9.

1.3K 59 6
                                    

A M Y W H I T E

A reggelem egy kínszenvedés volt. Este nagyon nehezen tudtam elaludni, ami azt jelenti, hogy felkelni sem volt könnyű.
Lesétáltam az emeletről és nyilván az utolsó lépcsőfokon megbotlottam és előrebuktam, de egy erős kar elkapott. Olyan hirtelen álltam fel, hogy még Flash is megirigyelné. (Mi ez a hasonlat istenem🤦🏻‍♀️😂) Akivel szembe találtam magam, na rá nem számítottam..

-Apa? Mit keresel itthon?-kérdeztem rekedtes hangomon.

-Én nagyon sajnálom, hogy úgy elhanyagoltalak. Észre sem vettem, hogy ennyire keveset vagyok itthon és mindig csak a munkával foglalkoztam. Meg tudsz nekem bocsájtani?-zúdította rám. Micsoda? Nem értem most hogy jött ez neki, de szükségem volt valakire aki most támogat. Mégis csak az apukám. Nem mondhatom neki azt, hogy bocs fater, eddig hanyagoltál akkor továbbra is legyen így..

-Persze. Nagyon szeretlek apu.-töröltem le a hirtelen jött könnyeim, majd szorosan megöleltem amit viszonzott is.

-Elvigyelek az iskolába? Ma nem megyek be dolgozni. Van kedved délután elmenni ebédelni?-lelkesedett.

-Igen apa. De nyugodj meg kérlek. Akkor elviszel? Nincs kedvem sétálni-mosolyogtam.

Egyet bólintott, majd intett hogy van egy kis meglepetés az ebédlőasztalon.
Kiváncsian ugrándoztam az említett helyre, ahol egy baconből, tojásból és paradicsomból készített mosolygós smile, reggeli várt rám.

-Istenem de aranyoos. Ezt te csináltad? Köszönöm.-öleltem meg ismét a már mellettem álló apukámat.

Felszaladtam a szobámba elkészülni. Egy fekete pólót, egy kék farmerral vettem fel. A hajamat kiengedve hagytam, csak megfésültem, mivel elég kócos volt. Sminket nagyon keveset raktam, szokásomhoz tartva magam. Elégedetten néztem a tükörbe. Végre boldog voltam, vigyorogva sétáltam le a lépcsön, és szóltam a sofőrömnek, hogy indulhatunk.

Hamar odaértünk a sulihoz, ahol még mindig boldogan sétálgattam. Felmentem a második emeletre, ahol az első órám volt. Matek. Még ez sem tudta elrontani a kedvem. Viszont amikor Scott és Stiles beléptek az ajtón és felém közeledtek, lehervadt az arcomról a mosoly. El is felejtettem a tegnapot.

-Jóreggelt Amy!- köszönt kedvesen Stiles. -felhoztam a táskád, tegnap itt hagytad.

-Ő, köszi. Kedves tőled.-néztem a szemébe, de nem tartott sokáig mivel a matektanár megzavarta.

-Stilinski üljön le, ne most szerelmeskedjen.-mikor ezt kimondta rögtön a hang felé vezettem tekintetem és éreztem, hogy vörösödök.

-Tanár Úr csak odaadtam neki a cuccát.-nevetett Stiles, majd beletúrt a hajába. Najó ez cuki volt, hogy így kezelte..

•-•

Az utolsó órám Fizika volt, a számomra még mindig nem szimpatikus tanárral. Az utolsó percekben már egyáltalán ne figyeltem, csak azt vártam hogy végre hazamehessek, azután pedig apával enni valamit.

-Ms.White maga hallja amit mondok?-tett egy lépést felém Mr.Styles.

-Elnézést Tanár Úr mit is mondott?-kaptam rá a fejem.

-A választ szeretném hallani, nem pedig visszakérdezést. Irány az igazgatóiba.-intett. Ez most komoly? Azon kívül, hogy nem figyeltem mi rosszat tettem? Ez a tanár tuti utál. Kölcsönös..

Hevesen dobogó szívvel nyomtam le az igazgatói iroda ajtajának kilincsét. Meglepetésemre senki sem volt bent. Másodpercek múlva egy kezet éreztem a vállamon. Megfordultam és Derekkel találtam szembe magam.

-Mit akarsz..-mormogtam.

-Amy. Mi a baj? Mit tettem?-emelte fel az állam.

-Engedj el. Épp az a baj, hogy semmit sem tettél. Mit akart az jelenteni, hogy én is vagyok valami? Mi vagyok Derek? Hm?-kiabáltam, mitől az egész iskola vízhangzott.

-Pszt. Gyere át hozzám és megbeszéljük.-mosolygott. Nehezen tudtam ellenállni az ajánlatnak, de nem tehettem mert már apával töltöm a délutánt.

-Ma nem jó. Bocs.- mondtam, majd otthagytam. Nem volt kedvem visszamenni arra az 5 percre fizikázni remélem igazolatlant kapok.. kimentem az iskola elé ahol megpillantottam a kocsinkat és a neki támaszkodó apát.

A délután nagyon jól telt, sokat nevetgéltünk apával.

Hellosztook! Ez a rész sem lett a legjobb, de ígérem mostmár beindulnak az események, izgalmas lesz minden téren.😏 Idő közben több mint 300 nézőm lett, köszii❤️ visszajelzéseket továbbra is várom❤️😂
Byebye!❤️

~Derek Hale a mindenem~Where stories live. Discover now