27

222 12 10
                                    

Sorry dat het zolang duurde voor een nieuw deeltje, maar ik was het door school een beetje vergeten haha oeps... Ik vind dit zelf niet zo'n goed deel, maar jullie zullen het ermee moeten doen :)

~ Eerder diezelfde dag ~

Vanuit Ilse

Ik word wakker en gelijk weet ik welke dag het is. Ja, tuurlijk het is vrijdag dat weet iedereen, maar vandaag is de dag dat Noa haar stiefmoeder gaat ontmoeten. Ik ben benieuwd of ze aardig is. Niet alleen gewoon aardig, maar dat ze er kan zijn voor Noa. Ik kijk op mijn telefoon en schrik. Ik moet over een kwartier al bij het ontbijt zijn. Ik stap snel uit bed en kleed me aan. Ik poets mijn tanden en breng mijn haar een beetje in model. Dan loop ik naar de ontbijtzaal. Ik ga tussen Lea en Paddy zitten. 'Goedemorgen,' zeg ik. 'Goedemorgen,' zeggen ze beide terug. Ik probeer het gesprek een beetje te volgen, maar mijn gedachten dwalen steeds af naar Noa. Zou die vrouw daar al zijn? Hoe laat is het überhaupt in Nederland? Ik ben zo gespannen voor Noa, dat ik dat zelfs vergeten ben. 'Wat gaan we vandaag doen?' vraag ik waarna ik het laatste stukje brood in mijn mond stop. 'Hebben we net gezegd Ilse,' lacht Paddy. 'Oh echt,' zeg ik,' ik zat even ergens anders denk ik.' 'Maar we gaan straks opnames maken op het strand voor de promo's,' zegt hij. Ik knik en we praten nog even verder met zijn allen.  

We zitten in een soort open jeep. Ik zit naast Lea en ik probeer te genieten van het mooie landschap om me heen, maar het lukt niet. 'Wat is er toch met je?' vraagt ze. 'Ik maak me zorgen om Noa,' geeft ik meteen toe. 'Wat dan?' 'Vandaag ontmoet ze haar stiefmoeder,' zeg ik. 'Oja, dat was ook zo,' zegt ze, 'Je moet je niet zoveel zorgen maken, het komt wel goed. En ze belt je wel als je iets moet weten.' Ik haal mijn schouders op en kijk richting de zee. 'Echt hoor,' zegt ze. 'Het zal wel,' zeg ik. Ze glimlacht en slaat haar arm om me heen. Ik glimlach terug en kijk weer om me heen. Even later loop ik achter Jan aan over het strand terwijl hij een filmpje maakt met zijn mobiel. Ik lach even als ik langs hem loop en er waarschijnlijk dus een close-up van mijn hoofd op zijn mobiel staat. Hij lacht terug en we lopen weer verder. We worden weer bij elkaar geroepen en we beginnen met het openen van filmpjes. Er worden ook nog wat foto's gemaakt door een fotograaf en dan stappen we weer in de jeep op weg naar de plek waar we meteen doorgaan met het opnemen van de afleveringen. 

Als we om 20:30, iets eerder dan normaal, klaar zijn met de opnames, check ik meteen mijn telefoon op berichtjes. Nog niks, ik ga Noa ook nog niet bellen nu, want misschien is die vrouw er nog. Ik ben er even niet bij met mijn gedachten en opeens zie ik de grond wel erg snel dichtbij komen. Ik val met mijn knie recht op een randje van het pad. 'Gaat het Ilse?' vraagt Jan, die achter me loopt. 'Ja, gaat wel,' zeg ik glimlachend terwijl ik weer opsta. 'Ik lette even niet zo goed op,' zeg ik. Als we even later met de hele groep bij elkaar zitten om wat te drinken zegt Nico: 'Ilse, je broek wordt een beetje rood.' 'Huh, dat kan helemaal niet,' zeg ik terwijl ik hem vragend aankijk. Hij wijst naar mijn knie. 'Oja, ik was gevallen,' zeg ik, 'Ik ga wel even naar mijn kamer om het schoon te maken.' Ik sta op en Jan zegt: 'Zal ik even meegaan?' Ik knik en zeg: 'Jahoor, prima.' Hij loopt achter me aan naar mijn kamer en we gaan naar binnen. Ik ga op het bed zitten en stroop mijn broekspijp omhoog. Mijn knie bloed best wel erg en Jan pakt even een handdoek uit de kast en maakt hem vochtig. Ik maakt zelf de wond schoon en we gaan opzoek naar een EHBO-doos. Als we hem vinden, zorgen we dat de wond goed afgedekt wordt. Ik pak snel een andere broek uit de kast en Jan zegt: 'Ik kijk wel even de andere kant op hoor.' Ik knik en trek mijn broek uit. Ik sta nu met mijn rug naar Jan toe en leg mijn broek op de stoel. Opeens voel ik hoe Jan zijn handen op mijn heupen legt en me met een ruk omdraait. Ik kijk heb geschrokken aan en voordat ik iets kan zeggen komt zijn hoofd dichterbij. Ik raak van binnen in paniek, maar weet me nog redelijk rustig te houden. Jan zijn lippen raken die van mij en ik voel zijn tong tegen mijn lippen tikken, maar ik hou mijn lippen stijf op elkaar. Dan duwt hij me achterover op het bed. Ik kijk hem angstig aan en volg zijn bewegingen. Ik voel zijn handen onder mijn shirt gaan en even later probeert hij die uit te trekken. Ik wil tegenstribbelen, maar het lukt niet. Ik lig verstijfd van angst op het bed en Jan kan doen wat hij wil. Ik kan niet meer helder nadenken. Als hij op een gegeven moment bij mijn onderbroek en bh aankomt, gebeuren er dingen die ik nooit meer van mijn leven zal vergeten…

Geen haat naar Jan hoor hahahahaha. Maar de mensen die sms hebben gekeken snappen vast wel waarom ik hem heb gekozen...

Love Goes On💞Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu