5.kapitola

184 14 0
                                    

Zobudím sa v tuhom objatí Harryho. Pousmejem sa nad tým, aký zlatý je keď spí. Vlasy mu chutne padajú do čela. Porozhliadnem sa po izbe a zastavím pohľadom pri hodinách, aby som omrkla, či sme náhodou nespali do 13.00. Uf, dobre, je len 10 hodín. Mám dnes skúšku spodného prádla na show, ktorá bude o 2 týždne, čo mi pripomína, že ževraj by tam mal mať Harry vystúpenie. Hovorila to jedna kolegyňa, takže dúfam, že mala pravdu.

Odporúčam pustiť Medicine teraz, aby to vychádzalo do textu

Snažím sa vysúkať z jeho objatia, čo sa mi aj podarí. Potichu našľapujem na špičky, aby som nezobudila našu spiacu krásavicu. Cestou k dverám schmatnem z kresla biely saténový župan a pred spálňou si ho navlečiem. Opatrne privriem dvere a rozhodnem sa ísť do kuchyne urobiť niečo na raňajky. Na komode zbadám iPod so sluchátkami a zastanem pri ostrovčeku. Vyberiem zo skrinky dva hrnčeky, čokoládu na varenie, mini marshmallows a ešte veľa vecí na horúcu čokoládu. Nasadím si sluchátka do uší a pustím môj playlist s Harryho a 1D pesničkami. Ako sa roztápa čokoláda, zarábam cesto na lievance. Moje myšlienky zamestná miešanie, no aj tak sa mi v hlave zobrazuje kontrolka, že Harry bol len na jednu noc. Ako čo, ja som ho chcela, on chcel mňa. Uvidíme, ako sa to vyvinie. Začne mi hrať pieseň Medicine od Harryho, ktorú ešte nevydal, zatiaľ len spieval na koncertoch. Patrí medzi moje obľúbené. Až tak obľúbené, že si ju začnem spievať. Úplne zabudnem na to, že interpret tejto skladby spí vedľa v izbe a ja ho zobúdzam. Vžila som sa do okamihu a v tom bolo to čaro. Môj obľúbený verš je
And when I sleep, I'm gonna dream of how you tasted
To už spievam na plné hrdlo. Tasted nikdy nezaspieva, za to jeho publikum áno.
Keď ucítim niečo teplé na bokoch, strhnem sa a vylejem skoro celé cesto na linku. Dúfam, že to je Harry. Rýchlo sa otočím a s úľavou si vydýchnem. Pozdraví ma bozkom a ja si dám dole sluchátka.
,,Dobré ráno," zašepkám a usmejem sa,
,,prepáč, zobudila som ťa."
,,To nič, aspoň som zistil, že vieš brutálne spievať," povedal a ja som sa začala červeňať.
,,Ale prosím ťa!" buchnem ho so smiechom po ramene.
,,Ja to myslím vážne. Mala by si niekedy so mnou na koncerte spievať,"dopovie a obom sa nám rozžiaria oči. Strašne rada by som spievala pred ľudmi a tak. Akurát som nikdy nemala pocit, že som dobrá speváčka. Ok, viem spievať, ale nie nejak úžasne.
,,Hmmmm, čo sa to tu dobré pripravuje?" spýta sa Harry zrovna vtedy keď zasyčí čokoláda a ja viem, že je po dobrých raňajkách.
,,No teraz už nič!" poviem frustrovane a rýchlo všetko povypínam.
,,Mám aj iný nápad na raňajky. Jediné, na čo sa môžeš pripraviť som ja,"odvetí šibalsky a ja viem, že toto nebude len jedna rýchlovka na ostrovčeku.

Hi babes! Ako sa máte? Nová kapitolka, aj s mojou obľúbenou piesňou😁

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now