hoofdstuk 31 (bevrijding van wolven)

121 13 0
                                    

Menyn's P.O.V.

Gespannen kijk ik naar beneden. Ik ga zometeen naar beneden, tussen al die onverschrokkenen door om die wolven te bevrijden. Ik moet alleen nog even wachten tot ze slapen. Ik blijf kijken, maar het lijkt wel alsof ze nooit van plan zijn te gaan slapen! En ik heb geen idee hoe ik dat kan oplossen.

Ik wacht en ik wacht en ik wacht, maar er gebeurd gewoon niks! Echt grrrr. Na ongeveer twee uur wachten gaan ze dan eindelijk slapen. Blij klim ik uit de boom en zoek ik de sleutels van de hokken. Als ik ze eindelijk vindt ben ik heel erg teleurgesteld, want ze hangen om de nek van een bewaker! No way, dat ik die te pakken krijg! Dat wordt dus plan B. Ik pak een takje en begin ermee in zo'n slot te friemelen. In de hoop dat hij dan open gaat.

Het kost me tien minuten, maar dan gaat hij ook echt open! Tevreden laat ik de twee wolven die erin zitten eruit en gebaar dat ze stil moeten zijn. Dan ga ik naar het volgende hok. Het lukt me nu al bijna twee keer zo snel en dat is maar goed ook, want dit is niet de veiligste situatie.

Zo ga ik langs alle hokken en al snel zijn Sage, Jarred en Ylva ook bevrijd en ben ik bezig met het laatste hok. Alleen het hok piept en de onverschrokkenen schieten wakker. Als ze me zien en alle ontsnapende wolven krijgen ze een grijns op hun gezicht en al snel vliegen de kogels in het rond.

Ik ren zo hard als ik kan weg, maar ze volgen ons. Ik klim in een boom en ze blijven schieten. Sage, Jarred en Ylva waren alweer weg gegaan, omdat ze natuurlijk zo snel mogelijk weg wouden bij die afschuwelijke kooien, dus er is nu niemand die me komt helpen.

Ik vlieg van boom tot boom en ik hoor ze mopperen dat ik zo snel door die bomen beweeg. Ik ga steeds sneller en uiteindelijk krijg ik er zelfs op de één of andere manier plezier in! Het voelt gewoon niet realistisch genoeg om me het in mijn broek te laten doen van angst. Het voelt meer alsof ik weer door de bomen vlieg net zoals vroeger en de kogels zijn boze wespen die ik per ongeluk tegen kwam in één van de bomen en waarvan ik heel blij was dat het gewoon wespen zijn en geen bloedzoekers. Uiteindelijk zullen ze het opgeven en dan lach ik om dit en mijn domheid.

Ik heb gewoon het gevoel alsof ik vlieg, vrij ben en wat voor gevaar er ook is niemand me iets zou kunnen maken. Ik ben vrij. Zo vrij als een vogel. Een vogel die van boom tot boom vliegt.

Dan voel ik een stekende, verschrikkelijke pijn in mijn linkerarm. Die pijn laat me in één keer een paar dingen beseffen :

1. ik ben niet vrij, ik ben voortvluchtig2. ik ben geen vogel, ik ben een vluchtdier3. dit zijn geen simpele wespen, maar kogels die een einde aan mijn leven kunnen maken4. dit is niet niet realistisch, dit is de harde werkelijkheiden 5. ik ben geraakt

Ik slaak een kreet van pure pijn en de tranen schieten in mijn ogen. Dit is nog erger dan zweepslagen. "Ze is geraakt!" hoor ik iemand heel hard en heel vrolijk gillen. "Volgens mij gaat ze nu dood dan zijn we klaar!"

Ik reageer er niet op en ga gewoon door en door. De pijn laat allemaal zwarte vlekjes voor mijn ogen verschijnen en het liefst zou ik willen dat hij gewoon gelijk heeft, want misschien is het wel gewoon beter. Ik heb pijn, leef in mijn eentje in een bos, mijn factie wil me dood hebben, dus waarom ook niet.

En met die gedachte laat ik me naar de grond vallen en heb misschien wel voor de laatste keer het gevoel dat ik het fijnst vindt. Het gevoel alsof ik vlieg. Met een harde klap raak ik de grond en dan wordt alles zwart.

----------------------------------------

hey! Hopelijk vinden jullie het nog een beetje leuk! Oké, nee jullie vinden het op dit moment waarschijnlijk niet leuk. Haha, sorry voor wat er met Menyn gebeurt now, maar ik was in zo'n bui waarin ik dit soort dingen schrijf en opeens stond het er. *kijkt even heel onschuldig*

Ik ga vandaag trouwens ook een paar youtube kanalen aanraden. Namelijk de youtube kanalen van mijn broertje! Ze heten : PieterBoersma4 PieterFilm en iVoetbal

Dus denk je nou 'omg, wat is willemijnfanfiction creatief!' dan kan je nu kijken of het in de familie zit! En ik heb leuk nieuws! In Februari komt op het account PieterFilm de film 'gooische sister love' uit! En raad eens wie daar een stem inspreekt? IKKE!!!

Dus als je zijn kanalen volgt kan je ook die film bekijken als hij uitkomt ;)

Het zou echt heel veel voor mijn broertje betekenen als jullie zijn filmpjes liken, reageren of volgen. Maar als je het haat reageer dan A.U.B. niet, want dan is het mijn schuld.

Xxx Willemijnfanfiction ;)

Liv & Menyn 2 : how are we gonna surviveWhere stories live. Discover now