7.

1.3K 49 6
                                    

                       A M Y   W H I T E

Tényleg nem tudtam mi történt. Nekem jött egy két méter magas srác. Neki ment az én 160 centimnek, pár másodpercig úgy éreztem itt a vég, majd már nem is éreztem semmit. Mi történt velem?

-Amy! Állj meg.-nyomott a falhoz Scott.

-Mi a franc ütött beléd? Normális vagy?-toltam el magamtól.-Nem tudom McCall hogy mi történt ne is kérdezd. Menjünk inkább Derekhez! Azt mondta fontos.

Miután ezt kimondtam már indultam is az ajtó felé. Hallottam hogy Scott is utánam futott majd átkarolt.

-Amy. Derek nem fontosabb nálad. Remélem tudod.-mutogatott rám.

-Scott nekem viszont fontosabb Derek mint a nemlétező fájdalmam oké? Most pedig szépen elmegyünk hozzá. Legalábbis én igen. Nem érdekel te mit csinálsz. -néztem a fiúra mérgesen.
Erre elengedett. Megállt és csak meglepődött fejjel vezette végig a tekintetét rajtam. Kezdett bűntudatom lenni, de nem fordultam vissza. Tudtam hogy Dereknek szüksége van rám. Elkezdtem futni, ahogy csak tudtam.

2 perccel később már Derek házánál jártam. Felrohantam a lépcsőn és kopogtattam. Megpróbáltam elhúzni a vasajtót, mivel az említett fiú nem nagyon akarta kinyitni. Kisebb nagyobb szenvedés után sikerült belépnem a nagy és üres lakásba.
-Haló Derek!?-kiáltottam.

-Amy? Te meg mit keresel itt?-nézett értetlenül.

-Hát. Te  hívtál fel. Hogy rögtön jöjjünk ide Scottal.-vettem elő a telefonom és már keresni is kezdtem a hívás előzményeket.-Mi a franc. Hol van?

-Én nem hívtalak. Minden rendben van?-jött közelebb majd letette a kezében tartott poharat.

-DEREK!  Éppen a lelátón ültem és Scottékat néztem ahogy edzenek. Te pedig felhívtál, hogy jöjjünk ide. Mi ketten.- mutogattam.- utána lerohantam a pályára, nekem futott egy KÉT méter magas fiú, én pedig túléltem. DEREK semmi sincs rendben. Nem is fáj semmim. Scott azt mondta, hogy hallotta a csontom repedését. Mi a f@sz van itt?-kezdtem sírni.

-Én.. én nem tudom. Gyere ülj ide a kanapéra.-mutatott maga mögé.

Odasétáltam majd ledobtam magam. Nem értem. Derek tényleg hívott engem. Biztos vagyok benne.

-Figyelj ha én tényleg igaz amit mondasz, akkor ő hol van? Mért egyedül jöttél?-ült le mellém.

-Tényleg. Scott. Otthagytam.- feküdtem el.

-Hívj fel mindenkit. Maliat, Lydiat, Scottot,Stilest és Liamet. Mindenkinek mondd, hogy jöjjenek fel hozzám.-mondta.

Így tettem. Viszont Scott nem vette fel.
Hangposta*
-Scott! Gyere Derekhez légyszi nagyon fontos!-emeltem fel a hangom.

Visszaültem a kanapéra és csak bámultam magam elé. Nem tudtam mit kezdjek magammal. Olyan mintha teljesen megváltoztam volna. Tényleg. Pedig nem történt semmi ,mégis másnak érzem magam. Erősebbnek.

-Haló! Kérsz valamit?-ingatta kezét a szemem előtt Derek.

Ijedten megráztam a fejem majd bólintottam és kértem egy pohár vizet.
Sorra jöttek a kért emberek. Végül Scott is megérkezett, mélyen belenézett a szemembe, de rögtön elkapta a tekintetét. Megbántottam.

Helyet foglalt mind a 6 ember beleértve engem is. Derek felállt, hogy mindenkit lásson.
-Figyeljetek. Nagyon, tényleg nagyon fura dolog történt. Amy gyere ide.- nézett rám.
Lehajtottam a fejem és elindultam felé.-Meséld el kérlek, hogy mi történt.
-Jó. A lelátón ültem és beszélgettem egy lánnyal, amikor Derek hívott. Azt mondta, hogy azonnal menjek hozzá Scottal, ezért lerohantam a pályára és nekem szaladt egy magas fiú. Repültem kb 3 métert. Hallottam illetve láttam, hogy mindenki körém gyűlt. Pár másodpercig éreztem a pusztító fájdalmat, de elmúlt. Felpattantam, és elindultam a folyosóra, Scott utánam jött és.-itt nyeltem egy nagyot.- mindegy nem fontos. Ideértem és Derek eléggé meglepő arcot vágott, hogy mit keresek itt.-ennél a résznél akaratom ellenére is mosolyogni kezdtem.-Mondtam neki hogy ő hívott, kerestem a hívás előzményeim között, hogy bebizonyítsam, hogy így történd, de nem találtam. Vagyis valószínűleg.. képzeltem?- néztem fel Hale-re.

-D..erek? Haló?-kiabáltam. Nem láttam sehol a férfit. Visszanéztem a kanapéra, ahol szintén nem láttam senkit. Körbenéztem az egész lakásban, de sehol senki. Reménytelenül ültem a kanapéra.
-MI FOLYIK ITT?
















Sziasztook!! Itt jelentkezek...Én.😂 szóval ez a rész nem lett valami tartalmas, de azért remélem elnyerte a tetszéseteket!❤️ vélemények jötetnek komiba💁🏻‍♀️köszönöm szépen a 200 nézőt. Valaki szerint ez nem nagy szám, de nekem sokat jelent.
Byebye!❤️

~Derek Hale a mindenem~Where stories live. Discover now