23.kapitola

90 9 2
                                    

Ahojte, zlatíčka, píšem takto na začiatok pár milých, dúfam, že povzbudivých riadkov. Tak po prvé, dúfam, že ste všetci zdraví a v dobrej duševnej pohode zvládate tieto ťažké časy. Síce sa môj termín show z Love On Tour posunul takmer o rok, najhlavnejšie je zdravie a pevné nervy...Po druhé, chcela by som sa vám nesmierne poďakovať za vyše 1000(!!!!like wtf!!!) pozretí tohto príbehu. Vôbec som to nečakala a neviete si predstaviť čo to pre mňa znamená. Ďakujem moc! A po tretie, sem-tam z času na čas, by som rada venovala niekomu kapitolu, ako aj dnešnú, takže __smutok_stastie__ ďakujem! Toto je tvoja!
P.S. Tu hore za fotkou je priložená pesnička, celkom sa hodí k dnešnej tematike! Prajem príjemné čítanie(a aj počúvanie)!

Hailey
Do ticha nateraz našej veľkej chaty počuť iba zvonenie hovoru. Sedíme vedľa seba na pohovke, on s mobilom pred tvárou. Dnes je nedeľa, v Anglicku Deň matiek. Harry volá FaceTime-mom svojej mamine-Anne s úmyslom poblahoželať jej aspoň takto na diaľku...taktiež jej domov poslal 40 ružových ľalií (🙄) , aby sa nepovedalo.
Po niekoľkých sekundách vyzváňania zvuk konečne ustane a Anne príjme hovor. Som vskutku nervózna z jej reakcie, pretože chcem, aby si ma obľúbila aspoň trocha tak, ako predošlé Harryho priateľky. Či už Camille alebo Taylor.
,,Všetko najlepšie ku dňu matiek!" Povie odrazu. Svoj pohľad premiestnim naňho. Skúmam ho ním, skalpelom mojich očí mu prerezávam každý kúsok jeho tváre. Musím sa nad tou myšlienkou pousmiať.
,,Ďakujem, Harry, moc ťa ľúbim. Odkiaľ to voláš? Nemám na teba jasný obraz a trocha sekáš," spýtala ustarostene.
Keby som ju poznala osobne, aj by som povedala, že ,Jasné, to je celá Anne' ale, bohužiaľ, nepoznám ju a teraz je iba 
na Harrym nás zoznámiť aj keď iba cez obrazovku mobilu.
,,Ehmmm," zamyslí sa nad odpoveďou, ,,som na chate v Norwichi s priateľkou Hailey. Vieš, čo som ti hovoril, že som spoznal jedno skvelé dievča, tak, to je ona," dopovie a kameru so selfie módom natočí smerom ku mne. Hneď na to sa žiarivo usmejem.
,,Zdravím, pani Twistová! Všetko najlepšie prajem! Váš syn mi o vás veľa rozprával," poviem a nadšene zakývam do kamery.
,,Oh, Hailey, prosím, zlatíčko, hovor mi Anne."
Neisto sa usmejem a hodím nervózny pohľad na Harolda.
,,Tak, Anne, rada vás spoznávam."
,,Aj ja teba, Hailey, aj ja teba. A Harry?! Kedy si mi chcel povedať, že si v Anglicku?" Spýta sa pobaveným tónom.
,,Huh, prekvapenie?" Odpovie jej porazeneckými očami.
,,Musíš sa aj s Hailey zastaviť doma! Teda pokiaľ máte pár dní navyše. Veľmi rada vás oboch uvidím," zašvitorí a v tej chvíli ju mám ešte radšej ako doteraz.

***

Teniska na chodidle sa mi príjemne zabára do mäkkého trávnika v okolí zalesneného kopčeka. Asfaltová cesta poblíž neho vytvára o niečo menej horský vzhľad tohto mestečka, ak sa to, prirodzene, dá nazvať mestečkom. Naša veľká, pomerne luxusná chata, je odľahlejšia od Holkham Village, no nie sme úplne sami v lese. V celkom blízkom okolí sú nejakí obyvatelia, no tak ako my, v chate. Teraz máme namierené do už naozajstnej dediny, kde potrebujeme nakúpiť niečo do zásob a taktiež si urobíme aj prechádzko-prehliadku naprieč celou dedinou. Harry má ževraj pripravený zoznam miest, kam pôjdeme, ale úprimne, nechce sa mi tomu moc veriť. No kto vie, možno má naozaj niečo prichystané. A tak sa ním nechám ohúriť. Pozriem sa ponad moje ľavé plece, kde mám dobrý výhľad na jeho dokonalo krojenú tvár. Znova sledujem ten profil, ktorý si zamilovalo toľko dievčat na svete, ako nikoho nikdy doteraz. Je naozaj zvláštne, že spomedzi tých tisícok dievčat som práve ja tou vyvolenou a mám tú možnosť stáť mu po boku a deliť sa s ním o spoločné žitie. Som tou, ktorú miluje. A to ma napĺňa neuveriteľným pocitom šťastia.
Na hrudi mu spopod nechutného pleteného svetra, ktorý si obliekol, aby splynul s prostredím hôr, vytŕča zopár chĺpkov, ktoré ho robia ešte príťažlivejším. Pri zmienke o pletenom svetri sa musím pousmiať. Keď si ho dnes obliekal, myslela som si, že nikdy nerozdýcham ten záchvat smiechu, ktorý som v tej chvíli dostala. Vyzerá v ňom ako kríženec Nialla Horana(Niall's fans prepáčte, ja som musela😆) a Michaela Bublého spievajúci remix Act My Age a Sweet Home Alabama dokopy.
Chudák, v tej chvíli sa začal tváriť veľmi zmätene. Aby sa necítil blbo, tak som mu predsa len povedala, že nech sa neobáva, vyzerá v ňom božsky a menšia časť môjho ja aj s tým súhlasila, no vo vnútri som sa uchechtávala
nad jeho pleteným svetrom.
,,Čo?" Spýtal sa ma s úsmevom na tvári, očividne zmätený mojím hltaním jeho výzoru.
,,Aaale nič," odpoviem a sklopím oči k teniskám.
Uchechtne sa a vo chvíli keď konečne ucítim jeho pálivý pohľad na mne, ma stiahne do objatia, ktoré sa ukončí sladkým dlhým a nástojčivým bozkom.

Hi there! Dúfam, že sa páčilo! ,,Vďaka" tejto situácii(ktorú spomínam asi 10x😅) sa pokúsim písať denno-denne a aspoň každý druhý deň vydávať nové kapitolky. Inak, chcela som sa vám ešte poďakovať za to, že sa už pomerne dlhú dobu držím na 1.priečke značky #hollywood a na 2.mieste značky #la! Som veľmi vďačná za každé vaše pozretie, vote, či koment. Každé jedno ma nakopáva vpred a dáva mi signál, že to má význam a nech pokračujem. Takže, zostaňte doma, robte úlohy a čítajte! Ľúbim vás

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |حيث تعيش القصص. اكتشف الآن