33.kapitola

57 7 0
                                    

,,Takže, Niall. Dobre hráš na gitare. Si v kontakte so svojimi fanúšikmi, *zakašľanie* narozdiel od niekoho." Hodím pohľad na Harryho.
,,V tom máš pravdu. Ale aj tvoj priateľ vie hrať na gitare." Poznamená Niall.
,,Možno, ale kto ho to naučil?" Vymenia si pohľady.
,,Bože, vy dvaja sa správate ako keby ste sa videli druhýkrát v živote! Boli ste spolu denno-denne 5 rokov v kuse. Snáď ja nemám rozvíjať konverzáciu,"pretočím očami a chalani sa zasmejú.
,,Máš úplnú pravdu, zlato,"privonia mi k vlasom Harry.

,,Ako sa má Kid a Jeff? Dlho som ich nevidel,"spýta sa Niall.
,,Dúfam, že dobre, ani ja som s nimi dlhšie nebol."

,,Hej, inak chalani, môžem ako Directionerka vedieť čo chystáte 23. júla? Veľmi sa teším, dúfam, že ste vymysleli niečo veľké a super, lebo fanúšikovia, počnúc mnou, budú sklamaní."
,,Počkať, čo?" Spýta sa Harry zmätene.
,,Desiate výročie,"objasním mu so zdvihnutým obočím.
,,Akože desiate výročie One Direction? Páni, to je už blízko! Tak, Niall, čo sme vymysleli? Akého programu sa zúčastním?"
,,Okrem nejakých videí, ničoho. Pamätáš sa? Zmluva nám pred 23.júlom nekončí a Louis už s agentúrou nechce spolupracovať, takže na niečo väčšie musíme počkať. Kto vie, možno sa dáme dokopy znova,"vysype zo seba Niall a pohladká Leeroya.
,,Prosím? To nemáte nič špeciálne? Aj keď na jednej strane Louisa chápem..."
,,Bohužiaľ, Hailey, mrzí nás to, ale musíme počkať, kým nám skončí zmluva s Modestom!."
,,Ak to vykompenzujete návratom-"
,,Noo, to neviem. Mám dlhú tour na budúci rok."
,,To je teraz ešte jedno. Veď ani nemáme zajednanú novú zmluvu nieto ešte nejaké nahrávky,"uistí Harryho Niall.
,,Nikdy som nebola na vašom koncerte. Aké to bolo?"
,,Počkajte, nevadí vám o tom rozprávať? Nemusíte, ja len ma to vždy zaujímalo. Vždy som chcela byť jedna z tých dievčat zo San Sira,"doplním ešte.
Pokrútia hlavami a začnú mi popisovať pocit, keď sa na teba pozerá, skôr kričiacich, vyše 60 tisíc dievčat a ich doprovody, na ktorých musíš urobiť dojem.

,,Raz to zažiješ aj ty,"pobozká ma na pleco Harry. Pozriem naňho ale otázky v očiach si vôbec nevšíma.

Lásku, všetku tú dôveru a lojalitu, ktorú im dali fanúšikovia, z toho čerpali energiu, aj bez dostatku spánku z dôvodu nahrávania nového albumu, to bolo ich svetlo v strede tunela. Ale svetlom na konci tunela bola prestávka po ťažkých 5 rokoch. A teraz, o päť rokov neskôr, premýšľajú nad návratom v novej spoločnosti. Takí Backstreet Boys. Vtipné, ako sa z obyčajných chlapcov zo zapadlých miest stali megahviezdy, ktorí o svojom osude môžu prakticky vďaka peniazom rozhodovať sami.
Zvyšok večera u Nialla prebehli nad čiernym konferečným stolom témy na rôzne príchute-cez politiku, sociálne siete, koronu, až k modelingu, kde sme mali asi najdlhšiu prestávku na zastávke zo všetkých.
Keď sme sa lúčili, zblízka som si obzrela Niallov výrazný kukuč a vzhľadom na situáciu, bohužiaľ, nepobozkala ho na obe líca. Navyše, Harry bol uťahaný, takže ma už ťahal domov, ako bojazlivé šteniatko na prechádzke, ktorý zbadá iného psa.

O týždeň neskôr sme znova navštívili Nialla, tentokrát aj s Liamom a jeho priateľkou.
O pár ďalších týždňov aj Niall spoznal krásnu slečnu a tak sme konečne mohli sedieť bez výčitiek u Harryho na záhrade, že Niall je jediný single.
Polovicu obdobia "zostávam doma" som pretrávila v krajine, v ktorej som síce nebola fyzicky doma, ale vďaka Harrymu som našla svoj domov tam, kde je on.

Gonna pretend that i didnt dissapear for a month, right? 🤓

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now