Bölüm 39 | Flörtöz Çocuklar

3.2K 231 130
                                    

"O adam benim kadınıma dil mi uzattı?" Tanıdık bir ses beni beklemediğim bir anda yakalamış, belimde hissettiğim güçlü kolla yutkunmuştum. Büyük ve ışıldayan gözlerine bakmış, derin bir nefes vermiştim. "Beni korkuttun..."

Bir şey söylememiş, elini kalçama indirip hafifçe sıkmıştı. Sonrasında ise eğilip nazik bir şekilde boynumu öpmüştü. "Öğretmenler odasında beni bekle, olur mu?" Ruhumu delen o bakışı tekrar attığında oldukça zayıf hissetmiştim. "Gün sonunda birkaç öğrenciye ders vermem gerekiyor, eve tek başına dönmek zorundasın..."

"Özel ders mi? Benim sana verdiklerim gibi mi?" Bakışları aniden değişmiş, kalçamı tutan eli sıkılaşmıştı. "Evet... Yardıma ihtiyacları olduklarını söylediler ama eğer ciddi olmadıklarını anlarsam bir daha yapmayacağım."

"Kim istiyor ki? Sorduğunda, tanıyor olabileceği öğrencilerin adlarını saymıştım. "Daewoo, Junho, Sunghwan, Taehyun, Jaemin ve Cheonsa."

"Sadece erkekler mi?" Sesindeki kıskançlık hissini farkettiğimde başımı sallamıştım. "Evet..."

"Uh..." derin bir iç çekip endişesini belli etmiş, bakışlarını kaçırmıştı. "Dersimden çıkınca konuşuruz, olur mu?" Gözleri dudaklarıma çıkmış, kendininkileri flörtöz bir şekilde yalamıştı. Başımı salladığımda beni öpmüş, kalbimin teklemesine neden olmuştu. Sessizliğimi korumuş ve baldırlarımda gezinen eline izin vermiştim.

Bedenim cehennemden daha sıcaktı, yandığımı hissedebiliyordum. Aklımı nasıl başımdan alacağını biliyordu.

...

16:05

Çantamı alıp sandalyemden kalkmıştım. "Yarın görüşürüz Y/N," kantinden benimle oldukça vakit geçiren matematik öğretmeni bana gülümsemiş, son dersine gitmeye hazırlanıyordu. Bir saat önce okuldan çıkıp eve gitmem gerekiyordu. "Görüşürüz Chilsung," ona gülümsemiş ve eğilerek selam verdikten sonra onun arkasından kapıya adımlamıştım.

Önce Jungkook'u görmem gerektiği için merdivenleri çıkmış ve onun sınıfına gitmiştim, öğrencilerin çoğu sınıfı terkederken içerideki birkaç kız bana bakıyordu; Jungkook'la olan ilişkim biliniyordu.

İtiraf etmeliyim ki, tekrar bir öğrencisine aşık olabileceğinden korkuyordum, ya da o sürtükler tarafından tuzağa düşürülmesinden. Birkaç saniye sabırlı bir şekilde beklemiştim, sonrasında ise beklediğim beden yanıma gelmişti. "Ah gelmişsin," bana gülümseyip, sınıf boşalınca kapıyı kapamıştı. "Hm, bana ne diyecektin?"

Uzaklaşan öğrencilerine bakmış ve bana yaklaşmıştı, kulağıma eğilip tenlerimizin birbirine değmesini sağlamıştı. "Başka bir yerde konuşalım," kapının kolunu kavrayıp açtığında, arkasından onu takip etmiştim. Olmamamız gereken bir odaya girip kapıyı arkamızdan kitlemişti. "Neler oluyor?"

"O çocuklar, onlara meşgul olduğunu falan söylemelisin," kollarını önünde bağlamıştı. "Onların amacını biliyorum ve istedikleri şeyi onlara vermeni istemiyorum."

"Biliyorum Jungkook... Sadece kötü öğretmen konumuna düşmek istemiyorum, Daewoo biyolojide gerçekten sorun yaşıyor; ya tahmin ettiğin gibi değilse?" Kötümser olmamaya çalışıyordum, belki de Jungkook'un dediği gibi bir amacı vardır; bilemiyordum. "Tahmin ettiğim gibi, biliyorum... Bu yaştaki erkeklerin ne kadar taşkın olduğunu biliyorsun. Benim kız öğrencilerime özel ders verdiğimi düşünsene, rahatsız olmaz mıydın?"

Aniden söylediği şeyle yanağımın içini ısırmıştım. "Ben senin gibi onlara aşık olmam. O yüzden endişelenme. Ben sadece öğretmeye odaklıyım."

PRIVATE TEACHER || J.JKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin