NSPT'll be back!

3.1K 242 68
                                    

Bună!

Îmi cer scuze pentru dispariție. Cei care mă cunosc, știu că motivul a fost bine întemeiat! Cei care nu mă cunosc...

Ei bine...

Mă voi întoarce curând pe platformă, și eu, și NSPT.

Adevărul este că a intrat și într-un oarecare blocaj pentru că deși am jurat, nu m-am ținut de planul inițial și am fost cumva dezamăgită de mine.

Nu mă așteptam ca taberele să fie așa vizibil împărțite, iar eu sa fiu prinsa la mijloc. Îmi sunt dragi și Axer, și Nicholas în egală măsură, dar simt  că am rătăcit pe undeva puterea mesajului pe care am vrut să îl transmit. Feedbackul vostru a fost fenomenal, dar m-am trezit de multe ori pusă la punct și am simțit că vibrația cărții nu mai e aceeași ca la început, unde Chiara era adorată, iar acum a devenit judecată și pusă la punct. Intenția ei a fost sa fie sinceră, însă foarte multe lume sărea ca arsă la comportamentul ei. Pentru mine, asta contează. Pentru că mă face să reflectez, și cu cât mă gândesc mai mult la asta, mă blochez. Ca și cum intru într-un tunel fără scăpare. Așa că pauza a fost la țanc, dar nu pot spune că am găsit o rezolvare.

Chiar și așa, sunt decisă ca toate cărțile mele să aibă un deznodământ, așa că ne vom citi în continuare, curând, cu noul capitol!

NSPT se întoarce!!!

Vei mai fi aici?!

Cu sinceritate,
Biiancca E

Niciodată și pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now