16.

845 47 0
                                    

A M Y W H I T E

-Ne viccelj már, téged nem lehet utálni.-ült le velem szembe.-Gyere ide.-ölelt meg mosolyogva.

-Köszönöm.-toltal el magamtól.-Tudod.. néha úgy érzem, sőt elég sokszor, hogy nekem semmi keresnivalóm köztetek. Mindenki simán át tud változni, megverni mindenkit, tudod piff-puff, csitt-csatt, durr, én meg még a karmaimat is alig tudom kiereszteni. Olyan nyomi vagyok.

-Sokkal rosszabbul kezdtem mint te, nyugi. Nekem az elején nem volt ki segítsen. Derek folyamatosan bunkózott velem, és Stilest majdnem megöltem, nem is egyszer.-nevetett.- De nézd meg. Most van egy falkám akire mindig számíthatok, és te is a tagja vagy. Bennünk bízhatsz, és hidd el, Derek nemsokára megbékél, Stilinskivel ti összejöttök és minden oké lesz.

-Stilesnak nem tetszem.-húztam össze szemöldököm.

-Te nem vagy normális. Odáig van érted. Tegnap előtt egész este hivogatott, aztán reggel visszahívtam és miután lecseszett hogy nem vettem fel, annyit mondott, hogy "Amy nagyon hiányzik nekem, mindjárt meghalok..", és kinyomott.

-Micsoda?-kerekedtek ki szemeim.

-Ne csodálkozz. Nagyon szép vagy, kedves, okos, és még sorolhatnám. Ha Malia nem lenne a barátnőm, szerintem már én is kecsaptam volna rád.-vont vállat mosolyogva.

-De cuki vagy.-öleltem meg ismét.-Figyi.. szerinted fölhívjam Stilest, hogy jöjjön át?

-Mindenképpen, főleg, hogy itt van nálam. Szólok neki.-majd kimászott az ablakon.

Pár percig csak néztem magam elé és vártam, aztán Stiles nyöszörgését hallottam meg, ahogyan éppen mászna be az ablakomon. Megfogtam a kezét és nevetve berántottam a szobába.

-Azta Amy, de erős vagy.-vakargatta tarkóját.-Nagyon aggódtam érted. Minden rendben? Derek nem bántott?

-Nyugi baba minden oké.-öleltem meg.-Nagyon hiányoztál.

-El kell mondanom valamit. Kérlek ne haragudj.-hajtotta le fejét.-Sokat gondolkoztam rajta, de végül összejöttem Lydiával, és tudom nem számítottál rá, mert én se, de.. így hozta a sors.

-Uhm.. persze.. megértem, hisz gyönyörű lány. Sok boldogságot nektek.-varázsoltam egy eléggé kamu mosolyt arcomra.

Mikor megszólalhatott volna, a telefonja csörögni kezdett. Állításai szerint Lyds a plázában várja már 2 órája, mert vennie kell egy új magassarkút.

Újra egyedül maradtam, azonban még szomorúbban mint eddig voltam. Derek az elmúlt egy hétben folyamatosan velem volt és támogatott, segített a fejlődésben, és amint látszik megtetszettem neki. Én pedig még egy esélyt sem adtam neki, visszautasítottam egy olyan fiúért, akit nyilván meg se kaphatok. Mit árottam az Istennek, hogy ezt adta nekem? Borzasztóan éreztem magam.

~Derek Hale a mindenem~Where stories live. Discover now