14.

853 46 0
                                    

A M Y W H I T E

Az éjszaka folyamán egy parkolóban 3 fiatal gimnazista vesztette életét, a sebek nagyon mélyek, állat okozta karmolások. A rendőrök, és az állatorvosok is egyaránt vizsgálják a holttesteket, de még nem tudták megállapítani milyen állat tehette. Egy a parkolóhoz közeli ház kamerája felvette ahogyan a tettes felváltva 4, illetve 2 lábon fut, egyszer csak rátámad a fiatalokra. Egy közülük el tudott menekülni, de őt azóta se találták meg. A vadállat egy pillanatra belenézett a kamerába, így ha jobban megfigyeljük, a szeme sárgán világított.

-Amy, engedj be!-hallottam meg Derek, Stiles és Scott kiabálását egyszerre, de nem foglalkoztam velük. Felültem az ágyamban és az órára pillantottam. 11.35. Hmm jól elaludtam. Gondolkodásomból egy hangod reccsenés rántott vissza a valóságba, majd hangos léptek.
-Amy White, mégis mit képzeltél?-fogta meg két vállam Derek.
-Miről beszéltek?-néztem értetlenül a fiúkat, mire a kezembe nyomtak egy telefont.
-Kit érdekelnek a hírek,m? Hagyjatok már.-adtam volna vissza, de rámkiabáktak, hogy olvassam el.
-Nem is emlékszel rá?-kérdezte lágy hangján Stilinski.
-Már hogy emlékezne?-emelte meg hangját a még mindig ideges férfi. Másodpercek alatt felkapott a karjába, elvitt egészen a kocsijáig, amibe belerakott és bezárt.

Valamit beszélt a fiúkkal, akik egyetértően bólintottak, majd beszált a vezető ülésre.
-Derek mi folyik itt?-ültem fel.
-Nálam fogsz lakni egy kis ideig. Egyedül fogok neked segíteni, de több embert nem ölhetsz meg.
-Te kinézet belőlem, hogy embert ölök? Ez az egész egy kamu, vagy valaki más volt.
-Láttad a képet, az a te szemed. És amúgy is, a vér a körmöd alatt bizonyítja, hogy te vagy a tettes.-mondta, mire az említett helyre néztem. Mind a 10 újjamon alvadt vér volt. Tényleg megöltem őket?

Mikor megérkeztünk Derek lakására, szorosan átkarolt és úgy húzott fel a lépcsőn. Elhúzta a nagy vasajtót és belökött rajta.
-Elmondom a szabályokat. 1.Ezen az ajtón nem léphetsz ki. 2. Nem kommunikálhasz Scottékon kívül senkivel. 3. Mindent úgy csinálsz ahogy én mondom, különben megbüntetlek.-húzta perverz mosolyra ajkát.
-Rendben.-vontam vállat és lefeküdtem a kanapéra.- Hol fogok aludni?
-Pontosan ott, ahol most vagy. Én az emeleten a szobámba, ahova most megyek. Vigyázz ha megszeged bármelyik szabályt, bajok lesznek.-kacsintott, majd elment.

Teljesen egyedül voltam a földszinten, ezért úgy gondoltam körbenézek egy kicsit.
Éppen a polcon pakolásztam, amikor véletlen levertem egy fa dobozt, a tetejét egy furcsa jel volt, mintha már láttam volna valahol. A triszkelion. Hát persze. Anyukámnak volt egy ilyen tetkó a hátán. A doboz hangos csattanással ért földet. A teteje leesett és pár vérfarkas karom esett ki belőle. Óvatosan megfogtam és megszagoltam őket, nagyon régiek.

Hirtelen Derek termedt mellettem, és kikapta a kezemből.
-Te meg mit csinálsz?-rakta vissza helyére.-Következő szabály, nem nyúlhatsz semmihez az engedélyem nélkül.
-Ez kié?-kérdeztem az előbb látottakra utalva.
-Semmi közöd nincs hozzá.-vágta be a morcit és megint egyedül hagyott.

~Derek Hale a mindenem~Where stories live. Discover now