10.kapitola

137 10 0
                                    

Hah ľudia, kto sa teší na prvý Haroldov pohľad?? Meee!!!!

Harry
Prebudil som sa na hmýrenie Hailey v mojom náručí. Odtiahol som sa, tak aby som ju nevzbudil. Rozospato som poklipkal očami a pohľadom na nej zastavil. Pomaly potvorila pery a začala mrmlať niečo zo spánku. Po chvíli začínala pridávať na hlasitosti, až jej bolo rozumieť.
,,Mike, prosím Mike. Nie, Mike, prosím,"stonala. Na to som sa naštval. Hah, možno si to zle vysvetľujem, ale to ju aj tak neospravedlňuje stonať v spánku iné meno ako moje, keď vedľa mňa leží. Vykašľal som sa na to, či sa zobudí alebo nie, prudkým pohybom som vstal z postele a zhrabol z komody tričko. Nahmatal som niekde nohavice a ponožky a už si ich len navliekol. Priam som vybehol zo spálne a cestou po kľúče od auta som mrkol na digitálne hodiny. 1:14. Super ideálny čas sa opiť. Schytím kľúče od Porsche a obujem sa. Výjdem z dverí a privolám si výťah. O pár sekúnd som von z výťahu v garáži a kráčam k autu. Porsche urobí známy zvuk odomykania a hneď nato nasadám. Zapnem motor a garážou sa ozve zvuk motora hľadiaceho ma na srdci. Vyparkujem z tohto miesta plného áut milionárov a vyrazím do ulíc New Yorku.
Po zhruba 10 minútach parkujem pred Mirage Clubom(nič originálnejšie mi nenapadlo😂) a výchadzam z ďaleko jediného drahého auta na tejto bohom zapadnutej ulici. Schodíkmi sa dostanem do baru, kde ako prvé pocítim smrad, pre mňa opojnú vôňu cigariet a alkoholu. Vtedy už nie je cesty späť.

Nechal som sa trocha uniesť a vypil toho viac než dosť. Pomaly vdychujem vôňu cigariet a vnímam len nejaké útržky hudby a hlasov za mnou. Takto som býval, podotýkam býval, ožratý skoro každú noc. Keď sa skončil koncert, mal som namierené rovno do baru, niekedy aj s chalanmi, zväčša bez nich. Pil do nemoty, ošukal asi 4 štetky na wckách naraz a bolo mi to u piče. Došuchtal som sa nejako o 5 ráno na izbu, o 12 prebudil o 13 bola skúška na koncert. Keď sme cestovali, tak som rovno z baru išiel na letisko. Najzaujímavejšie bolo pre chalanov maskovať ma pred papparazmi na letisku tak, aby som nevyzeral jak najväčší ožran. Hah, ktorým som aj bol. Raz to zahrali, na to že spím, tak ma dvaja niesli v náručí a ďalší krát na to, že mám vytknutý členok. To som ale musel vypiť toho menej, aby som pri ich nosení dokázal s jednou nohou aspoň trocha šmatlať a hlavu nemať odkvecnutú so slinou tečúcou z huby. Ucítim pohladenie na chrbte, ktoré sa však končí miernym škrabnutím. Určite sú to tie kurevsky dlhé nechty. Otočím hlavu doľava a zrak mi padne na vyumelkovanú štetku s výstrihom až k pupku. Kozy má silikóny, ktoré vyslovene kričia o preskúmanie. Presuniem svoj pohľad na jej tvár, na ktorej má nakydaných poriadnych 5 centimetrov make-upu. Snaží sa upútať svojím hrudníkom, čo sa jej aj darí.
,,Zapíjaš žiaľ?" Spýta sa ma škrekľavým hlasom. V ten chvíli viem, že táto na konverzáciu nebude.
,,Také niečo,"poviem a odpijem z už asi siedmej whisky.
,,Na to som tá pravá!"
,,To určite, moja zlatá,"odpoviem a odfrknem si. Začne sa ku mne tlačiť a tými čarodejníckymi drápmi ma ,hladkať' po hrudi. Nakloní sa ku mne a vtrhne mi do úst jazykom. Na môj vkus sa bozkáva trocha moc zhurta, no v tejto chvíli mi to je jedno. Až keď ma začne ťahať za ruku k dverám s nápisom WC, uvedomím si,  že by som nemal. Mám priateľku. Teda, ako sa to vezme. Hailey je proste úžasná a do riti taká sexy, až to bolí. Vytrhnem sa tej štetke na 5 minút z dlane a kráčam niekam preč. Teda kráčam, ako kráčam. Nakoniec sa rozhodnem, že najvhodnejšími by boli dvere od tohto pekelného miesta, ktorými prechádzam o pár sekúnd. Snažím sa čo najrýchlejšie nájsť auto, no whisky robí svoje, takže si medzi hľadaním urobím prestávku na vracanie. Keď konečne zbadám auto na konci ulice, prichádza na rad úloha odšoférovať. To by mohlo byť ešte zaujímavé. Nasadnem do auta a snažím sa ,vyraziť' na cestu domov. Tam ma možno bude čakať vysvetlenie od Hailey, aj keď ani neviem, či ju chcem spovedať.
Samozrejme! Máš na to právo! Povie moje podvedomie. Veď to, mám na to právo, ale neviem či to vôbec chcem vedieť.

Hiiiii!!!! No čo prvé pocity z Harryho pohľadu? A aké sú prvé dojmy z Lights up? Ja to nedokážem vypnúť...😬😅kto sa teší na Harry Styles era 2???

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now