anlaşıldı mı?" nefeslerimi düzenlemeye çalıştım.

Gülümsedim ve saçlarını nazikçe tuttum, ağzını açabildiği kadar açarken kalçalarımı yavaşça öne itmek için, aletimi içine kaydırdığımda sıcaklığı ve ıslaklığıyla nefesim kesildi. "Ahh... Bu çok iyi hissettiriyor..." Dudaklarımı araladım ve kalçalarımı ileri geri itmeye başladım, beni bulutlara göndermesini, şehvet ve uyarılmayla doldurmasını seviyordum. Farkına bile varmadan homurdandım ve hızımı artırdım, beni baştan çıkarıyordu. Kısa ama hızlı bir hamle yaptım, bunun ne kadar büyük bir karmaşaya yol açacağını umursamıyordum.

Boğazına değdirmeden kendimi itmeye devam ettim ve saçlarını daha sıkı kavradım, kanepenin kenarını tam arkasından tuttum ve kendimi tutamadan inledim. "G-Geleceğim güzelim..." kelimeleri telaffuz ederken sesim titremiş, elimde olmadan daha çok inliyordum. Bir ileri bir geri hareket ederken başını sabit tutmak için elimi saçlarından çekmemiş, dilini ucunda hissettiğimde kasılmıştım.

PRIVATE TEACHER || J.JKWhere stories live. Discover now