Bölüm 12 | Kısa Etek

10.5K 383 184
                                    

"Y/N'in neden burada olmadığını bilen var mı?" dudaklarımı yalayıp ceketimi çıkardım, şimdiden dersten sıkılmıştım. Yoongi elini kaldırarak konuşmuştu, "Bay Wang'in istediği belgeleri ona vermeye gitti, efendim."

"Başımı salladım, en azından dersi kaytarmak amacıyla yapmamıştı. "Pekala o zaman, dün kaldığımız yerden başlayabiliriz," zaman kaybetmeden kitabı açtım ve kollarımı sıyırdım.

"Hocam?" bir kız öğrencinin seslenmesiyle ona baktım. "Evet?"

"Dün gece bunları yapmaya çalıştım ama ne kadar denersem deneyeyim, çözemedim." diğer erkek öğrenci de ona katılmıştı. "Ben de," sonra da diğerleri de onun bu sözüne arka çıkmışlardı.

"Beraber çözeceğiz, endişelenmeyin," onlara söyledikten sonra başlamak için kalemimi almıştım. "Sadece-" kapının tıklanmasıyla lafım bölünmüştü. Beklediğim kişi olabilme ihtimaliyle kalbim teklemişti. "Gel!"

Hemen içeri girmiş, gözlerimiz buluşmuştu. Eğilmişti, "Geç kaldığım için özür dilerim, Bay Jeon, öğretmene evraklarını vermeye gitmiştim."

Konuşmaya devam etmesine izin vermiştim, utandığındaki ses tonunu seviyordum. Gülümsemiş ve onu izlemiştim. "Sorun değil, oturabilirsin."

Başını sallayıp ellerini birleştirmişti, zamanlaması iyiydi. Kısa olan eteğinin açığa çıkardığı bacaklarına bakmamaya çalışıp, bakışlarımı kitabıma indirdim. "Onuncu soruyu kendiniz çözebilirsiniz, yapanların yanına gelip kontrol edeceğim."

"Tamam, Bay Jeon!" ben Y/N'e bakarken bütün sınıf beni onaylamıştı. Çenemi sıkmış ve gözlerimi kaçırmıştım, koşmaktan kızarmış yanaklarını ve önünü açtığı tişörtünü farketmiştim. Damarlarımda gezinmeye başlayan ani bir şehvet duygusuyla kavruluyordum, bunun olmasına izin veremezdim, burada olmazdı.

"Bay Jeon?" bir öğrenci beni düşüncelerimden çekip almıştı. "Gelip sonucumu kontrol eder misiniz lütfen?"

"Tabi," cevapların bulunduğu kağıdı ve kırmızı kalemimi alıp sırasına ilerledim. "Doğru mu yapmışım bilmek istiyorum..."

İşlemlerini kontrol ederken başımı sallamıştım. Yaptığı hatayı farkettiğimde kalemimi oraya bastırmıştım, "Burası yanlış," işleminin üzerini çizdim. "Buradan itibaren yapmaya devam et ve formülü kağıdın yanına yazıp işlemini tekrar yap. Tamam mı?"

"Tamam hocam," başını sallayıp işine geri dönmüştü, arkamı döndüğümde Y/N'in tişörtünü geri kapattığını farkettim. Neden biraz daha açık tutmamıştı ki?...

Elimdekileri masama koyduktan sonra saçımı düzelttim, bakışlarım yeniden ona kaymıştı. Ne yapıyordu...?

Yere eğilmişti. Yutkunmuştum, şehvetli gözlerimin önünde manzarasını bana gösteriyordu. Tanrıya şükür, sadece ben görebiliyordum. Eteği açılmış, sırtı yay gibi gerilmişken kolunu aşağıya uzatmış, düşürdüğü bir şeyi almaya çalışıyordu.

"B-bayan... Y/N?" Tükürüğümde boğulurken kekelemiştim, eteğinin altındaki iç çamaşırını görmüştüm. Bedenimde bir karıncalanma hissetmemle yerime geri oturmuştum.

Elindeki kalemle duruşunu düzelttiğinde al al olan yanaklarını farketmiştim. "B-ben özür dilerim.. Kalemimi düşürmüştüm de..." bana bakmadan yerine oturdu.

Bilerek değil miydi yani? Farkında olmadan mı yapmıştı?

Her ne olursa olsun... Erekte olmuştum, ve yerimden kalkamıyordum.

...

Öğrenciler tek tek sınıftan çıkıyordu, sonraki ders başlamak üzereydi, eşyalarımı toparladım ve bebeğime seslendim. "Y/N."

PRIVATE TEACHER || J.JKUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum