antwoorden Q&A

157 10 7
                                    

Hey, ik had geen zin meer om te wachten, dus hier zijn mijn antwoorden al. Als er nog vragen binnenkomen zet ik die erbij. 😜 helaas heeft tot nu toe alleen Little-Wolfie, babsjee en Majbk1997 erop gereageerd en dat houdt dus ook in dat jullie niks krijgen. :( onder de vragen heb ik trouwens nog een vraagje voor jullie! Ik wordt heel gelukkig als jullie die beantwoorden, want het gaat om de delen van dit boek! Ik hoop dat jullie er dus op antwoorden en hier komen mijn antwoorden
----------------

Little-Wolfie

1. Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is aqua blauw, maar ik vindt de kleuren alle andere kleuren blauw (behalve belachelijk licht dat het bijna geen blauw meer is en donkerblauw), neon roze, paars en groen ook hele mooie kleuren. Oké, eigenlijk vindt ik alle kleuren dit niet echt donker zijn leuk. Te donkere kleuren vindt ik maar niks, maar toch is aqua blauw zoiezo mijn lievelingskleur. Wow, ik heb nu wel echt jullie tijd verspilt door deze vraag zo lang te beantwoorden. Hahahahaha

2. Wat is je lievelingsfilm als je moet kiezen?
Neeeeee!!! Hoe moet ik ooit kiezen tussen Hunger games (alle delen), Divergent en the mortal instruments? Haat je me ofzo dat je me dit aandoet? Maar ik zou eerlijk antwoord geven... Uhm, ik heb hunger games deel 1 het vaakst gekeken van allemaal, dus dan zeg ik maar dat mijn lievelings film 'hunger games' is, maar op dit moment als ik een film moest gaan kijken zal ik voor 'mockingjay part 1' gaan, want die wil ik echt nog mega graag zien. (mijn broertje heeft hem al gezien, maar ik nog niet :()

3. Wat is je lievelingsliedje?
Dat is 'One Direction - Night Changes'.

4. Wat als je moest kiezen tussen een eenhoorn en een pegasus, wat kies je?
Een eenhoorn, want die heeft magie en dan laat ik de eenhoorn een pegasus voor me toveren en dan heb ik lekker een eenhoorn en een pegasus! :) Ben ik niet slim?

5. Welke kleur is hij dan?
Bedoel je de eenhoorn? Die is een zo natuurlijk mogelijke goudgele kleur, qua vacht en de manen en staart zijn zilverwit en de getoverde pegasus is wit met regenboog manen/staart.

6. Wat is je lievelingsdier?
Heb ik niet echt. In princiepe is het een leeuw en koe, maar ik ben ook echt heel erg dol op onze kat Marie, dus ik vindt katten ook heel erg leuk. Zullen we het daarop maar houden?

7. En welke kleur cupcake zou je opeten als er een enorme paarse was waardoor je kan vliegen en een groene waardoor je in je lievelingsdier kan veranderen wanneer je wilt?
Omg, lastig, lastig. Aan de ene kant lijkt het me echt geweldig om in een leeuw te veranderen, maar vliegen lijkt me ook geweldig! Het heeft alleen allebei een nadeel. Als ze een leeuw in de straten zien moet ik waarschijnlijk naar de dierentuin en als ze me zien veranderen wordt ik misschien als experiment gebruikt door wetenschappers en van het vliegen... Ik heb hoogtevrees, maar ik denk dat mijn hoogtevrees minder erg is dan in een dierentuin gestopt worden, dus dan eet ik de enorme paarse.

babsjee

8. wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland als je maar 1 ding kon kiezen?Maar 1 ding?! Uhm, mijn dierbaarste bezit is mijn knuffel Pudding (het is mijn aller eerste bezit in mijn hele leven), maar aan mijn knuffel heb ik niks om daar te overleven. Ik denk dus dat ik mijn Iphone meeneem, zodat ik hulp kan vragen.

9. Wat zou je wensen als je maar één wens had?Dan zou ik wensen dat Lyme bekender werd, omdat er serieus mensen jaren achter elkaar ziek zijn, waaronder ik. Of nee nog beter dan zou ik wensen dat teken niet bestonden, zodat de hele ziekte helemaal niet zou bestaan!

Liv & Menyn 2 : how are we gonna surviveМесто, где живут истории. Откройте их для себя