Bölüm 26 | Saklı Yüz

6K 265 552
                                    


- Sonraki Gün -

13/12/18

08:00

Gözlerim, yataktaki hareketle açılmıştı. Kuşların sesleri, içeri giren güneş ışıklarıyla ortamı güzelleştiriyordu. Aydınlığa karşı gözlerimi kıstığımda, yanımdaki minik beden bana sokulmuş ve başını boynuma yaslamıştı. Gülerek kollarımı ona sarmış ve omzuna bir öpücük kondurup saate bakmıştım.

Ve neredeyse kalp krizi geçiriyordum.

"Y/N!" derin bir nefes alıp hızlıca yataktan kalkmıştım. Geç kalacağımızın farkındaydım. O da uyanmış ve ne olduğunu çözmek için bana bakıyordu, elimi şişliğime siper ederek yerdeki kıyafetlerini yatağa koymuştum. "Geç kalacağız, güzelim!"

Kaşlarını çatmış, saate bakıp benimle aynı tepkiyi vermişti. Dolabımdan iki havlu çıkarıp omzuma koymuştum, "Bebeğim, hadi hızlıca duşa girelim," üzerindeki bol tişörtümü çekiştirerek ayağa kalktığında, zorlukla yürüyor gibiydi.

Kapıyı açıp banyoya yürümüş, havluları iyi bir yere koyduktan sonra üzerindeki tişörtü çıkararak onunla beraber kabine girmiştim.

"Özür dilerim... Alarmı duymamışım." suyu açıp üzerimize düşen su damlalarının bizi kendimize getirmesini beklemiştim, elleriyle utangaçça kıvrımlarını kapamaya çalışıyordu. "Sorun değil..."

Gözlerimi üzerinde gezdirdiğimde şok edici bir şey farketmiştim. "B-Bebeğim..." nefesimi tutarak parmaklarımı boğazına çıkarmış, izlerin üzerinde gezdirmiştim. Bana masumca bakarak ne olduğunu sordu. "Bazı... Morluklar var." bakışlarımı ona çıkarmış, sebep olduğum izler pişmanlık hissini en dibine kadar yaşamama neden olmuştu. "Dün gece canını yaktım mı..?"

"O an acımadı ama... Şu an fena sızlıyorlar. Okula gitmek istemiyorum..." bakışlarını indirip kolumu nazikçe okşamıştı. Ne yapacağımı bilmiyordum. "Ben... üzgünüm..." dudağımı dişleyerek kollarımı sıkıca ona sarmıştım. Saçına minik bir öpücük bırakmıştım, "İstersen ben gideyim sen kal? Sınavla ilgili çalışma kağıtlarını sana getiririm."

"Bunu cidden yapar mısın?" kollarını bana sarıp gözlerime bakmıştı. "Tabii ki yaparım."

"O zaman... Sanırım burada kalmalıyım... Bedenim fazlasıyla acıyor." başını göğsüme yaslayıp sessizce durmuştu, kalbim istemsizce hızlanmıştı. "Hadi hızlıca duşumuzu alalım, ben de sana kahvaltı hazırlayayım," alnını öpüp şampuana uzanarak ikimizi yıkamaya başlamıştım.

...

08:15

'Sizin Bakışınızdan'

"Sonra görüşürüz bebeğim, seni seviyorum," dudakları alnımı bulurken parmakları saçımdan içeri kaymıştı. Ben kahvaltımı yaparken ceketini alıp üzerine geçirmişti. "Görüşürüz, ben de seni seviyorum."

Saçımı karıştırıp gülümsemiş, deri çantasını ve telefonunu almak için salona yönelmişti, "İstediğin her şeyi kullanabilirsin ama bir sorun olursa beni ara, olur mu?"

"Tamam," başımı sallayıp tabağımdaki pankekten bir ısırık alıp ona bakmıştım. "Eğer dersin ortasında olduğum zaman ulaşmak istersen, mesaj at. Cevap vermeye çalışırım."

"Peki," tekrardan başımı sallamıştı, "Şimdi gidiyorum, öptüm," yüzünde bir gülümseme belirmiş, evden çıkmadan önce dudaklarını uzatarak bana öpücük attığında ben de aynı şekilde karşılık vermiştim.

PRIVATE TEACHER || J.JKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin